reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Kubula ma nowa zabawę :-(
siedzenie na nocniku - nie powiem - była kupka, siku ale ogólnie trwa to od godziny prawie :-D
Masakra
zamiast sprzątać lecimy szybko na spacer :-D bo sie pogoda psuje cosik :wściekła/y:

reklama
Hej,
Dziewczyny dzieki za wiare we mnie, ale ja mam jej brak, do tego brak pomyslu nawet jesli chodzi o mode. Calkowity brak pomyslu. Tzn mam jeden, chce zlozyc papiery na Animal Care w styczniu (zaczyna sie od wrzesnia) ale nikomu nie mowie o tym. Fakt, powiedzialam mamie ale ona stwierdzila jak zwykle, ze i tak mi z tego nic nie wyjdzie i ona juz dawno stracila nadzieje, ze ja cos bede robic..
Zloze i zobacze co sie bedzie dzialo.

Flo Masio przesliczny, uwielbiam go w czarnym! Glupie moze ale fajosko wyglada.

Ostatnia edycja:
Czesc... Nowy wyglad forum mnie wkurza na maxa. Az mi sie wchodzic nie chce! NIE CIERPIE TAKICH ZMIAN!!
Poza tym wszystko u nas ok, tylko jestem zmeczona troche...

Hej , mam 3 minuty zanim łeścicho przyjdzie na fryz:-)

Ollena co to Animal Care ??? nadal upieram sie przy modowych tematach:wściekła/y:

Andzike, a było pójśc spać:-D

Zoyka, zwiodłam sie troszeczke:-p:-D

Misia mi sie nie chce iśc na ta imprę, tym bardziej, że mieszkając na wsi, ktoś musi być kierowcą, tym kierowcą od 3 lat z przyzwyczajenie mojego starego jestem ja ( co rusz mu przypominam iż nie jestem od dawna w ciąży i od dawna nie karmię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ) tak więc herbata :sorry2:
No własnie z tym nocnikiem, naszej 2 lata stuknęły , a nocnik stoi zakurzony:confused::no:

Majuska - Kubula w żłobie korzysta z nocnika - baa on nawet tam sygnalizuje, że mu się chce :baffled: czasem wraca w tym samym pampku w którym go ekspediuje do żłoba. A w domu to różnie. Wczoraj np zrobił kupiszona w pieluchę ale jak miał się wysikać to zrobił zadymę o nocnik. Dziś siedział na nocniku i zapełnił go 2 x.

Misia a skąd wiesz,ze wraca w tym samym pampersie ? Znakujesz je jakoś? I co On robi godzinę na nocniku ? Pupa i nogi mu nie zdrętwiały ?

nie zdrętwiały mu bo wstawał :-D był pakowany w pampersa i od nowa jazda :-D
Zoyka do żłoba daje dady albo babydreamy a w domu chodzi w pampersach (jak jest w bodziaku) a do żłoba mu zakładam pampersowe majty - bo w koszulkach i po powrocie ze żłoba ma tę samą pieluchę, a nie sądzę żeby jakieś matki zostawiały w żłobie pampersy pampersa :baffled:

Mauska Animal Care to Opieka nad zwierzetami, wstep do weterynarii albo mozna zostac pomoca weterynarza/pielegniarka.
A co do mody to chetnie ale potrzebny mi ktos kto mi pokaze co i jak i z czym i poprowadzi za reke;) a tak serio to zero pomyslow poprostu.

Katrina cokolwiek zdalas to gratuluje! :-)

misia masz zdolnego synalka! nie ma co :-)

klaczku ja nie wiem co Wy z tym nowym wygladem forum.. zupelnie mi to lotto;)

reklama
Do góry