reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hej!
Dzień aktywny za nami :)
Ja najpierw rabotałam, a po południu pojechaliśmy na piknik dla małolatów, który organizowało przedszkole w Boguchwale, Packa wniebowzięta
https://picasaweb.google.com/112816...hkey=Gv1sRgCKb209_S19_IOw#5879405681355219522

Andzike co do matury..Kaśka niestety nie podeszła..temat już przewałkowany w domu, ale nerwów było troche, nie przyznała sie, że zawaliła semestr z matmy, potem już było za późno na cokolwiek, co tu dużo gadać, kwas totalny, mam nadzieje, że naprawi swoja głupote za rok...

reklama
Majuska - jestem zauroczona PAćką w czapce z daszkiem obróconym do tyłu. Wyglada przecudnie. Tak jakby ten daszek z tyłu wydobył całą jej osobowość i pokazał łobuzerstwo i zarazem delikatność i urodę :) super .

Zoyka to jest czapka pożyczona od znajomej, od jej 8 letniej córki, bo mój Mars proszony trzy razy przeze mnie przed wyjściem o zabranie kapelusika, na miejscu ogarnął sie, że jednak go nie wziął, a słońce mocno dawało, więc ratowalismy sie pożyczką, jak widac wyszło dobrze:-D

Majuska powiem tak: jakby zebrać Paćkę i Kubula w jednym miejscu to tsunami to małe miki ....... :eek:
Zoyka najważniejsze, ze Julka była zadowolona :-D co widać na tych fotach.

Uff, wykończona jestem.
Byliśmy dziś umówieni z kolegą na spacer, okazało się że wjechaliśmy pomiędzy jakiś maraton, Marsz Równości i manifestację NOP w obronie tradycyjnej rodziny... Korek na pół miasta to wszystko zrobiło, masakra jakaś, znudzony Maks dawał popalić. Spacer był bardzo fajny, a potem do domu na sygnale, bo nam się wszystko obsunęło w czasie i Maksio zgłodniał.
A potem sobie uświadomiłam, że jutro wszystko pozamykane i nieczynne i trzeba jakieś zakupy zrobić jeszcze.
Majuska - śliczna,łobuzerska Paćka. I jak jej włoski urosły! Niedługo będziesz mogła ją czesać w kucyki, skończą się pytania czy to chłopiec.
Zoyka - Jula na działce śliczna! I widać, że jej się podobało.
Andzike - Jego Wysokość jeszcze ciągle z tym paskudztwem walczy, więc ja już mam obsesję. Jesteśmy teraz na autoszczepionce + kuracja ozonem ( w tym kąpiel co 4 dni). On tak jak Nelka reagował na wodę - w każdym cieku i w każdej kałuży musiał się położyć ( pamiętam, jakie oczy zrobili ludzie jak rozbił lód na strumyku, żeby przy chyba -10 stopniach ochłodzić brzuszek). Trudno, trzymam go z dala od wody. Nasza wetka miała przypadek jamnika, który tak się struł przy okazji kąpieli w jakiejś rzeczce, że były obawy o jego życie.

Misia, Majuska - mogę się przyłączyć z tajfunem Maksymilian?

Flo oczywiście, że zapraszamy :-D
kupuje warzywa - pytam panao zielone szparagi ... nie ma, więc pytam: a jutro ? a jutro święto :eek: no i pobiegliśmy kupić coś do lodówki :-D

Misia, Majuska - mogę się przyłączyć z tajfunem Maksymilian?

Flo..no cóż...trudno :-D:-D..szkoda, że Zoyka ma daleko, bo ja w tej grupie jeszcze widzę Julkę, najbardziej mi sie podoba to jej zdjęcie przy zbiorniku na wodę :-D

Widziałam dziś w Stokrotce ( jeżeli ktos posiada w swoim mieście tą sieć ) , bardzo ładne zielone i biale szparagi po 6 zł

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska ja w lidlu widziałam ale ja lubie polskie szparagi :-( a poza tym nie wiem gdzie u mnie rosną stokrotki. taaa dorzucimy Julkę i będzie koniec świata :-D a tak to tylko trzęsienie ziemi i fala na 200 metrów :-D

Do góry