reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Zoyka - czy pamiętam? uwielbiam tą piosenkę, zawsze mam ciary jak ją słyszę :-)
W tej nowej ta młoda laska z super cyckami mnie dobija :-D ale trzeba im przyznać, że jak ze cztery lata temu kupiłam sobie w outlecie parę ich staników to są w super stanie do tej pory - a specjalnie się z nimi nie cackam i piorę razem z resztą prania w pralce...
To, że cycki mi się skurczyły to inna sprawa...:baffled:

Miłego dnia, my dziś jedziemy na obiad imieninowy do mamy Pawła, zabierając ze sobą moją mamę... zapowiada się uroczy rodzinny dzień :baffled::sorry2::-D

reklama
Moj rozmiar nie wiem czy maja, chyba ze 70 C/D jest dostepny a najlepiej 65C.

Azula Mia lubi spinki juz teraz ale ta grzywka w oczach i ciagle przypinanie spinek bylo upierdliwe bo trzeba bylo pilnowac zeby nie oslepla ;)

A jaka to była piosenka w tej wcześniejszej reklamie ?? Ogólnie to firma jest spoko i na pewno ma superową bieliznę, to była moja konkurencja w poprzedniej robocie i zawsze nasi zazdrościli im pięknych modelek, nasze były troszeczke "gorsze":-D

Azula a jakbys klawisz wyjęła i tam jakimś patyczkiem wacikowatym poczyściła wszystko?

My też dziś od 6 buszujemy, w tygodniu sie śpi do 7, 7.30, ale w niedziele wiadomo - 6 rano:baffled:, bylismy n azakupach obuwniczych, chciałam jej kupic takie fajowe kozaczki Lasockiego skórkowe, ale się w "łydzie" nie dopięły, żałowałam, ale kupiliśmy jakies takie inne trzewiki, zreszta to wszystko odbywało się w spazmach i histeriach, więc po prostu zakupki były samą przyjemnością:baffled:..teraz bachor śpi

A ja kolejny dzień mulenie, zwroty głowy i syf w ustach......co to cholera jest ????

Majuska skoro sobie zyczysz to trzymam kciuki zeby to bylo NIC.
Mnie boli zoladek, znowu jedzeniem wszystkiego sobie zaszkodzilam..
A jeszcze dzis na grilla idziemy, cos czuje ze nic nie zjem.

Ja kupie Mii jakies zimowe w terazniejszym rozmiarze a drugie w wiekszym kupie na SALE grudniowym w Zarze:)

Majuska ja proponuję test ciążowy :tak: :biggrin2:

Andzike miałam pisać też o tych nóżkach i siadaniu. Nasza Pani w klubie malucha bardzo zwraca uwagę na to, by dzieciaki tak nie siadały. To ma związek ze stópkami i kątem odchylenia chyba. Właśnie proponuje ona przekładanie dzieciaków tak jak pisała Zoyka, by dzieciak siedział na nózkach i stópkach.

Zoyka Julka wysiedzi tak przed tv? Mój to tylko daje radę na reklamach :-D

A u nas, że tak powiem średnio. Mój D. tak mnie denerwuje, że mam dosyć wszystkiego!

za tydzień powinnam dopiero miec @, jak nie dostane to wtedy będe testy robić, raz kozie śmierć;-)..ale stary ma minę nietęgą:rofl2:..ja to sobie tego wogóle nie wyobrażam, zreszta nikłe szanse na ciążę, a i w żadnej dotychczasowej sie tak nie czułam:sorry2:

Angelka, tak to jest, że co rusz którąś z nas Mars doprowadza do szału:sorry2: może z łokietka go?;-)

angelka nie ze wzgledu na stopy tylko ulozenie nog w kolanach.

Majuska ja tez czekam na @, cycki jak donicki, ospala jestem i nietomna, a ze spirali nie wierze w 100% to dopoki nie ujrze @ to bede sie bala. Oj baaardzo!

Majuska ale to by były jaja z tą ciążą :szok:

Poprzednia piosenka z reklamy Intimissimi : Intimissimi: Be Italian - muzyka i piosenka z reklamy

Byliśmy w centrum zabaw dla dzieci. Łeb mi paruje. Julka rządziła. Nie dała sobie odebrać żadnej zabawki i wszystko było jej. Kłóciła się i dzieci jej ustępowały. Masakra. Mam aspołeczną córkę.

Weszliśmy na chwilę do Smyka przymierzyć czapki.Są juz z kolekcji zimowej. M stał na zewnątrz, Odwróciłam się a Julki nie było. Normalnie wpadłam w panikę.Latałam,szukałam i nic. Juz mi przyszło do głowy ze ją ktoś uprowadził...
Zaalarmowałam obsługę. Zawołałam J. a on oczywiście zamiast szukać to komentował fakt ze ja zgubiłam. W końcu ja usłyszałam jak wołała :mama jes ,mama jest. Aż mi mnie głowa rozbolała i tyle było z przymierzania ...Teraz śpi.

Angelka - Julka wysiedzi. Bardziej przy Epoce Lodowcowej, Królu Julianie lub przy Kiepskich niż przy bajkach dla dzieci. To tak od niedawna, poprzednio tez tylko reklamy. Jednak ku mojej radości zaczyna i oglądać bajki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobra dziewczyny nie panikować ,nie podniecać się nie frustrować tymi "ciążami" co ma być to będzie ;-).Zoyka ja to bym się już chyba ze strachu posr..a ,a J zachował się okropnie:-(podpadł mi :tak:A to nasz spacerek 100_1797.jpg100_1818.jpg100_1808.jpg100_1809.jpg pogoda jakaś dziwaczna niby za zimno nie jest ale lekko tez nie da się ubrać

Załączniki

• 100_1797.jpg
    100_1797.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 70
  • 100_1818.jpg
    100_1818.jpg
    69,3 KB · Wyświetleń: 66
  • 100_1808.jpg
    100_1808.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 67
  • 100_1809.jpg
    100_1809.jpg