Jeny, ale drukarnia, teraz jak ja idę spać
Andzike, ale nudzisz z tą tęsknotą
Kacper wydoroślał strasznie, a jutro na pewno dasz radę, jak ja widzę czasem babki w żłobie, to mi gały wychodzą z orbit
jedną ręką karmi bachora, drugą trzyma kolejnego na rękach, palcem u nogi wyciera gila kolejnemu, palcem od drugiej nogi kołysze jakiegoś usypiającego w bujaczku, to co ..TY se z dwójka nie poradzisz
Zoyka to nic nie boli, wkładasz łepek brodą na taką podpórkę i patrzysz tak jak pani Ci każe w taką maszynę i tyle, ona sobie tam oko ogląda, może troszkę załzawić oko, więc pewnie chodzi o rozmazanie tuszu co najwyżej, no ale potem faktycznie jest ciężko z widocznością, jak masz blisko do domu i na piechotę to dojdziesz jakoś, ale inaczej to ciężko Ci będzie.
ja na razie kupiłam jedne buty Paćce w CCC , takie nawet nie głupie były, za 60 zł chyba;-), a co do wygody..to któras z dziewczyn z listopadówek pisała niedawno ( był to temat pt. jak tatusiowie ubierają dzieci) jak jej mąż przyprowadził córeczkę ze żłobka w butach, ona rozbiera, a tam z buta klocek wypada
..dziecku nie przeszkadzało
...ja umarłam, jest lepszy od mojego Marsa
Misia to ten kombinezon co w czerwcu kupiłaś ??
laski widziałyście to :
http://kobieta.onet.pl/podczas-mszy...-upolowanego-dzika-wzburzeni-internauci/5l220
z pedofilią się już tak jakoś osłuchałam, a tu dzisiaj jeb ..i taki numer