reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

basienko nie przemeczam sie wogóle nic nie robie wszystko córka za mnie ogarnia , sprzata pierze a ja leze jak kłoda z nogami u góry , a czuje sie bardzo dobrze czesto mam skurcze tego BH i gdzies ucisk na nerw bo paralizuje mi ciało ale to szybko mija , tak sie czasem dzieje na tym etepie ciazy , nie bede narzekac bo jest wszystko dobrze ,

A wy kobitki tez sie oszczedzajcie bo to w ciazy podtawa

reklama
Marzenko, a na te skurcze coś bierzesz? bo mi lekarka kazała asmag - gdyby były za często i za mocne. No ale Ty to inna para kaloszy, Ty już wyglądasz końca.
Bardzo dobrze, że nie przemęczasz się - oby tak dalej :)
My zaraz jedziemy do siostry męża i pewnie jutro wrócimy dopiero, więc chwilowo papa - do jutra po południu :)
Trzymaj się ciepło i reszta czterdziestek też, buziaki :*:*:*

Marzenko - ja tez mialam bardzo duzo BH w pierwszej ciazy, nie kazali mi nic brac tylko pic wode. Bo odwodnienie moze wlasnie powodowac skurcze. A termin to mam na 15 grudnia, wiec jeszcze kawalek.

anula - witaj, w kupie razniej. Grauluje syneczka, a kiedy ma sie pojawic?

kasia - ja nie z ambicji tak cwicze tylko na lepszy nastroj. Jak nie cwicze to wpadam w depresje prawie. Caly dzien siedze przed biurkiem, to przynajmniej troche trzeba pupa ruszyc, nie? Poza tym maz mnie goni bo nie chce wysluchiwac jak mu stekam ze tyje. Maz chodzi ze mna, co bardzo pomaga, bo sama bym sie wiele razy nie zmobilizowala.

Moi tesciowie ciagle nie wiedza ze beda miec druga wnuczke. No, trzecia wlasciwie, jedna od siostry meza. Moj kochany boi sie ze beda marudzic ze jestesmy za starzy.

Hej, chciałam się przywitać z Wami, niebawem stuknie mi czterdziestka, w ciąży nie jestem, ale w każdej chwili mogę być. Weszłam tu bo zachęcił mnie temat, nie zdążyłam jeszcze dużo poczytać, ale jak tylko znajde czas to zapoznam się z Waszymi wypowiedziami. Chciałam tylko powiedzieć, że solidaryzuję się z Wami, dla mnie ciąża po czterdziestce to tak samo normalna sprawa jak przed dwudziestką, czy po trzydziestce. I mam nadzieję, że nie dajecie sobie wmawiać, że jest inaczej. Zdrówka życzę Wam i Waszym dzieciątkom. Zaglądnę do Was w luźniejszym czasie.

Ewcia jacy starzy ja to sie czuje cały czas młoda a teraz nawet bardziej doswiadczona jak 20 lat temu , niech sobie marudza moja mama tez marudziła ale juz jej mineło , Niestety mojego Miska mamusia nie doczekała sie wnuczki zmarła w lutym ale była swiadoma ze bedzie maluszek bardzo sie cieszyła , i zrobiła miejsce dla niej ( to sa jej słowa ) bardzo mi jej brakuje bo to była przewspaniała kobieta
góralka zapraszamy do naszego grona tutaj jak w domku

Cześć Mamuśki:)
fajnie tutaj u Was, nie mam 40 ale 39 latek to chyba już mogę? he he:) Termin mam na 16 grudnia. Oj umęczona już jestem troszeczkę ale szczęśliwa.
USG w 12 tyg - wszystko ok.
góralka - zaraz będziesz w ciąży zobaczysz, trzymam kciuki!

oj zazdroszczę Ci tego 35 tygodnia oj zazdroszczę:) ale czas szybko leci...
ja mam dwie babeczki w domku 16 i 10 lat oj wesoło mamy! ale Ty chyba weselej:)
rób zaraz następne i po temacie - nie ma co myśleć 20 lat i tak już nie będziemy miały:):)
buziaki

reklama
Do góry