reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Misia nie wiem gdzie Jarek to kupił. To biała tablica z czarnym pisakiem a na drugim końcu pisaka jest jakby filc do ścierania. Julka wiec rysuje i ściera, rysuje i ściera i tak godzinę :)

a po sobie nie rysuje ??

My mamy taką tablicę na magnetyczny długopisik, u chińczyka za dyche chyba kupine, jest git:-D:-D, nabazgrolisz, zresetujesz i od nowa można:-D

Ollena a więc to Ty nam lato zabrałaś, jezoooo, jaki u nas ziąb dziś był:no::no:

Laski ten chłopina ma grac Greya:szok:..no nie pasuje mi strasznie, on miał być niby powalająco przystojny i dech ma zapierać na jego widok, a to takie nijakie chłopisko...to już mój stary lepszy:-D
https://www.google.pl/search?q=hunn...-LswabzIH4Dw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1647&bih=927

Cześć dziewczynki ;)
Andzike - no trochę Cię rozumiem, ja też lubię czasem taki ostry i efektywny zapie...dol. Byle bez przesady.
Pyzoń mały śliczny, jak zawsze promienny!

Majuska - koleś faktycznie nie najpiękniejszy, ale taki jakby...plastyczny. Potrafi różnie wyglądać, to jak się uprze zagra te 50 twarzy i inne fragmenta anatomii też ;)

Zoyka - popieram! Zaczęliśmy ze smoczkiem jakoś w 3 m-cu życia, skończyliśmy na tyle szybko, że zakupione smoczki w rozmiarze 6-9 już się nie przydały.
Kłaczku - zdrowiej szybko. A tak w ogóle to mam pomysł. Ja wygram w totolotka i Cię zatrudnię jako ogrodnika. I wreszcie będę mieć piękną roślinność...

A'propos poniekąd niedawnych rozmów o kolorach - moja matka dziś ubrała moje dziecię w żółty polarek - miało już na sobie żółte spodnie i granatowe body. W efekcie wyglądało jak mały kanarek, czy coś... Mam zdjęcia, ale nie wiem czy się dopcham do "dużego" kompa, a tam mam oprogramowanie do fotek.

Majuska pasuje na Graya, podobuje mi sie!!!!! :-))))) A lato do Was wroci, nawet 29 st a u nas ostatnie podrygi i na plazy to nie lato, to urwanie łeba.

Mia dostala Ibum przed snem, zeby jej wyraznie dokuczaja bo nawet w dzien nie chciala spac. Mimo Ibumu sie budzi i dzis juz pokazuje na buzie wiec wyraznie ja boli :-(

Flo...przypomina mi kolesia z magazynu z tego GSu co robiłysmy zakupy :-) czekam na kanarka:-D

Ollena oby to była prawda z tym latem bo ja pierdziu....:no:

Hello wieczornie, tradycyjnie urypanam .... :sorry2:
Zoyka - Ariel spiera dosłownie wszystko :-D jak mam jakieś bardzo ciężkie plamy to wiadomo, lepiej namoczyć i uprać w wyższej temperaturze, ale myślę, że spokojnie z marchewką by sobie poradził (u nas marchewka rzadko jest w użyciu przez Kacpra, więc chyba nie testowałam na niej działania Ariela :zawstydzona/y:).
Zabawka jest super, sama bawiłam się czymś takim u Majuski :-D
kłaczek - ale Ty masz zacięcie do tych kwiatów :-D zdrówka!
Ollena - mi chodziło o to co Zoyce z tym smoczkiem, jakoś mi też "nie pasi" smoczek nawet u najpiękniejszego i najładniej ubranego dziecka wygląda tak sobie :no: ale to nie mi ma pasować, jeśli Wam ułatwia życie to jasne używajcie go sobie ile chcecie ;-)
Majuska - ten gościu może na zdjęciach nie robi szału, ale oglądałam go w Hooligansach i powiem szczerze, że parę razy się oblizałam:-D:-D:-D ciekawa jestem jak sobie poradzi z rolą Greya... ale ja też uważam, że mój stary jest lepszy:-D:-D:-D ej, a kto będzie grać rozpadającą się w orgaźmie Anastasię??? :szok:
Flo - chętnie obejrzałabym zdjęcia kanarkowego Maksia :-)

reklama
Do góry