reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzięki za podpowiedzi:-) Nie wiem, czy już będzie się bawiła ale zainwestuje w lalę, wózek, i może łóżeczko:-)
Zoyka garnuszek na klocuszek też mamy, Adi się trochę przy nim złości, bo chce sama wkładać klocki w odpowiednie miejsca, a wiadomo że jeszcze nie umie dopasować, i wścieklizna jest:tak: A, maskotka piesek też dobry pomysł, bo Adi już wie co to pies, umie szczekać jak pies, i papa jej się cieszy do wszystkich psów :)
Misia no się zszokowałam aranżacją Twojego profilu, w sensie suwaczek, zdjęcie, no-no silna wena twórcza;-);-)
Majuska kolekcję książek też zbieram dla Adi, już mam ładną kolekcję" Zakamarki" królują )
Andzike Spełnienia Wszystkich Marzeń!!!

Ostatnia edycja:
Andzike STO LAT:-)Flo nie o to mi chodzi aby jakakolwiek rasa była wpisana na listę ale np rottweiler (super pies) staford,kaukaz i wiele innych sa na tej liście ,a sprawca tylu pogryzień dzięki lobby właśnie nie.Kłaczku majuska ma rację ON ten rodowodowy to nie szarik czy cywil czy nawet Tabris Anki tej od D .Może kiedyś na wystawę potuptaj i przejdź sie obok ringów z różnymi rasami ON sa hałaśliwe ,nadpobudliwe o zmasakrowanym zadku juz nie wspomnę .Osobiście uważam ,że to piękna rasa i sama miałam długowłose jeszcze nie tak spaprane przez człowieka.Axa wózek i lala jak najbardziej albo wielkie autko ciężarowe Amelia je uwielbia ma wadera w dziewczyńskich różach i sama też każe się nim wozić lub wozi co popadnie.Albo FP zebra skoczek zabawa na długo o ile lubi skakać .Kuchnia to fajna zabawka dla 2-3 latka i to bez względu na płeć ,a książeczki jak na razie u mnie małe zainteresowanie z powodu tysiąca innych myśli i pomysłów

Oj, ten zadek u ON to faktycznie masakra, moim zdaniem debilizm podobnie jak ekstremalne persy, chevaliery, buldozki francuskie, dobermany i pewnie jeszcze pare innych zjechanych ludzkich tworow. Ale chyba nie kazy ON ma obowiazek zamiatania dupskiem?

witajcie

Andzike - wszystkiego naj, naj, naj..... lepciejszego!!!!!!!!! Duzo zdrówka i wiecej czasu dla Najbliższych!!!

Ollena - to nie jest wbrw pozorom taka prosta sprawa i maja rację, że się czepiają, jak dziecko opuszcza zajęcia - bo dzieci już w pierszwej klasie sporo się uczą i kazda nieobecność, zwłaszcza dłuższa ciągnie za sobą to, że dziecko jest do tyłu za innymi dziećmi. W dodatku nasze dzieci nie znaj atak perfect angielskiego jak irlandzkie dzieci i musza poświęcic na naukę troche więcej czasu. A sama nie nadrobisz, bo książki są w szkole i to Panie decyduja co i kiedy z dziećmi omawiają i rozwiązują. Po prostu nie przeginaj z nieobecnościami. Wiesz 2 razy w ciagu roku robić dziecku przerwę w nauce to lekka przesada i nie dziw się jak Ci nauczycielka czy dyrektorka będą robić problemy.
Dopóki dziecko chodzi do przedszkola - możesz na luzie decydować kiedy lecieć (wiem, że głownie decyduje cena biletów), ale w szkole to juz jest trochę inaczej.

Nie kumam o co chodzi z tym zadkiem u ON?? wytlumaczcie mi..

Zoyka
ale Julka ma wlosy, jejku co ja bym z nimi robila! ;-)) A cienkopisy do biedrony z reklamacja! Dzieci chodzace wczesnie spac wcale sie nie musza budzic w nocy. Nakarmic przed snem i bedzie git do rana :-)

Axa Mia ma tylko rozowy Dineyowy jezdzik od chrzestnego, ktory dostala na Gwiazdke, nic poza tym dziewczynkowego ale ma duze parcie na wozek dla lalek. W lalki bym sie nie bawila bo male dziewczynki tego nie kumaja, wystarczy ulubiony mis :-)

Andzike 100 lat!!!!!!!

Katrina ja nie wiem czy maja racje, to maluchy jeszcze, ja nie nastawiam sie na ta szkole az tak surowo i nie bede trzymac dziecka caly rok w IE i np skracac wakacji. Glupia jestem moze ale to bezsensu i ja jestem rodzicem i decyduje kiedy i z jakiego powodu dziecko opuszcza zajecia, wiadomo ze nie dlatego ze mam widzimisie choc i tak matki robia kiedy dziecko nie chce isc do szkoly...
Mysle, ze zrobimy tak ze polecimy i mm doniesie zwolnienie z PL, jak beda robic problemy ze polskie to jeszcze pojde do mojego lekarza tutaj zeby wypisal drugie.
W lecie od razu pojde do mojego lekarza tutaj jesli beda robili problemy po dobroci.

Ostatnia edycja:
He Julcia chyba zawsze miała super włosy ,a teraz powala:cool:Z jednej strony zazdraszczam Zoyka tych herów ,a z drugiej strony współczuję no chyba ,ze Julaska już tak przywykła ,że nie czyni protestów przy ich myciu i czesaniu:-).Ollena ,a o to ale ten na tej focie jest jeszcze względny jakbyś niektóre wystawy poogladała to psy ledwo wleka nogami
sprzedam_owczarek_niemiecki_dlugowlosy_bora_remo_dorosla_suka_1_1301528.jpg

sdog3owczarekkiedy.jpg

Rasa była modna i bardzo popularna i rozmnażana na handel, bez zwracania uwagi na cechy , geny itp., byle zarobić, charakter nigdysiejszego ONa to juz legenda:-), dwa największe odpały z jakimi miałam do czynienia w robocie to właśnie ONki, dla jednego musieliśmy użyć Sedalinu, za zgoda właściciela ( jedyny taki przypadek póki co u mnie ) u nas w schronia mnóstwo ONków, owszem sa fajne, ale ile jest mocno "wykoplejonych " to nie wspomnę;-), często chowane w maleńkich kojcach, upinane na łańcuchy, a potem rozmnażane ... i wypaczenia psychiczne się wciąż pogłębiają

Owczarek niemiecki: upadek legendy - Ulubieńcy - WP.PL

Załączniki

• sdog3owczarekkiedy.jpg
    sdog3owczarekkiedy.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 33
reklama
No dupe ma jaka ma, nie wpadlabym na to ze mi sie moze nie podobac ;-)
A co fakt to fakt, ale prawda taka ze nawet labradory sa na łancuchach wiec jak to rzadac zeby ONki nie byly..

Do góry