reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Andzike zazdroszcze czegos takiego... Ja tez mam cos takiego czasami w ciagu dnia, a Mars wracajac z pracy zaraz studzi wszystko.

Ania ziapal czyli szczekal? Poli wystarczy powiedziec raz zeby czegos nie robila i przestaje, Wasz nie slucha?

A Mars odebral nasza Pole od znajomej i jest pol psa.. wiekszosc pobytu u niej nie jadla i gapila na drzwi :(

reklama
Ojej, biedna Pola... :-( nasze pobyt u babci zniosły super, nawet im się nieco przytyło, jak znam ofcę, to pewnie nawet nie zauważyła, że coś jest nie tak :-D
Ollena - ja w poprzednim związku byłam 5lat i nigdy nie miałam czegoś takiego... :szok: no ale z Pawłem od razu wiedzieliśmy, że będziemy razem zawsze :-D

Ollena ziapał, dyszał. Nie wiadomo dlaczego bo woda w misce byla a sprawiał wrażenie że mu goraco. Jakby mi szczekał pół nocy to by wyleciał na kotlety dla chińczyków :-D
Andzike ofca jest genialna, nasz nie jada jak któregos w domu nie ma, gdy Robert wyjechał na 3 miesiące to z psa została połowa. Teraz nie było go dwa dni i pies nie żarł spiąc pod drzwiami wejściowymi.

Wanda spi, robie manicure z pedicure bo jest ciepło i trzeba pokazać zadbane stopy a nie owiniete onucami odnóża :-)

anka_d - o ofcy można powiedzieć wiele miłych rzeczy, ale to, że jest genialna na pewno nie jest jedną z nich :-D w niedzielę odkryła nowego wroga - samochód do wywożenia nieczystości z ToiToi w parku w którym byliśmy - jakiegoś szału dostała - co go widziała to biegła z morderczymi zamiarami :confused2: no baran, nie owca :-D
A pedicure też muszę sobie strzelić, tylko jakoś zabrać się nie mogę :zawstydzona/y:

Aniu aj si ;-) gdzie pieso spi ze dyszenie slyszalas? moje poza sypialnia wiec jedynie szczekanie moge slyszec ale i to nie zawsze, bo spie z korkami w uszach ;-)

Chodze calymi dniami, nosze Mie calymi dniami i wieczorem nie moge wstac z fotela tak mi krzyz peka..
A teraz bylam w miescie, az mi stopy pulsuja, wszyscy w pracy, dom obiad i dzieci do ogarniecia i czuje sie jak wielblad. Nie wiem co ma w sobie duzy dom, ze jestem padnieta i nie ogarniam. Moze to, ze Mia sie nudzi, ucieka, kazda rzecz mam w innym miejscu wiec zeby mi sie nie wspinala po schodach musze ja za kazdym razem tachac ze soba, nawet do wc czy po glupiego pampersa ktory lezy w sypialni.. Dysze ;-) a na zewnatrz 26 st.

Andzike nie ma to jak porobić koło swej urody :-D stopy wymoczone, pięty wytarte pumeksem, pazury pomalowane na bordowo czarny, do tego sandałki i można ruszać z zadowoleniem w miasto. Tylko nie wiem czy ubierać mam spodnie czy kiecę:))) pewnie spodnie bo mimo słońca czuć chłodnawy wiatr.
Tabris śpi zawsze tam gdzie my, czyli ziapie mi pod nosem bo leży koło łóżka wyciągniety na dywaniku. W ciągu dnia pilnuje drzwi do domu blokując regularnie wyjście :eek:

Anka, kiece! Ugotowac sie idzie normalnie w galotach - po prostu pieknie jest! Trzeplo mnie. Kupilismy sliweczke na karlowej podkladce, bedzie drzewko do 1,5m wysokie, wiec sie rozgrzalam, i stwierdzilam ze jeszcze gruszeczka i jablonka i bedzie cycus. No i znalazlam gruszeczke i jablonke, ktore dorosna do 2m, z korona do 1.5m rozpietosci - cycus glancus - tylko ze to kosztuje 25 funtow za 2 i udaje ze to promocja... boli. Sliwka kosztowala 10...

Hallo Kobitki!
A u nas wczoraj upał, a dziś pada i jest zimno:eek:
Kłaczek dostałam od koleżanki na Wielkanoc gałązki miedzy innymi wierzby płaczącej, no jedna puściła korzenie. Teraz rośnie mi drzewo na balkonie:)

reklama
U nas rano cieplusio teraz popada.ło może minut 15-cie ale wiadomo było fajnie i już nie jest:eek:może jutro znów będzie słonecznie:-)Malfi dziecięcia wiedzą kiedy ich czas ,a zreszta i tak jak lekarze uznaja,że może się coś złego dziać zadziałaja zamiast natury:tak:Trzymam kciukasy za Ciebie i Jaśka i wyśpij się bo potem będzie marniuśko :crazy:ale i radośnie:-D.Adam jak teraz byli nazywał Amelke dziewczynka która sie helu nawdychała .Ona takim śmiesznym głosikiem często gada ,a mówi jeszcze mniam am,bach,a rozumie bardzo dużo choć słucha jak jej się chce:rofl2:Mowa jest ponoć związana nie z inteligencja ale z więzadełkiem pod języczkiem ono musi osiągnąć jakąś tam długość by dziecko mogło mówić i na pewno te nasze maluszki wszystkie super zdolniachy .Każdy coś ekstra robi:tak::-Do Karol rozróznia języki.Kuba miśki podaje chusteczki,Paćka pieknie tańcuje,Kacper tacie pomaga,Julka i tak wydaję sie starsza niz jest ,Mija ma charakterek i na pewno nas nie jednym zadziwi,Kuba Katriny to chyba grzeczny chłopaczek ,Wanda pięknie je o reszcie dzieciaków brak mi sporo informacji ale tez sa superkowe:tak::-D.Ollena Ty korzystaj z braku marsjanina odetchnij i przemyśl :tak:O cześc Karenka daj fote Leosia:-Dja szczepiłam 5w1 płatne i nie szczepiłam na te pneumokoki i rotawirusy ( z braku kasy) no i nie mam zagrożenia ze strony dzieci przedszkolnych.Teraz mi sie wydaje ,ze trza było jak Anka sczepić tymi bezpłatnymi ale wtedy amelka była tak drobniutka ,że zdecydowałam sie na płatne by jej kłuć zaoszczędzić

Ostatnia edycja:
Do góry