reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ha,ha Majuska.. śmiałaś się z modowego zapału Julii a Packa dokładnie ma tak samo :D

Nie poszłyśmy. Pan Monsz wrócił o 19 i już było po imprezie.

Mam chwile oddechu.Sąsiadka wzięła Julkę na spacer. Znowu bachor nie chciał spać i siedziałam z nią od rana w domu zrobionym ze stołu i koca . Dobrze ze obiad miałam zrobiony wczoraj.

Zobacz załącznik 590426 obcasy i kuchenna sciereczka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do jakiego rozmiaru produkują bodziaki dla dzieci? :eek: Bo może faktycznie się jakoś upchnę, gorzej jak mi przy schylaniu pójdą zatrzaski w kroku :-D:-D:-D
Zoyka, Majuska - bardzo eleganckie dziewczyny macie :-)
kłaczek - wiem, że Karol się dopiero rozkręca i do tego co napisałaś będzie dużo, dużo więcej :-)

A my byliśmy w parku, pogoda świetna, prawdziwa złota polska jesień :-)
Zobacz załącznik 590433

Gwiazdy :rofl2: Dziewczyny zdecydowanie mają parcie na szkło :-D
Zobacz załącznik 590434

Zoyka..ściereczka rządzi:-D:-D

Andzike, ślicznie wyglądasz z synkiem:-) ...bohaterek pierwszego planu nie będę komentować:rofl2:

My też po spacerze w pola, oba psy do kąpieli, Beza weszła do rzeki i nie umiała wyjść, szukaliśmy jej w haszczach pół godziny i w końcu pisnęła i znaleźliśmy ją, stary ją wyławiał:sorry::sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Andzike, spokojnie. Na obiad 4 pierogi tylko, takie normalne zupelnie. Zaden wyczyn jak widzisz. Fajny spcerek, "dziewczyny" jak widze wiedza ze kazda okazja jest dobra do lansu. :-D

Majuska - czyli jednak jest gdzie u Ciebie spacerować!!!! :wściekła/y::-D:-D:-D biedna Beza, musiała się najeść strachu, to taka akcja bardzo w stylu Sziry - wleżć gdzieś i jęczeć o pomoc :-D
Nelka też się dziś przekąpała w stawie, jak widzi wodę to głuchnie i ślepnie jak przy kotkach... :sorry:

Andzike, jest gdzie połazikować, ale niestety nie wózkiem, bo, żeby wogóle opuścić teren naszej działki w strone pól to musisz pokonać kładkę nad tym superowym ściekiem płynącym obok, ale jak już to miniemy to jest wypas, pola posypane obornikiem, gówna różnych zwierząt, pełno padliny, mętna rzeka....no sam miód :-D:-D

dziewczyny przepraszam, ze dopiero co dołączyłam a juz znikam. Razem z mężem dzielimy cudowna anginę. Generalnie umieram. A dzieciok dom roznosi. Odezwę się jak wrócę do żywych.

reklama
Leila zdrówka ,wracaj do "żywych":tak:.Modowe dziewczyny dają czadu:-).Z Amelka chadzamy co dzień do jednego lumpka gdzie buty rządzą.Amelka z zapałem przymierza :tak:w domu w naszych papciach jedynie może pochodzić bo reszta obuwia jest za drzwiami na klatce schodowej.Andzike twoje sucze są ciudne:-DMajuska nie wiem nic o nieprzemakalności emu też bym kupiła ale jakoś wydaje mi się ,że chyba przemakają zwłaszcza przy polskich pluchach mało który but nie przemaka:eek:

Do góry