reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Misia co robię na razie leżą twój zakup kombinezonu dla Kuby mnie natchnął i w najwieksze upały wystawiłam na alla 2 kombinezony i oba poszły jeden nawet z zyskiem:szok:.Nie mam weny na razie by coś wystawiać to w trzy d roboty ,a czasem nic sie nie sprzeda :-(Trochę łaszków oraz mój ukochanywózio Jedo i karuzela FP sprzedane tzn wózek i karuzela ciuszki w duzej ilości + jakies kocyki ,beciki dane za FREE takie uniseksy bo kolezanka moich synów lada dzień ma rodzić chłopczyka ma mieć na imie Adrian .Może mi sie wnuczka trafi choć jak na razie chyba nie :blink:Ollena jakoś weny do fotowania mi brak obiecuję się poprawić i coś pstryknę.Na razie M moe zmieni pracę tzw państwowa i ma na poczatku za swoje godziny dostać 300 zł więcej oby się udało na razie 90% ,że sie uda 100_1686.jpgTo sprzed jakis 2 tygodni

Załączniki

• 100_1686.jpg
    100_1686.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Zoyka nie obcinaj włosów:baffled: Julka wygląda bosko:-) Dasz radę!
Kofam róż, ale w nadmiarze nie bardzo na szczęście :)
U nas Next zawyżony, Gap przyciasny, H&M według miesięcy za mały, ale według rozmiaru w miarę ok, czyli Adi ma 78cm kupuje na 74 6-9 miesięcy i jest takie ciut większe.

Ollena chłopcy byli przeciętni ,a ile waży nie wiem nie mam gdzie zważyc chyba dopiero jak pójde do przychodni .I kocham spodnie z regulacja na gumce lub ogrodniczki mam z nexta leginsy ala dżinsy i na długośc OK za to leca z pupy:-(,a jak beda w pasie dobre to nogawki beda przykrótkie:no:.I np kurtki ,płaszcze i bluzy na zamek są zdecydowanie za duże i to w zasadzie wszystkich firm u mnie na teraz to 9-12 miesięcy lub 74 i 80 a 12-18 miesięcy to za luźne .Musiałam kupić szelki bo w wózkowych mi uciekała mimo,że już najsciślej ściśle zapięta.W parasolce jest z pasami OK kupiłam taka baby star bez rozkładania to tak jak ide na plac zabaw albo jade busem leciuśka niecałe 4 kg i jest z daszkiem i folia przeciwdeszczowa w razie co i różowa do bólu ale za 30 zł nówka mi sie trafiła więc nie wybrzydzałam:-)

Azula patrząc na delikatną i drobna Amelkę aż ciężko uwierzyć że tak daje w kość :-D Ale masz z nią ten sam problem co ja z Kubula - jak na szerokość dobre to ma rybaczki :-D ogrodniczki odpadają bo wygląda jak dziecko wojny. Poluj na ubranka z Zary. Zara ma nieco inną rozmiarówkę i jest zdecydowanie węższa od HM czy Polskich firm.
Fajnie że Twój m. znalazł lepszą pracę.

Zoyka ciut przydługie :-)
Mój m.mnie zabił właśnie. Siedzę sobie, piję wino i przypomniało mi się ze mam SER ... więc ukroiłam a ten mówi: w całym domu śmierdzi jakby rura od wc pękła :-( a serek przedni, niech się cieszy że nie wyjęłam żeby odpoczął bo by śmierdziało na całej ulicy :-D znaczy m. stwierdził, że na balkonie mógłby odpoczywać to by insektów na ulicy nie było :baffled:

Byli u nas znajomi, gdy poszli, położyłam maluchy do spania, a sama poszłam do kuchni ogarnąć wszystko i wstawić naczynia do zmywarki. Kuba do tej pory mówił tylko tata, tita, tuta i os tam jeszcze po swojemu.
Nagle monsz przychodzi do mnie do kuchni i mówi, że słyszała, mniej więcej coś takiego:
Kuba: Ma-ma
Alinka: Nie kochanie to Alinka nie mama.
padłam.

azula - miałam i mam nadal podobny problem z Alinką - najwięcej spodenek z gumkami w pasie ma Next, ale inne firmy juz też pomału to wprowadzają. Alinka jest wysoka na swój wiek, ale chuda. Muszę jej kupować np. spodnie na 120cm, ale normalne, bez gumek, spadają jej z pupy - nawet dresowe.

Axa, azula - fajne te Wasze dziewczynki i widać jak dorastają.

reklama
Do góry