reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ollena - po pierwsze każdy właściciel psa powinien mieć opłacone Dog Licence - u nas jeździł Pan i kontrolował. Myślę, że właściciel może tez na tej podstawie, albo tak jak sama napisałaś - chodzić po mieszkaniach lub zrobić tzw. wywiad środowiskowy.

reklama
azula - brzmi smakowicie, faktycznie trochę paprania jest z tym oddzielaniem skórek, ale chyba efekt wart jest wysiłku:-D Nadrabiam zaległości towarzyskie po miesiącu siedzenia w pracy, właśnie wyszli od nas znajomi - koleżanka przyniosła boskie ciasto dyniowo-kakaowe ze śliwką:-p niebo w gębie, mimo, że za dynią nie przepadam,ma mi przesłać przepis, wrzucę na kulinarny jak dostanę.
Flo - faktycznie, zadumałam się nad rękawiczkami, mamy takie z jednym palcem, są jeszcze dobre, ale czy to usatysfakcjonuje małego Księciunia? :sorry2:
katrina - psychicznie to ja odpoczywam w pracy :-D nie muszę w tym celu wyjeżdżać:-) ale obiecałam sobie, że nie będę Wam już na ten temat marudzić, zamierzam się dobrze bawić i nie uschnąć z tęsknoty za chłopakami :-)

Bede musiala kupic nowa klawiature.Fajnie pisze no nie:crazy::rofl2::angry::wściekła/y:Bylam wczoraj zobaczyc tego malego w koncu ma na imie Wiktor nie Adrian.Juz we wtorek jada z nim zagipsowac nogi.

Azula nie widze u Ciebie roznicy w pisaniu ;-)

Katrina
my nie raz dawniej mowilismy o zaplaceniu licencji na psa, ale my tak mamy ze gadamy miedzy soba ze trzeba i na tym sie konczy bo zapominamy o temacie ;) Narazie nt psow cisza wiec nie bede lamentowac i planowac przeprowadzki ani wyprowadzki psa. W kazdym razie ojciec Marsa sie nie zgodzil zeby ja wziac. Brat Marsa tutaj mial ja wziac choc na chwile ale sami mieli psa i wczoraj zostal chyba zatruty przez kogos :( wieczorem dostal drgawek, dziwnie sie zachowywal a rano juz nie zyl :( takze nie oddam im na bank..

Witam się z kawą :-)
W ramach nadrabiania zaległości towarzyskich za godzinę odwiedzi mnie przyjaciółka z synkiem:-D wypijemy szybką kawkę i idziemy na spacer, o tej porze jest jeszcze w miarę ciepło.

Miłego, słonecznego dnia :-)

O qrde, od razu widać, że była dziś piękna pogoda, taki ruch na wątku, że ho ho :-D
My też spędziliśmy przemiły dzień - byliśmy na długim spacerze w parku, a potem Kacper pokazywał 5 mies. Jaśkowi swoje zabawki:-D

Zobacz załącznik 586363Zobacz załącznik 586364

Zwróćcie uwagę na mega męska kolor bodziaka - nie mogłam mu się oprzeć pomimo tego, że jest rushoffy - kosztował 1zł, jest z super mięsistej porządnej bawełny i do tego ma wytłoczone koniki:sorry2:
Poza tym prawdziwy mężczyzna nie boi się różu! :-D:-D:-D

Ollena - Tobie też zazdroszczę morza :-) mimo, że polskie niedługo zobaczę :tak: Mia wygląda bardzo dorośle z nową fryzurą!

reklama
a wiesz Andzike,ze kolor w ogóle nie zwrócił mojej uwagi ? Kacprowi w nim do twarzy. Widzę ,ze lubi siedzieć tak jak Julka. Okrakiem . U chłopaka to raczej bez różnicy ale u dziewczynki ma znaczenie. Ponoć od takiej pozycji są potem krzywe nogi i lepiej aby dziecko siedziało na nóżkach .
co to widok czarno-biały w tle ?

Do góry