reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Majuska ja właśnie za takimi Bieszczadami też tęsknię ale takie miałam okazję widzieć i to kilka razy :-D Może nam się uda w tym roku.
Mam jeszcze w planach Zakopane :baffled: służbowo i we wrześniu jeden wyjazd :baffled:

reklama
misia mamy lokum w Zakopcu i celujemy na jakis weekend we wrześniu sie wybrać, już widze te zdjęcia Paćki na Rysach:rofl2:...żartowałam..nie wiem czy nam to wypali, zobaczymy, Biesy ja zwykle latem odwiedzałam, jakoś nie miałam nigdy na jesieni okazji, mając w byłej pracy trasy do Ustrzyk Dolnych ( ale dla mnie to jeszcze nie Bieszczady ) podziwiałam zawsze z łezką w oku kolory, ale połonin już na żywo takich nie widziałam:sorry2:

Ollena miałam zawsze wrażenie , że szalejesz na zakupach ciuchowych :-D

Majuska wtuptałam na połoniny jesienią właśnie :-D Połoniny jak połoniny ale widok z ... :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: dlatego mam ochotę jeszcze raz i jeszcze raz mimo że tak w połowie podejścia sobie przypominam że nienawidzę po górach chodzić :-D
Zakopanego osobiście nie lubię :baffled: i odwiedzam je szkoleniowo - z własnej nieprzymuszonej woli byłam ostatnio
z 15 lat temu ?
Ollena nie szalejesz na zakupach ?

A ja nigdy nie byłam w tamtej części Polski. Marzy mi się Solina. Jarek złaził całe Bieszczady i właśnie jak mu teraz mówiłam ze wzdychacie to i ona zaczął opowiadać o Polańczyku, Solinie, Kamieńczyku.

Olena - takie tylko długie.

Mi tez Olena się kojarzy z ciągłym szałem zakupowym :)

Julia moja córka usiadła na kanapie pomiędzy nami i najpier dała buziaka Jarkowi , potem i mi i powiedziała "mama je i tata jest".

Ależ mi się podoba ta tunika !!!!!!!!!!!!!! Boję się jednak ze bedzie za mała na Julkę

http://allegro.pl/next-sukienka-tunika-kotek-beryl-jesien-12-18-86cm-i3491126540.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka

Zoyka - tak jak Ollena już Ci napisała, rozmiarówka Next-a jest troche wieksza. Kuba do tej pory nosił body 9-12 m-cy ( a nie jest malutki), dopiero dziś mu założyłam 12-18 m-cy (a zaraz skończy 15 m-cy).

Ollena - teraz sa wyprzedaże w H&M i Dunnes. A Kuzynka kupiła w sobotę dla córeczki śliczne czapeczki i apaszki w Next-cie.

Misia mój rekord : Wetlińska - wejście, zejście i 15 minut polegiwania na szczycie - 2h:-) ( wtedy chodziłam na fintness ze 3 miechy :-D), a widoki najbardziej mi sie podobały z Tarnicy, Halicza, no generalnie z tamtych rewirów, ale w sumie wszędzie tam czuję, że żyję:-) Sama Solina natomiast nie budzi u mnie jakiegoś większego entuzjazmu, kramy z chińszczyzną i woda mineralna po 10 zł dopełnia obrazu:-D, Polańczyk kojarzy mi się z utratą dwóch górnych jedynek:-D..o tak...dużo wspomnień:-D

Zoyka tunika wg mnie może być dobra, poproś o wymiary dł. rekawków i długość całkowitą, dopasuj do Julki i będziesz wiedzieć...tylko wiesz co? droga jest:-D u mnie na szmatach to kosztowałaby maks 10-12 zł

Zoyka te legginsy dlugie sa w H&M. A tunika powinna byc dobra na Julke.

Katrina dzis przejde sie do H&M zobaczyc, wczoraj bylam ale bylo wszystko to samo co przed moim wyjazdem... A w Next szukalam dodatkow i zero apaszek czy czegos takiego:(
A do Dunnes po mundurek.. musi Patryk miec cos na WF? Koszula, portki,buty,sweter i co jeszcze? no i co do plecaka? listy plecakowej nie dostalismy...dlugopis,kredki,olowek, co jeszcze?

reklama
Cześć ,

Nie wyspałam się dzisiaj. Duszno mi od rana jakoś.

Majuska - na Allegro w ogóle ciuszki używane Next mają powalające ceny. U nas są szmateksy ale o firmowe dziecinne ciężko. Nawet pod nosem mam wielki Lumpeks ale od 3 miesięcy wiszą te same szmaty i to są naprawdę szmaty. Udało mi się raz kupić jeansy nówki dla Jarka i bluzeczkę Julce ,ale cena za kilo 45 .

Coś Ania ucichła. Kiedy wraca z Polski do UK ?

Do góry