reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Misia Zara za droga dla mnie nawet używki sobie cenia czasem w pakiecie jakies pojedyncze sztuki sie trafia jak ktos ma dziecko z dłuższymi rączkami to firma Topolino ma bluzki właśnie dla mnie z za długimi rękawami za to dla Borysa w sam raz.Ollena jak te twoje dzieciaczki pięknie kontrastują wszystkie dzieci z ciemniejszymi włoskami i Tylko te twoje blondaski śliczne.Mija jeszcze widze z smokiem paraduje .Amelia dostaje na noc do spania i rano ostentacyjnie oddaje Ham (tak nazywa smoczka)Ma tez zamontowanego przy wózku na sznurku bo jak jedzie to czasem na spanie ja bierze ,a tak to już nie daje chciałabym całkiem juz zrezygnowac ale sie boję:szok::crazy:

reklama
No, noo.. Was nadrobic.
Zoyka, nie obcinaj, moze tylko troche przytnij zeby w oczka nie wchodzily i koniec. Fajne te loki!
Misia, to nasze chlopaki taki sam wzrost mniej wiecej maja?

I zgadzam sie ze gumki w spodniach sa genialne. Te regulowane, z tylu spodni to dla mnie hit bo Karolowi czesto musze solidnie sciagnac pas, zeby z dupska nie lecialo.
Karol mi przychorowal - wieczorkiem lekko kaszlal, w nocy juz nie mogl sobie miejsca znalezc i plakal, w sobote bylo trgicznie. Przyduszony, placzacy, tylko na kolanach. Juz troche lepiej, tylko kaszle, ale ja mam dokladnie to samo. Z bolem gardla do tego, tak ze juz wiem czemu on plakal i odpychal picie.

Dziekuje Azula! :*
A co do smoczka, to u nas jest na porzadku dziennym, w pakiecie jest jeszcze pieluszka, tutaj tez ja nosila ale w tym akurat zdjeciowym momencie lezala na wozku. Mia uzywa smoczka i do spania i na spacerach, czasami w domu jak juz zaczyna marudzic to sobie przynosi razem z pieluszka. Ja nie mam nic przeciwko, to ciagle dzidzia jeszcze ;-)

Ooo Axa myslalam, ze tylko Mia ma skrzywienie. ;-) Ale Patryk do dzis chodzi ze swoim Jasiem i go klepie, mizia i doi cycusia ustami (zawsze doil usta, nigdy smoczka) i nie spi na jasku tylko go trzyma i poklepuje. Mia ma tak samo tylko smoczek do buzi a klepie i mizia pieluszke ;-)

Zajmuje sie z M twórczym zajęciem przepychaniem spirali przez rure odpływowa bo coś sie pod zlewem zatkało juz woda schodzi ale według M jeszcze trzeba poprawić więc ide poprawiać:crazy:

Cześć,

U nas jesień ! leje od wczoraj non stop i do tego wieje ,ze z parasolem szans nawet nie ma.

Olena - PAtryk super wygląda w tym szkolnym stroju. A Mijce ten smok już nie pasuje.

Zapomniałam już ,ze dzieci używają smoczków. Jak wiecie Julka nei korzystała w ogóle.

Kupiłam Julce bluzeczkę Esprit. Kuźwa..nie chce przejść przez głowę. Julka awanturę zrobiła z tego powodu z histerią. Jaja po prostu.

reklama
A cóz to Axa czy ja jedna ze zlewu korzystam????Głównym twórca brudnych garów jest pan monsz:-)A rura odetkana,księżniczka uratowana mozecie do mnie mówić SUPER MARIO;-).Zoyka to zwróć bluzkę bo przecież nie rozetniesz by przez głowę przeszła.U nas wczoraj lało ,a teraz sie zapowiada byłam z mała na karuzeli i nas dosłownie z tam tad wywiało :tak:nagle zrobiło sie ponuro i wietrznie

Do góry