reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witam produkcja pełną para ledwom doczytała Wszystkiego najlepszego z okazaji drugich urodzin Kubusiu zdrówka i radości.:-).Dziewczyny Asiu,Katrina,Sandy dzieci cudne .Kłaczku fuksje wspaniałe.Ollena ja tak jak Zoyka uważam ,że żona ,mąż i dzieci to jednak najbliższa rodzina ,a im jej krąg jest większy o babcie ,wujów ,ciocie itp tym lepiej ale jednak mąż i żona tworzą rodzinę tak już jest i tak być powinno no według mnie.Zoyka maja Amelka jak twoja Julcia jest ufna potrafi przytulić się do obcego chętnie się dzieli jak widzi dzieci od razu tam ciągnie do tego strasznie ruchliwa wspina sie po płotach ,krzesłach wszędzie jej pełno i też się martwię ta jej ufnością bo sa tacy którzy chcieliby to źle wykorzystać.U nas dziś parówa i duchota .M zakupił elektronicznego papierosa i nareszcie nie śmierdzi:-):tak:mam nadzieję ,że kiedyś całkiem przestanie być nikotyniarzem:-DPS andzike :-(śmierć jest straszna i boli całe życie zawsze tęsknota trwa bo ból z czasem jest mniejszy wyrazy współczucia

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie

Andzike - nie doczytałam wcześniej - bardzo mi przykro z powodu Cioci,

Majuska, Kłaczek - ależ macie uparte egzemplarze, ciekawe czy po mamusiach czy po tatusiach (czy to taka kumulacja???),

Powiem Wam, że super taka dzieciarnia, ale wieczorami wszyscy się cieszymy, że szczęśliwie wszyscy przetrwaliśmy cali i zdrowi. Najbardziej upierdliwa jest sunia (wabi się Lady - nic z damy w niej nie ma, uwierzcie) lata jak wariat za dziećmi i trzeba uważać, bo lubi łapiąc za nogę podciąć dziecko i jest płacz.
Z bratową byłyśmy dziś na ShoppinGu - czyli mój punkt G został połechtany - kasy zostawiłam sporo, ale najwięcej poszło na spożywkę, poza tym sukienki do mundurku (2 szt.) i w Next-cie body dla Kubusia i rajtuzki do szkoły dla Alinki.
Dla mnie - 4 godziny poza domem - bezcenne.

Proszę się nie śmiać z mych dokonań na polu awataro-suwaczkowym :-D jakby nie było jestem najstarsza :-D a natkła mnie Andzike :-D szczerze powiedziawszy ten suwaczek to chyba raz usiłowałam wstawić ale siakoś nie wyszło i dałam spokój, a avatar - bez komentarza.
zastanawiam się czy mam wpaść w depri teraz już czy dopiero jak wypije szklaneczkę wina ? tak czy siak jakoś nie czuję się na te 47 lat :sorry:Młody wręczył mi różę :-D
Jak jakoś się ogarnę to może w weekend wrzucę jakąś fotkę Kubuli. Tak ostatnio oglądałam jego fotki i nie wiem jak to możliwe że z takiego spokojnego wypłosza urosło takie ... no właśnie karmnik przestawił na środek pokoju i się wspina :szok::szok:
M. pali elektronicznego - nie śmierdzi fajami ale do szału mnie i tak doprowadza zwłaszcza że zostawia go w takim miejscu, że Kubula sięga bez problemu bądź z problemem.
Ale się zmieniają dzieciaki. Kilka tygodni i jest niesamowita różnica.
Katrina zazdroszczę bo ostatnio moje zakupy są w towarzystwie Bestii :-( aż nie mogę się doczekać kiedy Kubula będzie miał wymiar dorosłych dziewcząt Sandy :-D
Kłaczek a Karol poczuł cokolwiek przez pampersa ?

Zoyka Kubula ma urodziny 17 sierpnia a ja 19 :-) jak mi robili cc to się mój gin dopytywał czy chce mieć 19 tylko że ja nie chciałam krzywdzić dziecka :-D ani siebie jak na egoistycznego lwa przystało :-D

Misiu - w takim razie nieco spóźnione, ale 100 lat, 100 lat!!!!! Wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń!!!!!

Kłaczek - fotki super, a Karol bez komentarza - kiedy on tak wyrósł na młodego prawie samodzielnego mężczyznę??????

reklama
Kubula się zbiesił i zasnął dopiero po 23 a my nadrabiamy alkoholizacje - tym razem Grecja :-D
Zoyka, Katrina :-) dzięki. Właśnie się zastanawiam co zrobić z druga połową mego życia :-D Kim chce być jak dorosnę ?
Zoyka nie wiem czy knedle bo jakoś te gotowane owoce mnie ... tak sobie ale jest na tym blogu przepis na placuszki z kaszy manny sprawdzimy co na to Kubula, z cukinii nie jada :eek:
Macie jakiś przepis sprawdzony na paprykę faszerowaną ? Dawno nie robiłam a teść nas obdarował - aa i jest jeszcze jakaś sałatka z grillowaną papryką ale nie mogę znaleźć przepisu :baffled:

Do góry