reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć Dziewczęta ,

Po miłym wieczorze z mężem który właśnie dojeżdża A1 do Torunia spędzam miły bajkowy poranek z córeczka.

Majuska - wszystkiego dobrego dla Paćki dwuletniej , zdrówka , radochy i zawsze słońca :-D

Misia - Kubula będzie miał 2,5 za niedługo :)

Flo jesteś genialna.Na to liczyłam. Poszukam kleju do materiału. Zgadzam sie z Andzike. Pisz bloga.

reklama
100 lat dla Paci, duzo zdrowka, spelnienia marzen, samych pieknych i radosnych dni! A dla rodzicow cierpliwosci :-D

Majuska fajny Carter's tylko pamietaj, ze to gora od pidzamy jest :-) szkoda, ze dolu nie wyszukalas ;)

Co do lalek to mnie sie podobaja:-) nie wszystkie, ale kilka jestem w stanie wybrac. te wklejone przez Andzike i Zoyke bez wyrazu, bez kolorow.

Katrina mam kilka sklepow w ktorych kupuje buty i chyba narazie przy tym zostane. Next, Zara, Clarks. Next najtanszy i maja swietne buty dla chlopcow.

Heja, heja :)))))

ufff, bachor do żłoba wygnany nareszcie, a ja od pół godziny popłakuję nad tekstem FLO:-D...przykro mi jednak, bo nie ze współczucia, pomimo szczerych chęci, nie da się...popłakuję ze śmiechu:rofl2:, Flo wybacz:-Da tak wogóle to mam kilka pytań :
Czy Adam znalazł w końcu tą piłę tarczową i co z nią zrobił ?? Twoja mama pali , nie widziałam nigdy ( a tak wogóle to pozdrów serdecznie Panią Matkę ) ??? To złoto to drogie jest ?? A jak idziesz rozrobić świeży klej to musisz zabić kolejnego królika na skórki ? bo ja mam jeden egzemplarz w domu na zbyciu;-)

oj uśmiałam się , piękny początek dnia:-) mam u siebie 2 wybitne dzieła FLo " Playdogi" , jak sama nazwa wskazuje, jest to pisemko dla dorosłych psów, jak Flo pozwoli to Wam zrobię foto i wkleje na GZta do wglądu, jest cudowne, swego czasu grubą kasę trzepałyśmy na tym na psy na dogomani:-D

Dzieczyneczki dziekuje za życzonka w imieniu Packi, szkoda , że odległości nas dziela bo wyrawiłybyśmy sobie takie fajne babyboomwe urodzinki...wiem, że zgliszcza.no ale pewnie byłoby wesoło:-)

Azula boski tort:-D

Zoyka czy wczorajszy wieczór z mężem był wreszcie zadowalająco miły:-D...może ten Jarkowy wyjazd dobrze wam zrobi, takie rozłąki czasem potrafia zdziałać cuda:-)

Mamanabank suwaczki robią piorunujące wrażenie, co do Tośki....hmmmmm....przybij pięć..chociaż u niej to chyb ajeszcze nie ma co charakterku podciągac pod bunt dwulatka:sorry::-D No i co zrobić..trzeba kochać:rofl2:...u nas np. ukochany na wstępie Karol jest od dwóch dni totalnie ignorowany i wszystko z nim związane jest na 'NIE":sorry:

Ollena a kto to u nas na wsi będzie patrzył czy to piżama, czy nie;-), bawełna jest tak fajowa jak na większości innych wyjściowych ciuchów

EDIT : Tak nasza gwiazda dziś pozowała przed wyjściem do żłoba, w sławetnym płaszczyku ( gumofilce schowane na dno szafy:-D )

Patryniu uśmiechnij się :

DSCF5462.jpg DSCF5463.jpg DSCF5464.jpg

EDIT 2 : na GZta wrzuciłam pamiątkowy minireportażyk sprzed dwóch lat :))))))

Załączniki

• DSCF5462.jpg
    DSCF5462.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCF5463.jpg
    DSCF5463.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCF5464.jpg
    DSCF5464.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Majuska dokładnie tak. Wieczór był taki, jak byc powinien.

A tak na marginesie. Gdzie Paćka ma szaliczek ?:szok:

JUz mnei Mamunia moja podq...ła. Już lata od rana po zakupy dla Babci i będzie tachać Babci pampersy dla dorosłych i to jest priorytet dzisiejszego dnia. I nawet nei ważne ze Jarek prosił żebym siedziala w firmie bo przeciez ludzie przychodzą z kompami . Wazne,ze Matka musi TERAZ jechac po te pampersy.

Majuska Packa boska jak na Packe i Solenizantke w jednym przystalo :-)) No i cala w rozu, szok! :-)
Powiedz mi skad te buty? Przeczytalam nie raz, ze jak nie orginalne i solidne Emu lub UGG dla dziecka to zadne bo cala reszta krzywi noge i szkoda nogi dziecka. Jakie masz doswiadczenie, pieta jej nie ucieka?
Zoyka co TY z tymi szaliczkami? ;-)

Ostatnia edycja:
Ollena nie oryginalne, ale ja jej je zakładam dosłownie na trasę żłobek-dom autem, więc praktycznie nie chodzi w nich, jak idziemy gdzies połazikowac to inne ubieramy, ale w sumie to nie zauważyłam żeby jej coś uciekało, zresztą wydaje mi sie, że oryginalne EMU też nie trzymają dobrze stopki. Poza tym 20 lat temu jak miałam małe dzieci to kto tam im jakieś firmówki kupował:szok:..miałam buty dla nich z USA przysyłane, żadne tam firmówki, chińszczyzna to była jak dobrze pamiętam i nic im sie z nogami nie działo, teraz jest taka psychoza wszędzie, że wszystko złe i szkodliwe, jak nie firmowe to Ci dziecko skrzywi, pokrzywi, raka sprzeda, jeśc to wypadałoby teraz NIC, bo we wszystkim coś znajdą, ja już chwilami nie mogę słuchac o tej szkodliwości wszystkiego wokół i wyłączam się. Ciekawe co ubierają dzieciom rodzice z takich rodzin gdzie ojciec przyniesie z 1500zł, matka nie pracuje i mają np. trójke dziecia, wiadomo, że jedno nosi po drugim i używki oraz najtańszą chińszczyznę, a wpierniczają ziemniaki i chleb z najtańszą margaryną pewnie i żyją;-)A ja co, na relaxach i sofiksach wychowana, oraz juniorkach i białych tenisóweczkach ze słowacji przywozonych i co ? nóżki jak ta lala:-D Nie popadam w tą psychozę, że wszystko mi dziecko pokrzywi;-)

Zoyka spróbuj jej ubrać jakiś szaliczek :-D

reklama
Majuska zgadzam sie z Toba. Na ulicy widze ludzi w orginalnych UGG i takich za 10eu i ci w UGG tez krzywia nogi, ze podeszwa oddzielnie a stopa idzie na boku buta... Takze jak ktos krzywi to we wszystkim bedzie krzywil i uwazam, ze niektorzy ludzie tu powinni non stop nosic buty ortopedyczne..

Zoyka to tak samo jak katarek sie bierze z braku czapki, moi czapek nie nosza do dzis i katarku nie maja a dzieci w PL przy 22 stopniach mialy welniane czapy na placu zabaw... paranoja.

Do góry