reklama
Hej,
Dziewczyny dzieki za wiare we mnie, ale ja mam jej brak, do tego brak pomyslu nawet jesli chodzi o mode. Calkowity brak pomyslu. Tzn mam jeden, chce zlozyc papiery na Animal Care w styczniu (zaczyna sie od wrzesnia) ale nikomu nie mowie o tym. Fakt, powiedzialam mamie ale ona stwierdzila jak zwykle, ze i tak mi z tego nic nie wyjdzie i ona juz dawno stracila nadzieje, ze ja cos bede robic..
Zloze i zobacze co sie bedzie dzialo.
Flo Masio przesliczny, uwielbiam go w czarnym! Glupie moze ale fajosko wyglada.
Dziewczyny dzieki za wiare we mnie, ale ja mam jej brak, do tego brak pomyslu nawet jesli chodzi o mode. Calkowity brak pomyslu. Tzn mam jeden, chce zlozyc papiery na Animal Care w styczniu (zaczyna sie od wrzesnia) ale nikomu nie mowie o tym. Fakt, powiedzialam mamie ale ona stwierdzila jak zwykle, ze i tak mi z tego nic nie wyjdzie i ona juz dawno stracila nadzieje, ze ja cos bede robic..
Zloze i zobacze co sie bedzie dzialo.
Flo Masio przesliczny, uwielbiam go w czarnym! Glupie moze ale fajosko wyglada.
Ostatnia edycja:
Hej , mam 3 minuty zanim łeścicho przyjdzie na fryz:-)
Ollena co to Animal Care ??? nadal upieram sie przy modowych tematach
Andzike, a było pójśc spać
Zoyka, zwiodłam sie troszeczke
Misia mi sie nie chce iśc na ta imprę, tym bardziej, że mieszkając na wsi, ktoś musi być kierowcą, tym kierowcą od 3 lat z przyzwyczajenie mojego starego jestem ja ( co rusz mu przypominam iż nie jestem od dawna w ciąży i od dawna nie karmię ) tak więc herbata
No własnie z tym nocnikiem, naszej 2 lata stuknęły , a nocnik stoi zakurzony
Ollena co to Animal Care ??? nadal upieram sie przy modowych tematach
Andzike, a było pójśc spać
Zoyka, zwiodłam sie troszeczke
Misia mi sie nie chce iśc na ta imprę, tym bardziej, że mieszkając na wsi, ktoś musi być kierowcą, tym kierowcą od 3 lat z przyzwyczajenie mojego starego jestem ja ( co rusz mu przypominam iż nie jestem od dawna w ciąży i od dawna nie karmię ) tak więc herbata
No własnie z tym nocnikiem, naszej 2 lata stuknęły , a nocnik stoi zakurzony
Majuska - Kubula w żłobie korzysta z nocnika - baa on nawet tam sygnalizuje, że mu się chce czasem wraca w tym samym pampku w którym go ekspediuje do żłoba. A w domu to różnie. Wczoraj np zrobił kupiszona w pieluchę ale jak miał się wysikać to zrobił zadymę o nocnik. Dziś siedział na nocniku i zapełnił go 2 x.
D
delete
Gość
Misia a skąd wiesz,ze wraca w tym samym pampersie ? Znakujesz je jakoś? I co On robi godzinę na nocniku ? Pupa i nogi mu nie zdrętwiały ?
nie zdrętwiały mu bo wstawał był pakowany w pampersa i od nowa jazda
Zoyka do żłoba daje dady albo babydreamy a w domu chodzi w pampersach (jak jest w bodziaku) a do żłoba mu zakładam pampersowe majty - bo w koszulkach i po powrocie ze żłoba ma tę samą pieluchę, a nie sądzę żeby jakieś matki zostawiały w żłobie pampersy pampersa
Zoyka do żłoba daje dady albo babydreamy a w domu chodzi w pampersach (jak jest w bodziaku) a do żłoba mu zakładam pampersowe majty - bo w koszulkach i po powrocie ze żłoba ma tę samą pieluchę, a nie sądzę żeby jakieś matki zostawiały w żłobie pampersy pampersa
katrina115
Potrójna Mama
helllołłłłłłłłł
Dzięki dziewczynki za kciuki - ZDAŁAM!!!!!
Idę coś zjeść, bo padam z głodu i z niewyspania
Dzięki dziewczynki za kciuki - ZDAŁAM!!!!!
Idę coś zjeść, bo padam z głodu i z niewyspania
Mauska Animal Care to Opieka nad zwierzetami, wstep do weterynarii albo mozna zostac pomoca weterynarza/pielegniarka.
A co do mody to chetnie ale potrzebny mi ktos kto mi pokaze co i jak i z czym i poprowadzi za reke a tak serio to zero pomyslow poprostu.
Katrina cokolwiek zdalas to gratuluje! :-)
misia masz zdolnego synalka! nie ma co :-)
klaczku ja nie wiem co Wy z tym nowym wygladem forum.. zupelnie mi to lotto
A co do mody to chetnie ale potrzebny mi ktos kto mi pokaze co i jak i z czym i poprowadzi za reke a tak serio to zero pomyslow poprostu.
Katrina cokolwiek zdalas to gratuluje! :-)
misia masz zdolnego synalka! nie ma co :-)
klaczku ja nie wiem co Wy z tym nowym wygladem forum.. zupelnie mi to lotto
reklama
Podziel się: