reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Nie obciełam mu tych kłaczków (sorry Kłaczku) tylko podcięłam. Lubie go w takich włosach. Jutro go spryskam wodą toaletową nabytą dla niego specjalnie (m. czasem mu podkrada). Powiedziałam że będzie pachniał jak kwiatuszek to będzie.
Flo Kubula ma swoje krzesełko z ikea drewniane - najpierw chodził z takim taborecikiem łazienkowym ale wg Kubula jest za niski i nie spełnia jego standardów - także targa większe krzesełko, stawia i ogląda, siega itd. ... krzesło "stołowe" opanował do perfekcji - łącznie z przesuwaniem, wspinaniem i spadaniem z niego. Jednak jest za ciężkie żeby w nim maszerować po chałupie.
Majuska znaczy Karol wydoroślał :-) żadnego rumianku, herbaty: wacik wyjałowiony jeden do jednego oka + sól fizjologiczna. A jutro czyli dziś do lekarza.
dziś m. po powrocie ze żłoba włożył Kubuli spodnie dresowe - pytam skąd je wziąłeś ? m.: a tam koło pralki leżały ... no leżały bo miałam je do pralki wrzucić ... pytam go: a jak myślisz co tam robiły ? odpoczywały po podroży ? obiedzie ? uciekły przed żelazkiem ? NIE - były brudne :wściekła/y: Grochem o ścianę :-(

reklama
Misia łatwiej jest pójść poszukać czy spodnie nie leżą koło pralki , niz pójść do szafy, tam gdzie normalnie powinny leżeć czyste ciuchy. Mój stary na przykład ma takie ciuchy, które juz nie są czyste, ale jeszcze nie brudne i wtedy, ani do szafy schować, ani do kosza z praniem, tylko są porozwieszane po całym domu, jak mu mówie, żeby cos zrobił z tą dekoracją, to on biedny nie wie co, musimy kupić kolejna szafe na ciuchy pośrednie:sorry:

Oczko po całej nocy ani nie sklejone, ani nie czerwone, może to łzawienie to jakiś dodatek do wszechobecnego gila ?

Hej Wam,

Majuska wkraplaj jej ta sol, ja mialam takie kropelki dla maluszkow ktore w szpitalu juz uzywaja dla noworodkow, to sol?
Zadnych rumiankow, to pogarsza sprawe!!

Zoyka dla mnie te buty to koszmarki ale ja sie nie znam ;)

Mia ma zimowe skorzane z futerkiem z Zary, poluje na drugie trampki z futerkiem w wersji bardziej sportowej, ale wszystkie fajne modele wykupione, czekam az beda nowosci jakies a ida tam buty jak swieze buleczki normalnie..

Azula tez bym sie nie przejmowala tym mlekiem, niektore dzieci szybciej rezygnuja jak inne wiec moze i to dobrze? Mia pije kaszke przed snem, czasami rano po wstaniu i w dzien przed drzemka.
A Ty jestes pewna, ze Amelka budzi sie w nocy z glodu? Ja pamietam, ze Patryk budzil sie w tym wieku ok 4 i ja z przzwyczajenia dawalam mu flache, stwierdzilam w koncu ze przestane, obudzil sie jeszcze 2 noce o 4, stwierdzil ze nic nie daja i wiecej sie nie budzil. Takze to przyzwyczajenie moze byc, bo nie sadze ze glod w tym wieku..

Hej, zwołuję na kawę!!!
Misia - a co Ty tu robiłaś o takiej pogańskiej porze ?

Pojawiła mi się nowa wersja forum ( jest brzydka) ale po zalogowaniu wygląda po staremu.

Ollena - skórzane z futerkiem pewnie ładniejsze, ale jak sobie wyobrażę bachora nurkującego w zaspach, to priorytety są takie, żeby mu łapy zadnie nie przemokły i nie zmarzły.
Ogólnie w zimie wszystko wygląda jak chochoł i pałuba, nie ma żadnego ładnie w zimie :no:

Ostatnia edycja:
Cześć,

Wyspaliśmy się :)

JUż wiem czemu u mnie zmian nie widać na forum. Mam automatyczne logowanie i dlatego nic się nie rozjechało.

Olena - śniegowce to śniegowce ,nie są bubelkowate bo są sniegowcowe :) A poza tym zima w IR jest inna niz w PL i tutaj śniegowce sie sprawdza zwłaszcza ze zapowiadają zimę stulecia.

Zbieram sie do neurologa.

az mnie wzdraga jak czytam takie teksty. Juz nie wiadomo co jeść.

http://gotowanie.onet.pl/sztuka-kulinarna,643/kurczak-z-marketu-to-sol-i-woda,60783.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się ze spoźnioną kawą!
Zaraz w ddtvn będzie moja znajoma, oglądajcie jak jesteście przed tv :) Zresztą z bb ;) Mama Dzielnego Franka :)

Nic mi się nie chce, jakieś przesilenie mam jesienno-depresyjne. Najchętniej spałabym do 12 i do końca dnia łaziła w szlafroku :no:

Zoyka czemu do neurologa?

Ostatnia edycja:
Ładne sniegowce sa te Zimowe kozaki na rzepy - Buty - Niemowlę dziewczynka (3 - 36 miesięcy) - DZIECI | ZARA Polska bralabym gdybym musiala. Crocs ma ładne sniegowce te Kids' Crocband™ II.5 Gust Boot | Kids’ Warm Boots | Crocs Official Site lub AllCast Leather Duck Boot (Juniors') | Kids’ Boots | Crocs Official Site
Kozaki z futrem - Buty - Niemowlę dziewczynka (3 - 36 miesięcy) - DZIECI | ZARA Polska ja mam te.

Ja wiem czy tak nie ladnie w zimie musi byc? ładna kurtka, buty, dodatkowo kombinezon i jest cacy. No i czapa musi robic duzo bo idzie na pierwszy rzut ;-)

reklama
Olena chodzi mi o takie wielopaki z długim rękawkiem.jak np Early Days . Po ile są np. bo nie mogę znaleźć on line żeby pooglądać.

Macie może pomysł jak zasklepić tę dziurę ? Chyba rozcięłam nożem przy rozpakowywaniu paczki z ubrankami :(

Zobacz załącznik 592096

Do góry