reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

W szkole Wam nie mowia co trzeba dziecku kupic? U nas z tego co widze, w sklad mundurku wchodzi biala koszulka polo, na to bawelniana bluza (jak dresowa, tylko przez glowe) i czarne spodnie. Dziewczynki maja identyczne koszulki, ale moga miec sukienke, spodnie, spodniczke, szare lub czarne rajtuzki i tym sie dowolnie miksuje. Widzialam tez blezerki, a u starszych dzieci marynarki, ale to nie w Primary School.

reklama
klaczku napisane mam na kartce ale wole spytac. Dzwonilam do kolezanki w trakcie, bo zielona jestem w tym temacie i w ogole mnie ta szkola przeraza...

No i wlasnie dlatego idzie do szkoly. Ja sie musze dowiedziec czy u nas jest nabor w styczniu, jesli jest, Karol pojdzie do szkoly od stycznia. Na 15h tygodniowo.

laski o co chodzi z tą szkolą w takim razie:szok: ?

Malfi, ten błysk w oku Jaśka:-D..oj będzie aparacik:-D, ja mam do sprzedania nosidło ergonomiczne, ale w nim raczej tyłem do świata, przodem do matki, lub na plecach jak plecak można nosić.

Kłaczku przygoda znajomych "fantastyczna":no:, ale widze, że jesteście super ludźmi, o każdej porze dnia i nocy można na was liczyć, mało takich ludzi:tak:..i faktycznie okolica ciekawa:-)

Ollena ten komplecik Mijki to jakies wczorajsze zakupki ? ślicznie wygląda...wyglądacie:-D

Zoyka, to może ja zaczne handlować Nextem na allegro, mam żródło, skoro mozna dobra cenę wyciągnąć:-D

Flo, no to może jakiś zlocik w Biesach ???:-D tam jest taki klimat, że nic nikogo nie dziwi, więc nasze pato na pewno nie będzie się rzucać w oczy:-D..myślę, że jest duża szansa na lepszą pogodę niż u mnie:-D

Majuska - to dobry biznes z tym Nextem. Pomyśl :) dla mnie roz 92

kłaczku niezła przygoda i niezłe widoki miałaś. Te wapienie w Dover są ładne.

Olena kukam często na Women’s, Men’s & Children’s Clothing | Next: Poland ale jakoś wyprzedaży tam nie zauważyłam.

Mijka ma śliczne te leginsy w grochy ! I przewalone z tą szkołą . To obowiązkowe już jest , nie trzeba mieć 6 lat ? Toz PAtryk ma 4,8 .

Flo - skąd ja to znam ? U nas jazda na zakręcanie minęła teraz jest jazda na rysowanie i wysypywanie np 30 długopisów z pojemnika .Jest tez jazda na ubieranie naszych butów i w nich chodzenie oraz na ubieranie wszystkiego przez nogi.

Majuska szkola jak szkola ;-)
A Mia nie ma kompletu, kazda rzecz z innego sklepu, poprostu nie kupuje juz w ciemno tylko ucze sie dobierac. Kilka rzeczy a zeby kazda do soebie pasowala w roznych wariantach ;) No i to efekt wczorajszych zakupow.

No to moze ja tez tego Nexta? ;) chociaz nie a allegro bo tam duzo sie placi za wystawianie no i zartuje, ja nic po dzieciach drozszego nie moge sprzadac wiec nie pisze sie;)

Zoyka sliczne, ale 18-24 m i wygladaja jakby byly na styk:/ No i szkola juz obowiazkowa niestety, bo trzeba miec rocznikowo 5 lat..

reklama
Do góry