szczerze powiedziawszy gdyby nie m. to zapewne bym przegrzała Kubulę chociaż z drugiej strony pamiętając jak mnie moja matka ubierała to jednak hibernacja
dziś: bodziak z krótkim rękawem, koszulka z długim - z grubszej bawełny, kurteczka: bawełna + podszewka z dzianiny bawełnianej. czapka w kieszeni, szalika pozbył się w domu oczywiście spodnie - zwykłe bez żadnego ocieplenia. Mamy zestaw polarów, bluz cieniutkich i grubiutkich Do żłoba wkładam mu cieplejsza kurteczkę:
KURTKA Z KAPTUREM - Płaszcze - Chłopiec (2 - 14 lat) - Dzieci | ZARA Polska
idealna na taką pogodę i chłodne ranki.
jak się zrobi chłodniej to mamy taką:
KURTKA BASIC NA SUWAK - Płaszcze - Chłopiec (2 - 14 lat) - Dzieci | ZARA Polska
nie mam koncepcji jak przekonać swego syna do szalika kupiłam mu dwa fajne kominy, szalik, ma cały zestaw chustek i nie ma takiej możliwości żeby mu to założyć... podobnie z czapkami. na klej mam mu zamontować ?
dziś: bodziak z krótkim rękawem, koszulka z długim - z grubszej bawełny, kurteczka: bawełna + podszewka z dzianiny bawełnianej. czapka w kieszeni, szalika pozbył się w domu oczywiście spodnie - zwykłe bez żadnego ocieplenia. Mamy zestaw polarów, bluz cieniutkich i grubiutkich Do żłoba wkładam mu cieplejsza kurteczkę:
KURTKA Z KAPTUREM - Płaszcze - Chłopiec (2 - 14 lat) - Dzieci | ZARA Polska
idealna na taką pogodę i chłodne ranki.
jak się zrobi chłodniej to mamy taką:
KURTKA BASIC NA SUWAK - Płaszcze - Chłopiec (2 - 14 lat) - Dzieci | ZARA Polska
nie mam koncepcji jak przekonać swego syna do szalika kupiłam mu dwa fajne kominy, szalik, ma cały zestaw chustek i nie ma takiej możliwości żeby mu to założyć... podobnie z czapkami. na klej mam mu zamontować ?