reklama
katrina115
Potrójna Mama
witam się sobotnio
U nas póki co pogoda nie najgorsza, zaraz idziemy na spacerek zakupowy.
Wzięłam rano Kube do naszego łóżka, mały cały czas na kolankach, podszedł do ramy łóżka - do szczebelek i zaczął się podciągać. Czyli tak jak napisała Aga (chyba) to może nie trwać długo. A tak było spokojnie.
U nas póki co pogoda nie najgorsza, zaraz idziemy na spacerek zakupowy.
Wzięłam rano Kube do naszego łóżka, mały cały czas na kolankach, podszedł do ramy łóżka - do szczebelek i zaczął się podciągać. Czyli tak jak napisała Aga (chyba) to może nie trwać długo. A tak było spokojnie.
azula
Fanka BB :)
Było minęło Katrina:-);-).Ale chodzenia ma tez swoje plusyjakie za bardzo jeszcze sie nie oreintuje ale chyba maAndzike jak już to nie kupuj typowego stroju tylko osobno koszula fajne sa takie koszulo -body imituja u góry koszule no i kamizelka jak uważasz dla mnie z bawełny lub dzianiny bardziej taka do wyjścia nawet na co dzień potem ,kaszkiecik (fajnie takie maluchy w tym wyglądaja ale czy Kacper utrzyma to to na głowie czy ściągać raczej będzie???) a spodnie jakies takie ala garniturek .No ale wszystko zależy co sie komu podoba:-)satyna bardzo strojna ale od razu widac ,że to na jednorazowy wystep no może u dziewczynek coś dodać kolorowego i jeszcze w niedzielę lub na imieniny u cioci sie wyjdzie bo u chłopaka odpada na wstępie jako ubranko poza chrztem:-(
Andzike
azula - dokładnie o coś takiego mi chodzi :-)
Byliśmy na spacerze - zimno, wietrznie i ponuro, ale trochę się przynajmniej przewietrzyliśmy. W drodze powrotnej zajrzeliśmy do Rossmana - jest 40% na kosmetyki do pielęgnacji twarzy, w poniedziałek się rozwinę, bo akurat wszystko mi się pokończyło, dziś tylko wzięłam na szybko pieluchy i krem dla mamy, bo nie chciałam psów pod sklepem na długo zostawiać.
Ollena chyba biznesplan w pocie czoła tworzy, bo jakoś tak ucichła...
Byliśmy na spacerze - zimno, wietrznie i ponuro, ale trochę się przynajmniej przewietrzyliśmy. W drodze powrotnej zajrzeliśmy do Rossmana - jest 40% na kosmetyki do pielęgnacji twarzy, w poniedziałek się rozwinę, bo akurat wszystko mi się pokończyło, dziś tylko wzięłam na szybko pieluchy i krem dla mamy, bo nie chciałam psów pod sklepem na długo zostawiać.
Ollena chyba biznesplan w pocie czoła tworzy, bo jakoś tak ucichła...
azula
Amelka wyciągneła nocnik z pod komody w łazience i wołała sisi i wcale nie pomyłka M chciał sie załatwić i jej mówi ,ze ma wyjść bo będzie sikał to ona pokazuje na ubikację i mówi sisi może latem cos sie uda bo jarzyć jarzy tylko czy bedzie juz gotowa???.Andzike u nas tez rano zapowiadało sie już na lepszy słoneczny i cieplejszy dzień ale niestety po spacerze zaczęło padac dobrze ,że spacer zaliczyłyśmyOby u Olleny jedynie biznes plany powinna choć znak życia dać no chyba,ze odcieta kompletnie od netu.Kurka wodna jak za długo której nie ma to sie zaczynam martwic ,a nawet nigdy poza fotami na oczy nie widziałam O Andzike Ciebie to chyba nawet na focie nie widziałam chyba ,ze coś mi umknęło.Marzenka to dorywczo zagląda ,asia całkiem już nie zagląda od porodu była chyba raz ,malfi to sie nie dziwie ale powinna skrobnąć choć jedno zdanie
katrina115
Potrójna Mama
azula - plus ma jeden na pewno - wyrabia kondycje i refleks u rodziców,
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Niestety stało się - młody wstaje przy czym się da... oj trzeba mieć refleks...