reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Dokladnie! Przy czym "moje moje" mowimy kiedy go przytulamy - on budzil zeby sie przytulic. Ale zeby nie bylo tak cukierkowo, to ulubiona ostatnio zabawa, polega na stanieciu mi na udach i szybkim tupaniu nogami z okrzykiem "opa opa" - zostaja po tym malownicze siniaki.

Pojechałam z młodymi na zakupy ,bo bolała mnie ręka i nie chciałam tachać toreb z wałówką. jest reguła prawej ręki więc stanęłam na skrzyżowaniu zobaczyłam czy nic nie jedzie co ma prawą wolną[skręca]w prawo i ruszyłam i nagle huk. skasowałam lanosa i moje.
po ochłonięciu po kilku dniach[wczoraj),doszliśmy z R do wniosku ,że gościu się przyczaił za zatoczką autobusową -która jest za drzewami i ruszył jak nadarzył się jeleń[czyli ja]-bo na pasie z prawej jak ruszałam nie było żadnego auta .Zleciliśmy ekspertyzę siły uderzenia[ chodzi o to z jaką prędkością jechał lanos w chwili zderzenia.-bo zero świadków na miejscu.-efekt bo wg policji moja wina 500 zł mandatu i 6 punktów.

Witam się późniejszą kawą, przyjechałam dziś do starego biura spakować swoje rzeczy bo wypadałoby, żebym i ja się przeprowadziła w końcu... Wyrzuciłam wszystkie zbędne papiery, cztery lata nie zajęły mi więcej niż pół niedużego kartonu... :szok:
Sandy - najważniejsze, że nic się Wam się nie stało, współczuję przygody i nerwów:no:
Majuska - Twój Mars widocznie musi mieć jakiegoś fisia, na którym się może skupić :-D
Kiedyś lubiłam wyjazdy integracyjne (jak byłam piękna, młoda i wolna :-D), ale już mi się przejadło, też wolę obudzić się w swoim łóżku... z drugiej strony - narobiliśmy się (i jeszcze narobimy) przy tym projekcie, miło, że szefostwo pomyślało o jakiejś "nagrodzie", chociaż zdecydowanie wolałabym gratyfikację finansową niż picie nad morzem czy w górach:sorry2:
Kacper już od dawna jest usypiany przez Pawła, ja się do ich męskich wieczorów nie wtrącam, przygotowuję tylko kaszkę do butelki i pidżamę:-D ale dziwnie mi będzie nocować poza domem bez Kacpra... :baffled:
Zoyka - a może bilet na jakieś interesujące J.wydarzenie? wspominałaś coś o tym, że go kręcą wyścigi samochodowe? Z drugiej strony jeśli to Wasza rocznica to popłyń po całości i wyciągnij go gdzieś na weekend :-D Koszula i zestaw witamin do mnie nie przemawiają ;-)
kłaczek - dobrze, że z Karolem już lepiej :-)

Sandy, stluka celowa?? Toz to lajdactwo jest. Mozna udowodnic ze to bylo celowe?

Zoyka, nic nowego - mocznik jest dodawany legalnie do kremow do stop np. bpo ladnie zmiekcza naskorek.

Patrze na te reklame PGE w TV, jak to zrobia dwa wielkie jeziora w miejscu kopalni Belchatow. No, cos z wyrobiskami zrobic trzeba, ale czy ktos pomyslal jak to zmieni klimat w okolicy? Kiedy budowano Zalew Czorsztynski, nie mowilo sie o tym, a mikroklimat Kotliny Nowotarskiej bardzo sie zmienil. Zrobilo sie cieplej zima, wiecej mgiel...

Andzike - kolację i romantyczny wieczór to M planuje , poza tym kupił mi podobno windowsa 7 i nowy dysk 500 Giga abym mogła lepiej pracować i się rozwijać :-D

Wczoraj założyłam okulary ( takie do pracy przy kompie z antyrefleksem). Julka jak wróciła od Babci i mnie zobaczyła to się zawstydziła, nie chciała wejść do pokoju tylko stała w korytarzu chowając się za ścianę i nieśmiało zaglądała. Weszła dopiero jak zdjęłam okulary .

Integracyjne najeździłam się przez 10 lat pracy w Finansach. W jednej firmie co 2 tyg warszawa i raz w tyg Poznań i okoliczne ośrodki integracyjne, potem w kolejnej firmie maglowałam Wrocław i okolice. I raz w roku nagrodowy wyjazd integracyjno-szkoleniowy do ciepłych krajów. Uwielbiałam to,żyłam tym. To były super beztroskie czasy . Teraz już mnie nie ciągnie. NA myśl,ze musiałabym wyjechać i zostawić Julkę mam telepkę :szok:

JUż mi druga osa wleciała do chałupy. Mam osofobię :baffled:

Hej,
Mia mi nie chce spac w dzien przez te zeby. Polozylam ja o 11, o 1.45 weszlam do pokoju a ona oczy wielkie i nie wiem czy spala czy nie :( jesli spala to jakies 30, do wieczora bedzie sajgon.

Katrina Kuba duzo spi ale Wy ogolnie pozno chodzicie spac wiec ok, bo ja po 21 juz leze w lozeczku z ksiazka a max o 22 spie, dzieci chodza spac o 19 i 20 a wieczor i tak wydaje mi sie baaardz krotki :(

Majuska masz boskiego Marsa, co mu strzelilo do glowy? U nas w PL caly rok piec chodzi i jakos rachunki w lecie dupy nie urywaja, wiec czym on sie tak martwi?

Ollena a ja wiem czym on się martwi, tego nie wie nikt:-D:-D ostatnio mu tłumaczyłam, że jak tak oszczędza to wysyła wszechświatowi sygnał, że ma mało kasy, w związku z tym dostaje od niego właśnie to mało, jak chce mieć więcej to musi skończyć z fobią oszczędzania..a on mi na to : jak oszczędzam to znaczy, że mi więcej zostaje i mam więcej kasy, no i taka jest jego filozofia, ja juz w to nie wnikam:-D:-D..no ale nie będę się w letniej wodzie kąpać przecież, morsem to ja jednak nie jestem:sorry2: :-D

Zoyka wiem...sushi na Twoim nagim ciele:-D co do kosmetyków nie używam ostatnio praktycznie , nie mam potrzeby, tylko krem na naczynka, pomadka Bebe i perfuma, to wszystko:-D

wiecie co zrobiłam, z racji iż jest piękna pogoda, poszłam na zakupy piechotą, wspaniały spacerek sobie zrobilam, wiem, że większośc z Was łazi, choćby z dziećmi, ale ja niestety mocno wożę doopę autem, dzis zażyłam ruchu i czuję się super:-D

reklama
Majuska niech oszczedza, sam stwierdzi kiedys czy mu sie oplaca czy nie a piec sama wlaczaj zeby sie nie kapac w zimnej, lepiej chyba w tej sprawie nie ufac Marsowi ;-)
Spaceruj poki cieplo..

Nam przyszedl list z agencji ze mamy sie wyprowadzic do 1 pazdziernika bo kasa za lipiec im nie doszla wiec out... zadzwonilam, powiedzialam zeby sprawdzil 10 razy bo kasa wyslana i ja sie nigdzie nie mam zamiaru wyprowadzac.

Do góry