reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hej ,

Ledwo dycham. U nas i tak najchłodniejszy rejon Polski. Współczuję Wam tam na południu :tak:
Czekam na ochłodzenie. Kocham lato ale upały gdy się nie jest na urlopie sa niefajne. Nawet nie próbuję umawiać się z klientami.

Jula szaleje u Babci na balkonie . Ma parasol i michę wody. Nabiera wody w raczki i myje buzię. I tak cały czas ;-)

Katrina - doczytałam. Biedna Alinka. :-(

Flo - a to Mars.... lepiej Ci juz ?

Misia a kiedy będziecie zamawiać buty z Beppi ? Ile przesyłka ?

Azula - Sto Lal z okazji Urodzin. Spełneinia marzeń i zdrowia i radości z dzieciaków :tak:

reklama
hełoł :-)
u nas była burza i nieco rześkiego powietrza wtargnęło do domu :-) ciekawam jak jutro będzie ... dziś zrozumiałam co czują kobiety w menopauzie kiedy im wewnętrzna klima wysiada - w pokoju mam 30 stopni. A propos klimy wczorajsza podróż taxi z temperaturą w aucie 16 stopni :baffled: dała o sobie znać. Przeżyłam wstrząs termiczny i mam początki regularnego przeziębienia.
Katrina współczuje Alince - musiało biedną boleć.
Zoyka koszt przesyłki jest stały - 42 euro. Także piankowe butki nabyłam w sklepie w swoim mieście prowincjonalnym i przesłałam pocztą polską :-)
Flo jak się Maksiowi noszą butki ? a i nie zapominaj że jak już wiercisz otwór to solą zasypuj :-) będziesz miała większy fan.

Cześć,
wczoraj zrobiłam sobie całodzienną wycieczkę do Doncaster celem pójścia do counsilu a przy okazji zwiedziłam targowisko. Wanda narobiła mi obciachu przy każdym stoisku z zabawkami i w końcu wydusiła kupno pluszowego misia i kolejnej lalki. Terorrystka :baffled: W autobusie powrotnym nie zasnęła w związku z tym padła w domu a wieczorem buszowała do 22.30 i miałam serdecznie dość.
Zaczyna się powoli budzić, bo słyszę już dziwne radosne pochrząkiwania z góry :-D
Flo pamiętaj że dziur nie wolno robić narzędziami, najlepszy do tego jest stary poszczerbiony nóż kuchenny i konieczne sól żeby efekt dawał większą radość.
Katrina ucałuj Alinkę, musiało bardzo boleć.
Misia katar??? w taki upał przeziębienie to jakiś horror
Majuśka wyparowała?:-D

Ja sie nie dziwie, ze Majuska wyparowala bo u nas dzs w cieniu 39st.
Bylam tylko w urzedzie zalatwiac ten aktu urodzenia ciagle, wplacilam ostatecznie kase i czekam na decyzje..
Potem bylam w Biedronce zdobyc ksiazke i teraz przewalam sie z dziecmi z jednego kata do drugiego, nie wystawiam nosa za drzwi. W pokoju mam saune solution a oni biegaja w kolko..

Robie zakupy przez in ternet na jesien glownie, to wszystko co spodobalo mi sie w ciagu lata kupuje teraz na raz wiec troche kasy mi pojdzie. Legginsy, spodenki, sukienka dla mnie, spineczki dla Mii itd. Czekam na przesylki a dzis juz przyszly sandalki z Zary i powiem ze sztywna podeszwa strasznie, nadaja sie jedynie na zmiane z inna para..

Hej!

Raz wyparowałam, dwa, strzygę kuźwa w tym upale cały czas....:baffled:

u nas jest - tu cytat : "..bany Mordor " :-D:-D:-D stąd u mnie mózgu niet , nie potrafię sklecić zdania:-)
aha..no i stary mnie dzis wqrwił, ale wybaczam mu, bo co mam zrobić:-D

hełoł ...
pracy mam 30 stopni ... :baffled:
byłam u dentysty... i zobaczymy ile przeżyje wypełnienie :-D Kubula dał sobie zajrzeć do paszczy - podstępem ale dał.
a teraz zaraz idę robić kolejne racuszki - dziś bananowe :-D
Aniu katar mi przeszedł i to nie wiem jakim cudem - chyba wyparował z mózgiem bo dwa dni miałam koszmar no i z katarem bym do denta nie poszła bo jak :-( ale ogólnie tzw górne drogi oddechowe mnie ostro napierdzielały.
Ollena obuwie z zary jest takie sobie :-D chociaż ja np. kupiłam druga parę tenisówek dla Kubuli bo ładne no i zara ma ogrodniczki w których Kubula wygląda jak człowiek a nie powstaniec.
Luknij na:
http://www.reserved.com/pl/pl/kids
wzory mają prawie identyczne jak zara a jakościowo jednak są lepsi, pomijam cenę - bo ta jest zdecydowanie niższa. Możesz zamówić paczkę do domu i zapłacić przy odbiorze.
cenę odszczekuję nie jest niższa :-D

Ostatnia edycja:
misia kupilam Mii adidaski na rzepy w Zarze na Sale za jedyne 30zl i sa super! profilowane i miekkie:-) Teraz za taka sama cene zamowilam sandalki, byly ostatnie wiec wyboru nie mialam. Sa sztywne, tzn bardzo sztywna maja podeszwe dlatego to sa sandalki na chwile, tzn ubierane na zmiane z innymi, nie na calodniowe człapanie.. No i zamowilam jej bluze/sukienke z kotkiem juz bez przeceny ale fajoska:-)
No i tak jak u Kubuli Zara szyje tez idealnie rozmiarowo na Patryka bo on szkielet..
Reserved tez fajny:)

Upal byl zajeb... ale niech grzeje w dzien byleby noce byly chlodne a tu sie nie zanosi..

U mnie kompowstrętu ciąg dalszy.Zoyka dzięki za życzonka oj stara doopa ze mnie:-(.Ollena dzieci słodziaszne.Powrócę na BB jak będzie ku temu pora teraz mam porę na opalanko upał upał ,a noce do kitu bo mała się często budzi ogólnie mało je ale przeciez od tego jest lato by się posmażyć więc korzystam.Nie doczytałam za bardzo ale && dla tych w potrzebie ,a resztę buziam:-):tak::-D

reklama
Do góry