reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Majusko nie wiem czy to jest bunt dwulatka już, czy co, ale oszaleję na pewno. Dzidzia nam wprowadza takie ciśnienie, że idzie zwariować. Ciągle się drze, o wszystko. Tak i już! Dawaj łapę i chodź ze mną i rób co ci każę, bo jak nie to... wrzask!!!!!!!!! I tak nic nie zrobisz. :no: To było słodkie, spokojne dziecko, drugi dzień tak piszczy.

A wczoraj jeszcze zdążyłam przeczytać serię o tatusiach i ich sposobach na ubieranie. U nas jest jeszcze lepiej: "normalne dziecko ma tutaj główkę/nóżkę/rączkę, ale mnie ubierał dzisiaj tatuś" :szok:

reklama
Przysypało mnie w robocie, niby nadal jestem w czerwonej fazie projektu, a d00pe mi zawracają:-)

axarai - dobrze, że Twojemu mężowi nic się nie stało. Gratulacje dla Adowych zębów i pierwszych kroczków! :tak:
mamanabank - no nie wierzę, Tośka taka rozdarta? :szok: zastanowię się głęboko czy aby na pewno chcę taką synową :-D fajnie, że robota na działce ruszyła, koniecznie musimy tam pojechać, jak nam się uda w końcu do Was wybrać :sorry:
Suwaczki robią wrażenie!
majuska - jak jubilatka spędziła dzień? :-) w płaszczyku wygląda przeuroczo :-) chociaż nadal uważam, że jej klimaty to bardziej moro :-D
Zoyka - no to super, że pożegnanie z mężem się udało :-D zobaczysz jakie będzie powitanie - wiem co mówię :zawstydzona/y::-D:rofl2:

Kacper padł o 17.30 i nadal śpi...:sorry: czuję, że dziś my porządzimy w nocy.... :sorry:

hejka,

Jakoś padam na pysk. Chyba fakt, ze nie mogłam usnąć a potem wstałam o 4 żeby zrobić Jarkowi kanapki i znowu nei mogłam usnąć - dają się we znaki.

Cały dzień byłam z Julaską u mojej Babci. Pada deszcz i jest zimno.

Plaszczyk Patrycji śliczny ale tak jak Andzike..klimaty Paćki to raczej nei pudrowy róż.

Pisalam,ze moja Mama ma od miesiąca sraczkę i nic z tym nie robi ? Ręce opadają. Ciągle ja brzuch boli i goni na kibel.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka - to pożegnanie musiało być bardzo udane :-D jak o 4 się zerwałaś, żeby mężowi kanapki przygotować! Dobra żonka! :-)

Bosh, pogięło mnie z tym camambertem, dziś cały dzień w robocie myslalam o tym, że jak wrócę do domu to go sobie zjem z kabanosem:eek: Wciągnęłam cały:eek::-D i mam dość na dłuuuugo ;-)

Trzeci dzień diety Sziry - zjadła bez marudzenia karmę light:tak:a ja sobie powtarzam, że robię to dla jej dobra i wcale nie głodzę biednego pieseczka :no:

My już po kapaniu Julki. Liczę na szybki sen.

Andzike - no ! :-D

Camembert z kabanosem ? Hmm... Lubię z żurawiną :tak:

Najnowsza zabawa Julii ? Kręcenie się w kółko i przewracanie i chodzenie z zamkniętymi oczami do przodu i do tyłu.

Czesc Dziewczynki,
powrocilam z dobrowolnego wygnania z BB. Odpoczelam psychicznie sobie od wszystkiego, opanowalam zycie rodzinne a coraz trudniej opanowac Wandule, ktora rosnie w jakims strasznym tempie i nawet stopa dorosla do rozmiaru gdzie mozna kupic spokojnie buty :-D Poza tym strasznie jest rozgadana i chociaz nie opanowalam jeszcze narzecza biedronek to dziecko probuje porozumiec sie ze mna ludzka mowa :-D i uzywa coraz wiekszego zasobu slow. Poza tym uwielbia tanczyc, probuje spiewac i kocha lalki. Poczytalam sobie Wasza dyskusje i ja pozwalam Wandzi wybrac lale w sklepie. Bierze te, ktora sie jej podoba a ma ich dosc duzo. Rosnie mi mala kobietka bo karmi te lalki, wozi wozeczkiem, lula na rekach i wyje aaaaa :-D

Wszystkiego najlepszego dla Packi z okazji urodzin i niech rosnie z niej zdrowy lobuziak :-D:-D:-D
Kubusiowi caluski a za chwile bedzie bardzo doroslym kawalerem :-D:-D:-D

Zoyka toż to gorący wieczór musiał być! My z D. też najbardziej kochamy się jak on gdzieś wyjeżdża :) Oj jakie wtedy smsy sobie piszemy :-D
Stasiek tez sie kręci, tylko on tak jeszcze dziwnie oczami robi w bok, i najwieksza radocha jak sie przewróci. Ale u nas to w związku z tym SI.

Andzike wstał Kacper? Rządzicie? ;-)

mamanabank
ano tak to mają te małe potworki :-D Moj tez sie wiecznie o coś drze, a ostatnimi czasy wymaga ode mnie uwagi 24h/dobę. Jak dzisiaj poprosiłam go, by pobawił się autkami, to przyniósł je i jeździł po mnie. Boooskooo.

Majuska oczywiscie 100lat dla Patrycji! Dużo szczęścia i słodyczy! :-)

My dzisiaj byliśmy drugi raz na Akademii Malucha. O wiele gorzej było niż za pierwszym razem. Staś nie chciał się bawić, wymyślał sobie swoje zajęcia. A po jakiś 2 godzinach urządził paniom taki ryk, ze mi serce zamarło. Mam wrażenie, że tam było za głośno i za intensywnie. Do tego jeszcze była dziewczynka co wszystkie dzieci popychała, a te płakały. No i Stasiek najbardziej dramatycznie rozryczał się na koniec. Ja się pytam, czy pójdziemy jeszcze do dzieci, stanowczo mówi NIE. Mam nadzieję, ze do piatku mu przejdzie.

Anka - jak dobrze,ze jesteś. Pokaż Wandzię, plizzz.

Angelka - Julka tez tak śmiesznie robi oczami jakby chciała je w koło głowy obrócić. Jestem pewna ze Stasiek robi tak samo.

Ania heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! nie opuszczaj nas juz, pisz co u Was! jak bylo w PL?? Pokaz nam Wandzie!

Zoyka najnowsza zabawa Mii to stanie na rekach i glowie jak do fikolka (no podparcie nie stanie, wiesz o co mi chodzi), stoi sobie tak i sie cieszy z glowa w dol :-) i fikolki (ale to tylko na lozku) sama!!

reklama
anka - jesteś:-D trochę długo trwała ta rozłąka, ale najważniejsze, że jesteś:tak: i przychylam się do prośby Zoyki - pokaż Biedronkę, teraz to już pewnie prawie dorosła pannica jest! :szok:
angelka - Kacper obudził się na moment, myślałam, że wstanie, ale pokwękał i z powrotem zasnął... wieczór jeszcze młody, jeszcze wszystko może się zdarzyć ;-)

Do góry