U nas rano cieplusio teraz popada.ło może minut 15-cie ale wiadomo było fajnie i już nie jest
może jutro znów będzie słonecznie:-)Malfi dziecięcia wiedzą kiedy ich czas ,a zreszta i tak jak lekarze uznaja,że może się coś złego dziać zadziałaja zamiast natury
Trzymam kciukasy za Ciebie i Jaśka i wyśpij się bo potem będzie marniuśko
ale i radośnie
.Adam jak teraz byli nazywał Amelke dziewczynka która sie helu nawdychała .Ona takim śmiesznym głosikiem często gada ,a mówi jeszcze mniam am,bach,a rozumie bardzo dużo choć słucha jak jej się chce
Mowa jest ponoć związana nie z inteligencja ale z więzadełkiem pod języczkiem ono musi osiągnąć jakąś tam długość by dziecko mogło mówić i na pewno te nasze maluszki wszystkie super zdolniachy .Każdy coś ekstra robi
o Karol rozróznia języki.Kuba miśki podaje chusteczki,Paćka pieknie tańcuje,Kacper tacie pomaga,Julka i tak wydaję sie starsza niz jest ,Mija ma charakterek i na pewno nas nie jednym zadziwi,Kuba Katriny to chyba grzeczny chłopaczek ,Wanda pięknie je o reszcie dzieciaków brak mi sporo informacji ale tez sa superkowe
.Ollena Ty korzystaj z braku marsjanina odetchnij i przemyśl
O cześc Karenka daj fote Leosia
ja szczepiłam 5w1 płatne i nie szczepiłam na te pneumokoki i rotawirusy ( z braku kasy) no i nie mam zagrożenia ze strony dzieci przedszkolnych.Teraz mi sie wydaje ,ze trza było jak Anka sczepić tymi bezpłatnymi ale wtedy amelka była tak drobniutka ,że zdecydowałam sie na płatne by jej kłuć zaoszczędzić