reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć,

I znowu poniedziałek. Nie wiem za co się zabrać tyle mam różnych spraw.

Majuska - czytam w wolnych chwilach. Wciągnęło mnie ale wolnych chwil mało.

Milego dnia. U nas jakby pochmurnie. M rano był w sklepie po chleb to ręce mu skostniały. Jesień...

reklama
czesc i czolem

Ollena - dokładnie jak Majuska napisała - kto ma pilota, ten ma władzę - TV jest jeden w domu, więc ja opanowałam stanowisko przy lapku ot, taka tam zależność...

Wszystko mnie boli - Misia to zdecydowanie znak, żem juz po 40-stce!

A ja zrozumialam, ze maz katriny pojechal na zuzel do Rzeszowa jak kilku moich znajomych stad, pomyslalam ze moze ona bez meza nie lubi TV ogladac ;)

Majuska co do Zabci i jego zycia prywatnego to nie wnikam, wazne ze daje jazzu na ekranie a co o sobie tam robi poza to jego broszka;) Zaden serial nie jest teraz ani troche smieszny wiec ten jedyny zostal, mowia ze ostatnia seria i troche mi smutno bo o ile losy Anki i Jerzego robia sie nudne to reszta jest smieszna.. O, Pola i jej ciaza! :-)

A co do 'wszystko bolenia' to ja tez tak czesto mam wiec to chyba nie oznaka, ze jestem po 20-tce? ;-)

Ostatnia edycja:
No śliczny słoneczny dzień .Szkoda ,że nie za ciepły:-(.Gratki dla chodzących chłopaków Kacpra i Kuby:-)Zoyka ,a dostałaś jakieś ciuszki dla Julki.No nie ma za bardzo z czego wybrać ale białą kurtkę dało by się wykorzystać.Jak pisze Ollena może jakiś lepsiejszy modeling się trafi.Misia dla Kubuli proponuje bawełniane golfiki.Ja obecnie sama i Amelka też paradujemy w golfach.Nie mam problemu u Amisi z szalami,apaszkami ale wiadomo ,że to lubi sie przesunąć ,a golfik jest na miejscu więc apaszka na golfik dodatkowo bardziej jako ozdoba ale dodatkowo chroni przed wiatrem .O dziś wiatr potężny:tak:

Ja Ci mowie Zoyka startuj z Julka w bardziej zyciowych sklepach ;-) no jesli Ci zalezy oczywiscie :-)

Ja mam mnostwo papierologii do uzbierania, dokukenty powypelnialam i bedziemy sie starac o irlandzki paszport.
Reszte dokumentow wysylamy 'mamusi' do sponsorstwa..

Ollena czyżby jednak ??? Wielka wyprawa Kolumba???:-DA u nas :-):tak::-D 100_1780.jpgMniam mniam:tak:

Załączniki

• 100_1780.jpg
    100_1780.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 55
Olena - nie mam pojęcia jak .

Azula - tylko nie częstujcie tymi kaniami Amelki. Po ostatnich przypadkach zatrucia grzybami u dzieci , nie chcę o grzybach słyszeć nawet.

Hełoł :-d
Azula czyje to zbiory ? Twoje ? Gratuluje. Nie znam się na grzybach - kupuje na targu kurki i rydze - te znam, reszta musi mieć napis więc w sklepie nabywam :-D do lasu nie miałabym odwagi się udać jednak :baffled:
Katrina chyba masz racje - myślisz że doszłyśmy już do etapu pt. jeśli się budzisz i nic cię nie boli to znaczy że umarłaś ?? mam nadzieję, że daleko droga przed nami do tego etapu :-D
Ollena ale z tego USA do PL nieco daleko :baffled:
Majuska Kubula ma tylko natręctwo ciuchchciowe :-D

Dziewczyny zanim ja wyjade do USA (jesli wyjade) to bede miala jakies 37 lat, wiec prawie 40. Nie wiem jak Wy ale mnie sie podoba wizja drugiej mlodosci w cieplych krajach.
Ale okaze sie jeszcze jak bedzie, papiery zlozymy i bedziemy czekac, w miedzyczasie polecimy na wakacje, niech Mars zobaczy jak tam jest i czy mu sie podoba.

Azula fajne grzyby, ja kurki uwielbiam i maslaczki..mmm.. Moi rodzice na grzybach byli, uzbierali mnostwo, babcia juz suszy, bedzie boska Wigilia ;-)

Zoyka nie wiesz jak? Hmm trzeba o tym poczytac, sprobuje poszperac na dniach.

reklama
Zoyka to są kanie jedne z najszlachetniejszych ale Amelka ich nie jadła bo już spała.Trochę na grzybach się znamy.Grzyby się zbiera potem oporządza jak coś według mnie jest nie halo z grzybem wywalam .Zbieram od dziecka i jem od dziecka i żyjemy.Dla tak małego dziecka jednak ciężkostrawne dlatego Amelia na razie ich nie dostaje.Ostatnio jadła tylko kasze gryczana z sosem grzybowym (maślaki i borowiki) .Zbiera na razie M przy Amelce ciężko trochę.Pogratuluje mu misia od Ciebie:-DJutro urodziny śp Zbysia już dziś byłam na cmentarzu dlaczego wciąż płaczę jak zbliżają się jego urodziny ,data śmierci albo np święta czy kiedyś to minie:-(miałby 23 lata

Do góry