reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Takie szmaciane Mia tez ma.
Tych wyzej a'la bejbi wolalabym uniknac chociaz na razie, to takie laleczki Chuckie sa..

Miszkomaszko ma kota i misia w jednym, wcale nie trza brac lalki z potworkiem. Mnie sie widzi lalka z giwazdka na oku z kotkiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Zoyka , he, he :-D
Crazy Frog - TAPATIKO

zamówiliśmy dziś tort na niedzielne przyjęcie urodzinowe...z żabą:sorry::-D

Nasz bachor bywa ostatnio "fazowo" nieznośny, dzis jak wróciłam z roboty, to darła sie prawie non stop o byle goowno, nawet wychwalane przeze mnie jej ładne zasypianie również szlag trafił....trzeba do niej łazić co chwilę, bo coś chce, drze się i musze w końcu usiąść i czekac az zaśnie, do tego wszystkiego stary mnie pare razy wkurzył jakąś durna gadką ( snuje teorie spiskowe, dlaczego Paćka jest taka nieznośna:sorry: ) no i w końcu skończyło się tak, że kazałam mu zabijać te smoki co se zabija w ciszy, bo nie zdzierżę :wściekła/y:....i siedzimy sobie po cichutku i klikamy...wreszcie mi mózg odparowuje:-)

Misia ale spójrzmy prawdzie w oczy, my ich na prawdę chociaż troszkę kochamy, bo w przeciwnym razie to by się nie dało..no nie dało:laugh2::laugh2:

Patrzcie jakiego dzis Cartersa upolowałam za 5-tkę w Łańcucie, co prawda bez metek, ale w dotyku nówka:-)

DSCF5461.jpg

Zoyka a zanieś tą kurteczkę do jakiejś krawcowej, one znają różne triki, może Ci coś doradzi, szkoda jej trochę..

Oko Paćki chyba zdrowe jest, nie łzawi, a i ciocie żłobkowe potwierdziły, że w ciągu dnia było w porządku...

Załączniki

• DSCF5461.jpg
    DSCF5461.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 69
Majuska - Żaba boska ! Bluzeczka tez :)

Chyba tak zrobię z kurteczką. Liczę jeszcze na Flo. Moze sa jakieś kleje albo cos na żelzko żeby to scalić.

Siedzę z wypiekami i przezywam wyjazd J.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello :-)
Nie wołałam rano na kawę bo byłam cały dzień na szkoleniu, bez szans na zajrzenie na BB :eek::-D
Jakos nie jestem przekonana do tego nowego wyglądu forum, trzeba się przyzwyczaić...
Zoyka - ja też jestem zalogowana automatycznie i mi sie pozmienialo... :tak: ciesz się, że Jarek wyjeżdza tylko na trzy dni, moje słomiane wdowieństwo będzie trwać jeszcze 1,5tygodnia :no:
Majuska - bardzo fajna koszulka :-) dobrze, ze z oczkiem Paćki lepiej :tak: co do nieznośności to w końcu trafiła "w punkt" buntu dwulatka :-D Dwa lata temu zipowałaś już na porodówce?
Ollena - lalki koszmarki:szok: wybitnie mi się nie podobają, a już na pewno nie za tą cenę ;-)
moja koleżanka robi "Bluboszki"
https://www.facebook.com/photo.php?...398609.-2207520000.1383687272.&type=3&theater
Kacper dostał od niej specjalnego, śpi z nim (o ile śpi w łóżeczku), ciągle zapominam wysłać koleżance zdjęcia Kacpra z Blubo do wstawienia na FB...
Siedzę i zagryzam camembert kabanosem... a przecież ja nie lubię camemberta! :szok:

Ostatnia edycja:
Siedzę i zagryzam camembert kabanosem... a przecież ja nie lubię camemberta! :szok:

się może coś porobiło ??:-D

2 lata temu leżałam sobie na wyrku,oglądałam "Czarne chmury" na TV Polonii i liczyłam sobie czy skurcze, które mnie nawiedzają są regularne:-)Godzina "W" to było gdzieś koło 1 w nocy, kiedy to dostałam solidnego kopa w szyjkę, aż gwiazdy zobaczyłam i wody mnie zalały, potem już poszło ostro, skurcz za skurczem, Packa się "urodzi" o 6.55 jutro rano:-D

się może coś porobiło ??:-D

Eeeee.... nie wiem sama, jak się uprawia seks to zawsze jest szansa, że coś się porobi :-D

Majuska, to w sumie szybko Ci poszło, qzwa, jak to zleciało... :szok:pamiętam jak pisałaś na dogo, że trzeci miot w drodze, a tu już jutro Paćka kończy dwa latka! :szok:

Majuska o jaaa ! Ale czas leci. Paćka już dwa latka . Nie było wtedy nic innego w TV tylko "Czarne chmury" ?:-D

Andzike fajne !

Pawła znowu nei ma ?

Zoyka - ja przed rozpoczęciem akcji porodowej oglądałam mecz na EURO Włochy - Niemcy:-D Wynik przyśpieszył akcję;-)
Ano nie ma, był tylko na weekend i w poniedziałek wyjechał...:no: ale jeszcze półtora tygodnia i koniec :-)

reklama
Majuska o jaaa ! Ale czas leci. Paćka już dwa latka . Nie było wtedy nic innego w TV tylko "Czarne chmury" ?:-D

Nie potrafię wytłumaczyc, dlaczego Czarne Chmury:-D..:-D.zwalmy to na hormony:-D

Andzike, ja wiem czy szybko ? ...bywało szybciej:-D

Idę spać, pa, pa :)))

Edit : a i jeszcze mi sie przypomniało, że grałam wtedy przed porodem w jakąś gierkę durną typu "zbijanie kryształków " i potem jak oczy do parcia zamykałam to miałam cały czas przed oczmi te kryształki :)))))))

Pa!

Ostatnia edycja:
Do góry