reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Majuska no ja na bierząco0 z "gra o tron" więc Piękna władczyni smoków jest ulubienica mego M ,karzełek Lanister mojego syna Adasia który jak do nas przyjechał urzadził maraton i w ciagu 2 dni w zasadzie prawie 2 sezony pochłonął.Mnie się podoba mała Aria Stark w przeciwieństwie do jej siostry Sansy(ta to takie ciepłe kluchy)w sumie jak sie ogląda to dowiadujemy sie,że postać która wydawała sie być Ok jest jednak mroczna za to ta tzw czarny charakter jednak też miewa przebłyski dobroci..Co do uniesien w długim bo juz 25 letnim porzyciu małżeńskim i 27 ogólnie to bywaja wzloty i upadki ale kocham czubka bo jakby tak nie było to by nie było Amelki.Jak wspominała Zoyka gdyby kasy było duzo to kłótni by chyba było tak mało ,że dla zdrowia psychicznego musiałabym się kłócić o tzw rozlane mleko.

reklama
Jestem wielką fanką karła, no i "Matka Smoków" to moja idolka:-D ( przybijam Azula twojemu M piatke w tym momencie:-D ) ,potem długo, długi nic i ..... Aria spoko , i Bękart Snow jest ciekawy:-), serial mroczny i brutalny jak cholera, dużo seksu, intryg..Andzike spodoba Ci się:-)

misia to u nas też tak, już mam na raty kupioną piłe tarczową, żeby zwłoki ćwiartować, ale wciąż nie odpaliłam:-D..trudno, może zadźgam jakim nożem w afekcie:rofl2:

ide nyny...pa, pa

Majuska ten seks to jednostajny taki ktoś jednak zwrócił chyba uwage na ten fakt bo w 3 sezonie nie ma:szok:żal tylko ,że "wiedźmina " tak zmarnowali radze poczytac równie dobre z intrygami i polityką.

Andzike obawiam się, że Twoja owca i moja bazylia to siostry intelektualne :no: Kubula zasypia ... Bazylia drze otwór ... no to pan monsz idzie sprawdzić co mufka robi a ta siedzi na środku pokoju i się drze ... i tak przez prawie godzinę ... Kubula usypia ta zaczyna się drzeć.

Witam o poranku.
Dla zaspanych i kawoszy się coś znajdzie[z mleczkiem też]
My powoli zbliżamy się do wielkiego dnia Majeczki ,chata wysprzątana,zakupy pozamawiane ,w piątek tylko zrobić pazurki ,w sobotę poodbierać zamówione ciasta .
zostały tylko trawniki ,ale to R ogarnie bo od piątku ma urlop.
Miłego dnia .
Pozdrawiam

Wstawać śpiochy :-)
Kawa dziś z domu, mama mi się pochorowała, wczoraj już się marnie czuła, dziś rano zadzwoniła, że nie może się ruszyć, tak ją mięśnie bolą, a chrypie jak stary pijak :no: pewnie jakieś wiosenne cholerstwo, ma dziś leżeć i wypoczywać, na szczęście mogę pracować z domu, problem tylko, że nie mam swojego służbowego lapka na którym mam wszystkie dane do raportu i nie tylko :szok: właśnie kombinuje kogo by tu wykorzystać, żeby mi lapka podrzucił, w najgorszym wypadku zapakuję Kacpra i pojadę z nim do pracy, ale pomyślę o tym jak wypiję kawę :-D
Majuska - kusisz, kusisz... trochę się "boję" ładować w coś co ma tyle sezonów, łatwo się wkręcam w takie rzeczy, a i tak mi na wszystko brakuje czasu :-(
Sandy - czyli remoncik zakończony?
Miłego dnia, piękne słońce za oknem, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, zapowiada się miły dzień z synkiem :-D

Cześć,
myśmy pospały sobie nieludzko i dopiero siadłam do kawy :-D
Brakuje mi weny do pisania ostatnio więc muszę się jakoś zorganizować wewnętrznie. Dobrze że wiosna już nie straszy zimnicą bo chociaż słońce dodaje kolorytu w życiu.

Niewyspane dzien dobry. Karollo po wczorajszych ucieczkach i szalenstwie, padl o 7:00, ale wstal o 6:00. Po drodze robil troche wycia bo przeciez poszedl spac bez kolacji i glodny byl... Dzis pogoda sie spaprala, wiec siedzimy na d...

Hej. Dziś pobudka o 5.16 i po chwili noszenia na rękach i przytulania Maksio usnął i spał do 7.30. A przy śniadaniu, jak rozwarł paszczę, to się okazało, że wyrżnięta jest prawa dolna czwórka ( no, zanosiło się na nią od dawna) i , zupełnie przez zaskoczenie - lewa dolna dwójka. Mnie troszkę te pobudki w środku nocy wykańczają, więc lecę sobie zrobić jeszcze jedną kawę i zabieram się za grabienie trawnika,bo zalega na nim to co zostało po ostatnim koszeniu.
"Grę o tron" czytałam, ale też nie do końca. Fajne i wciągające czytadło, tyle że jak się nie czyta cięgiem tylko z przerwami to łatwo się pogubić w masie postaci i wątków.

O, Kłaczku - teraz zauważyłam, że Karol dziś tak okrągło - rok i 4 miesiące. Buziaki i serdeczności!

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka. ja ciągle w domku:-) Dopadł mnie syndrom "wicia gniazda"- sprzątam, piorę i prasuję...
Wczoraj na KTG, w trakcie 30min badania- 4 skurcze poza skalą...
Generalnie od poniedziałku czuję się rewelacyjnie...i po cichu Wam powiem, że seks nie pomaga...hehe...w wywołaniu porodu:-D:-D:-D
Miłego dnia Kobietki

Do góry