reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Zoyka to jej sposób na życie, żeby nie powiedzieć: przepis. Może i faktycznie coś złego ją spotkało więc jak napisała i się okazało że może liczyć na pomoc to poszła po bandzie i zaczęła tworzyć te wszystkie chore historie ?
To czy wysłałaś czy nie - nie miej wyrzutów sumienia. Tylko powiedz swojemu Jarkowi że PL to nie UK i u nas pomoc z organizacji nie da Ci umrzeć może ale na życie to Ci nie da. Znajomej matka znalazła sie w ciężkim położeniu i w ramach pomocy z MOPSU dostała dopłatę do czynszu na poziomie 17 złotych (ma 1100 - 1200 zł emerytury i syna który stracił pracę i nie ma już prawa do zasiłku).
Wada serca, wypadek córki, połamany kręgosłup, zawały, raki, utraty pracy... wszystkie nieszczęścia świata. A i jeszcze zadławienie Klaudii.

reklama
Heloł, melduję się w gronie wydymanych:-D:-D:-D, tak wiedziałam już o tym wcześniej, że coś jest nie halo, stąd jak Marzena tu wpadła z kolejnym rakiem czy też czymś podobnym, mało sie odzywałam już. Ale nie powiem, wpis o głodującej Klaudii , która nie ma mleka mnie rozwalił i zrobiłam przelew. Zoyka Twój Mars to jednak ma czasem rację, przybij mu 5 ode mnie;-) No cóż człowiek sie uczy całe życie. Nie żal mi kasy, mam jednak niesmak, mogłam te pieniądze wysłać komus kto na prawdę potrzebował, albo na wet na kundle bezdomne wydać:sorry:

Wklejam na GZ reportażyk z wczorajszej imprezki, pod koniec co prawda lekkie namiotowe PATO, ale mam nadzieję, że się nie zgorszycie:rofl2:

Pasowaloby do niej pojechac do domu (te dziewcyzny znaja adres) i pogadac na zywo, postraszyc, bo z fb usunie wpisy a z BB i tak jej nie usuna.

Jestem tutaj nowa, ale ciąża po 40 nie jest niczym zły ja znam osoby, które chciał mieć dzieci bez względu na wiek bo wcześniej nie mogły zaś w ciąże. Jedna znajoma próbowała na różne sposoby aby zajść i dopiero w wieku 39 lat zaszła w ciąże po preparacie: [FONT=&quot]FertilitySupport Ja byłam w szoku. Ale brała te tabletki wraz z mężem wyobraźcie sobie przez 8 miesięcy [/FONT]

Majuska masz racje,wtedy z rakiem to zniknelam na kilka dni z BB, bo przeciez zalowac jej nie moglam gdybym sie nie odezwala z litosciwym tonem, to reszta dziewczyn by potraktowala mnie jak gruboskorne zwierze.
Misia paczki wysylalysmy razem latem a ja ubrania dosylalam we wrzesniu, bo juz moj chlop siedzial w UK i jeszcze na mnie wrzeszczal telefonicznie, ze targam ciezary na poczte :baffled:
Zoyka dobrze, ze wtedy nie dalas sie nabrac i JarekCie powstrzymal. Jedna wydymana mniej na BB :-)

Z tego co wiem, to postraszyc jest czym, bo to sie chyba wyludzenie nazywa. Ja sie juz na takie akcje nie wyrywam - wyleczylam sie w pewnym momencie.

Jaro ma satysfakcję...
. Dodał " naród jaki jest taki jest ale w obliczu katastrofy sobie pomagamy.Laska wykorzystała ludzką chęć niesienia pomocy i kiedyś poniesie konsekwencje a poza tym prawdziwa bieda nie prosi o pomoc "

Ollena nie wiem niby kto miałby tam jechać??? i w sumie po co???Jak nie dostanie wsparcia to w końcu przestanie prosić o pomoc.A pomoc społeczna w PL to koszmar.I w sumie nadal nie wiemy czy Marzena potrzebowała tej pomocy czy nie.No tak misia wymówiła sie zdaje sie brakiem pieniędzy na bilet raz ,a drugi raz gdy ja miałam do niej pojechać chyba grypa Klaudii ,a wiadomo,że do chorego dziecka z własnym nie pojadę.Dziewczyny i nie żałujcie tego,ze macie dobre serca i nie zamykajcie ich z powodu czyjejś nieuczciwości(o czym w sumie jeszcze nie wiemy do końca) .Ja te pomagam tak jak mogę ale lubię znać tych którym mam pomagać.Jeśli Marzena faktycznie jest wyłudzaczem to niech ja te wszystkie wyimaginowane nieszczęścia ominą mimo wszystko raka jakoś jej nie życzę tym bardziej ,że ma małe dziecko_Ollena zapasy z okazjii świąt na czasy po świętach bo w święta ludzie są życzliwsi ale jak tu pisze misia pomoc płynęła i w innych terminach.

reklama
Azula wlasnie po to zeby sprawdzic jak bylo naprawde, jak jest naprawde.
Wierzysz, ze te wszystkie nieszczescia wlasnie ja spotkaly? bo chyba troche tego za duzo, szczegolnie ze wszyscy u niej 'cos' mieli. A sciemy tworzone zeby wyludzac kase to jest przestepstwo i ktos musi ja nastraszyc. Wierzysz w to, ze jak jej nikt nie pomoze to przestanie ja jakos nie, bo sa inne fora gdzie mozna wyludzac a zreszta zawsze znajdzie sie ktos nowy, kto o sprawie nie slyszal i wysle co nie co...

Do góry