reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Katrina - sto lat dla Kubusia! :biggrin2:no pięknie spędził swoje urodziny - w pracy :-D
anka_d - i dla biedroneczki też moc buziaków z okazji kolejnej miesięcznicy :tak:
Malfi - faktycznie nieźle odpadłaś, nie dziwię się, że tak się wystraszyłaś :no: pamiętam to zmęczenie, jak Kacper miał trzy tygodnie to padłam tak, że nic mnie nie było w stanie obudzić, Paweł próbował prośbą i groźbą, aż w końcu wyłuskał cycka i podstawił Kacpra :-D a ja dalej spałam, powiedział mi to rano ;-) Nie wiem co Ci poradzić... przeczekać trzeba chyba :baffled:
Ollena - trzymam kciuki, żebyście trafili na jakiegoś sensownego lekarza z powołaniem, który przeprowadzi Was przez tą operację - ja się trzęsę nawet przy usypianiu psów do zabiegów, więc domyślam się jaka jesteś zdenerwowana :-(
A i miałam Ci wcześniej napisać - fajnie, że ruszyłaś ze sprzedażą, chociaż trochę się boję, że ceny masz za wysokie :zawstydzona/y:
No ale od czegoś trzeba zacząć, a ceny zawsze zdążysz obniżyć :tak:

A u nas dziś była koleżanka z pięciomiesięcznym synkiem, pisałam Wam chyba o niej i jej mężu, że słabo się u nich dzieje, wyprowadziła się od niego, chyba będzie rozwód :no:
Kubuś jest wesołym i uśmiechniętym dzieckiem i szybko znaleźli z Kacprem wspólny język :-D

Zobacz załącznik 563249

Katrina całusy dla Pana Kubusia :-) roczek to poważny wiek :-)
Anko całus dla Biedrony z okazji jeszcze poważniejszego wieku :-)
idę spać - czeka mnie ciężki dzień :-)

Kubusiu Puchatku - 100 lat !!! Rośnij pięknie i zdrowo !

Dla Wandeczki - Biedroneczki buziaki z okazji ukończenia 14 miesięcy!

Może jeszcze wpadnę co napisać, ale teraz pędzę pilnować orzechowej bezy która siedzi w piekarniku...

Katrina - Wszystkiego co najpiękniejszego dla rocznego Kuby !! Niech się zdrowo chowa :)

Łeb mi pęka.

jestem gułą. Chciałam zrobić Julci zupkę pomidorową z lanymi kluseczkami. Wyszła mi breja. Nie poddałam sie i zrobiłam kluseczki lane ponownie. Wyszła breja.
Twarda była. Zrobiłam po raz trzeci. Znowu wyszedł cały garnuszek kluchy.
Poddaję się. Nie potrafię robić kluseczków lanych. :(((

W imieniu rocznego Kubusia Puchatka bardzo dziękuję. Właśnie po gorącym, słonecznym popołudniu, wykapany misio padł....

Zoyka - nie przejmuj się, moje dzieci tylko taka breje chcą jeść. Zupa jest gęsta, a nie trzeba gryźć.

Andzike - Alinka zaczęła pracę jak miała 1,5 roku. No cóż jak się wyjechało za chlebem, to od małego trza się roboty uczyć.

Katrina - Julka nie chciała za bardzo. Chciałam potem zrobić dla siebie . I nie wyszło. Zanim Jarek wrócił z pracy wylałam do kibla 3 garnuszki takiej kluchy. Ciasto po prostu rozpuściło się.

Dzień dobry Śpioszki :)

Pierwsza ;-)

U mnie wszyscy jeszcze śpią.

Jedziemy dzisiaj na badanie EEG do Gdańska. Wstałam wcześniej bo spać już nie mogłam a chcę wszystko popakować na drogę.
Nie pada. Widzę błękitne niebo. To będzie fajny dzień.
Trzymajcie kciuki żeby Julia tam zasnęła, bo inaczej badanie nie wyjdzie.

Flo - mieszałam, tak było napisane w przepisie.

reklama
Witam się z kawką :-)
Zoyka - trzymam kciuki za badanie, będzie dobrze!
Flo - orzechowa beza? Zaintrygowałaś mnie... :eek:
katrina - Kacper przyjechał ze mną do pracy jak miał 2mies. ale w charakterze gościa, chociaż śmiałam się, że już mu ciepłą posadkę w korpo szykuję :-D

Dziewczyny, macie jakieś sposoby na komary? Sprawdzony w zeszłym roku środek z linka poniżej, w tym radzi sobie przez 10 max 15min, a u mnie na działce wylęgarnia komarów jest :no: Po weekendzie Kacper nadal ma ślady po pogryzieniach pomimo smarowania Fenistilem :-(

Link: http://www.zielonydom.pl/produkty/69/29/Pozegnanie-z-Komarem-300-ml.html

Ostatnia edycja:
Do góry