reklama
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kobitki!
Jako mama córki, i doświadczona mama 3 facetów, jestem w rozterce. Adi kończy za 2 tygodnie roczek. W domu wiadomo ma zabawki dla niemowląt, FP, itp
Moje pytanie do mam córeczek, a jest tu Was kilka, chciałabym zacząć kupować Adi jakieś babskie zabawki, ale nie wiem od czego zacząć, czy już lalę można kupić. Podpowiedzcie coś :-)
Jeżeli chodzi o odpowiedzi typu, że teraz jest równo uprawnienie, że dzieci bawią się wszystkimi zabawkami, to ja to rozumiem, Adi męskich zabawek rozwojowych ma full, teraz chce żeby miała wybór, i w jej pokoju były tez babskie, przecież nie mogę jej ograniczać do męskich tylko, prawda
Ollena co młodej już babskiego kupujesz, bo Mia chyba najmłodsza przed Adi :-)
Jako mama córki, i doświadczona mama 3 facetów, jestem w rozterce. Adi kończy za 2 tygodnie roczek. W domu wiadomo ma zabawki dla niemowląt, FP, itp
Moje pytanie do mam córeczek, a jest tu Was kilka, chciałabym zacząć kupować Adi jakieś babskie zabawki, ale nie wiem od czego zacząć, czy już lalę można kupić. Podpowiedzcie coś :-)
Jeżeli chodzi o odpowiedzi typu, że teraz jest równo uprawnienie, że dzieci bawią się wszystkimi zabawkami, to ja to rozumiem, Adi męskich zabawek rozwojowych ma full, teraz chce żeby miała wybór, i w jej pokoju były tez babskie, przecież nie mogę jej ograniczać do męskich tylko, prawda
Ollena co młodej już babskiego kupujesz, bo Mia chyba najmłodsza przed Adi :-)
Axa, a czemu nie, lalę możesz kupić jasne, Paćka miała jakąs tam lalę, ale nie wiem , gdzie ona jest teraz, nie widziałm u niej jajkiegokolwiek wzmożonego zainteresowania typowo dziewczęcymi zabawkami, miała naczynia rożne z plastikowymi imitacjami żarcia i bez rewelacji, w sumie to bawi sie nadal zabawkami uniwersalnymi ( klocki, puzle, rysowanki ), myślę, że warto zainwestować w fajne ksiązki, ostatnio tu prowadziłyśmy dysputę na ten temat:-)
D
delete
Gość
Axa - lalka jest dobrym pomysłem i np do lalki wózek. Julka uwielbia swój wózek, wozi wszystko :misie , szmaciane lalki, piłki.
Axa ja mam syna ale laski ode mnie z roboty mają dziewczynki więc mam zabawki dla dziewczynek na bieżąco (przedział od 14 miesięcy do 14 lat) lalka jak najbardziej, klocki ale w dziewczyńskich kolorach, naczynia ale po 2 roku życia i atrapy żarcia też Pamiętam, że koleżanka z pokoju swej córce na roczek kupiła ekspres Ładnie grał Następnego dnia po wręczeniu wyjęła baterie Przy zakupie kasy sklepowej baterie wyjęła od razu
Potem te koszmarne monsterki i kucyki różne
Potem te koszmarne monsterki i kucyki różne
D
delete
Gość
Julka na roczek dostała między innymi "Garnuszek na klocuszek". Bawi się tym prawie codziennie do teraz , próbuje nucić piosenki ,a jak jest melodyjka to kreci główką w jej rytm. Zabawka trafiona u nas.
z tym pluszakiem się nie rozstaje . Wychodzi z nim na spacer, rano jak idzie do Babci bierze go ze sobą, spi z nim.
Ale fakt, jest fajny, Taki płaski (świetnie sluzy jako poduszka) , miły, modalny i ma duszę .
Smiki, Babyplush, Pies, maskotka, 25 cm - Smiki - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
z tym pluszakiem się nie rozstaje . Wychodzi z nim na spacer, rano jak idzie do Babci bierze go ze sobą, spi z nim.
Ale fakt, jest fajny, Taki płaski (świetnie sluzy jako poduszka) , miły, modalny i ma duszę .
Smiki, Babyplush, Pies, maskotka, 25 cm - Smiki - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andzike
Fanka BB :)
Hej dziewczynki!
Melduje się na szybko i...wracam do pracy
Caly ten tydzien mam przechlapany,jezdze do pracy rano,wracam ok.18,sprzedzam czas z Kacprem,a jak on idzie spac to wracam do roboty...
Jak mi zaplaca nadgodziny to będę bogatym czlowiekiem
Milego dnia,wroce do Was na pelen etat jak tylko mi się chaos w pracy skonczy!
Melduje się na szybko i...wracam do pracy
Caly ten tydzien mam przechlapany,jezdze do pracy rano,wracam ok.18,sprzedzam czas z Kacprem,a jak on idzie spac to wracam do roboty...
Jak mi zaplaca nadgodziny to będę bogatym czlowiekiem
Milego dnia,wroce do Was na pelen etat jak tylko mi się chaos w pracy skonczy!
No to ładnie rypiesz kochana, niech płacą, niech płacą i płaczą
Andzike z okazji urodzin przyjmij najserdeczniejsze życzenia, oby sie spełniało wszystko co sobie wymarzysz:-)
Nie ma to jak się w sierpniu urodzić, pod znakiem Panny, najlepszy znak
I dalsza część fioletu dla Ciebie :
wpadnij wieczorkiem postawić jakąś wódeczkę
Tymczasem i ja do roboty spadam
Andzike z okazji urodzin przyjmij najserdeczniejsze życzenia, oby sie spełniało wszystko co sobie wymarzysz:-)
Nie ma to jak się w sierpniu urodzić, pod znakiem Panny, najlepszy znak
I dalsza część fioletu dla Ciebie :
wpadnij wieczorkiem postawić jakąś wódeczkę
Tymczasem i ja do roboty spadam
Załączniki
hełoł :-)
Andzike CAŁUSKI urodzinowe, mniej rypania więcej Kacprowania :-)
A u nas pogoda jesienna - czas wezwać pana od kotła c.o. by zrobił przegląd i uruchomić bestie - pożeracza gazu.
Idę ogarniać chałupę, wieczorem tuptamy ze znajomymi do kina a potem na jakąś małą wódeczkę.
Andzike CAŁUSKI urodzinowe, mniej rypania więcej Kacprowania :-)
A u nas pogoda jesienna - czas wezwać pana od kotła c.o. by zrobił przegląd i uruchomić bestie - pożeracza gazu.
Idę ogarniać chałupę, wieczorem tuptamy ze znajomymi do kina a potem na jakąś małą wódeczkę.
reklama
D
delete
Gość
Dzień dobry .
Andzike wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń, zdrowia , słusznych decyzji, prawdziwych przyjaciół. Zobacz załącznik 580215
Już wiem czemu dzieci gdy idą wcześnie spać budzą się w nocy. Są głodne. Julka spałą od 19 ale o północy przybiegła do nas. Dostała butle mleka i poszła spać.
U nas już od rana były dwa kupiszony.
Kupiłam w Biedronce cienkopisy. S:Liczne, w sześciu fajnych kolorach. Julka fajnie nimi rysowała. Dzisiaj się wylały. NA Julkę i na dywan....
Zobacz załącznik 580225Zobacz załącznik 580226
Andzike wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń, zdrowia , słusznych decyzji, prawdziwych przyjaciół. Zobacz załącznik 580215
Już wiem czemu dzieci gdy idą wcześnie spać budzą się w nocy. Są głodne. Julka spałą od 19 ale o północy przybiegła do nas. Dostała butle mleka i poszła spać.
U nas już od rana były dwa kupiszony.
Kupiłam w Biedronce cienkopisy. S:Liczne, w sześciu fajnych kolorach. Julka fajnie nimi rysowała. Dzisiaj się wylały. NA Julkę i na dywan....
Zobacz załącznik 580225Zobacz załącznik 580226
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: