reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka spoko ten artykuł, tak sobie to wlasnie sama wymyśliłam podczas długich karmień cycem, patrząc na tą mała istotke, że trzeba jej dac byc tym kim chce, żeby własnie pomóc jej znaleźc i utrzymywac ten "flow", szkoda , że nie bylam na tyle dojrzała przy poprzednich dzieciakach

Ollena bo zapomniałam wcześniej dodać..spróbuj no Ty tutaj jeszcze raz zajęczeć, że jakas gruba jestes czy cóś:angry::angry::no::wściekła/y:

Majuska - artykuł fajny. Czytam drugi raz. Chciałam żeby M przeczytał...bo jemu sie wydaje ze poświęca Julce czas i uwagę a tak nie jest. Nawet na spacerze tylko gada przez telefon. W domu ona do niego miny stroi, gligla po swojemu a on w tv sie gapi.Dopiero jak huknę to spogląda na nią usmiecha sie, pogłaszcze, powie ze kocha i dalej w tv sie gapi.

....usłyszał początek i powiedział żebym czytała sama bo on film ogląda. Ani filmu ani tekstu bo zasnął po 5 minutach. Tyle mam pożytku z chłopa.

Znacie limango.pl ? Są Crocsy za - 50 %

przeczytałam - ciekawy tekst, ciekawa koncepcja. Mam ochotę poczytać te "Rozmowy z Karolcią".
Przeczytałam swemu m. a co :-D
Wysłuchał.
Zoyka - Limango znam ale krokodyle ma ja, mają panowie więc sobie podaruje zakupy :-)

Ostatnia edycja:
Zoyka - crocsy mają pofikaną jak dla mnie rozmiarówkę - noszę normalnie 40 (tzn. dokładnie to 39,5 ale takie buty nie występują w przyrodzie w 99% przypadków) i mam crocsy rozmiar 9W czyli 41 dokładnie takie: Crocs™ Duet Flat | Wygodne płaskie obuwie damskie | Oficjalna witryna internetowa Crocs i rozmiar 7-9 z tych : Crocs™ Classic | Comfortable Classic Clog | Free Shipping
bo zapomniałam że ja mam jeszcze jedną przypadłość: skłonność do kupowania sobie za dużych butów :-D A Kubuli kupiłam dziś trampki sznurowane - szukałam w necie żeby wrzucić jaki model ale nie może znaleźć.

Ostatnia edycja:
Witam.
Najpierw spóźnione życzenia dla Olleny i córci-Wszystkiego co najlepsze, uśmiechu w każdym dniu.
Pytała któraś o zdjęcia -wkleję jak zgram na laptopa.
Ja znów chora -nie toleruje zapachu lilii- a chodzimy na majowe ,a kościół cały w liliach-w gardle drapie ,nos jak u krasnala.
Jutro jedziemy na 80-atkę-kupiła grilla elektrycznego- bo cioci wysiadł piekarnik,
wreszcie schowałam zastawy po komunii ,dokupione misy, pucharki do deserów.
Udanej soboty i niedzieli

reklama
Crocsy maja pofikana rozmiarowke - fakt. Ja nosze UK6 i dobrze ze kupowalam w sklepie a nie na ebay bo okazalo sie ze potzrebuje 8. To limango wymaga rejestracji nawet zeby zobaczyc co maja. Lipa. A mnie sie crocsy sypia...

Do góry