reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Axarai, co zrobilas ze wrocilo? Ja dalej mam to inne okienko odpowiedzi, nawet durne buzki niby sa z boku, ale nie wskakuja jak sie na nie klika. Andzike, juz znalazlam takie rogaliki na ebay'u i bede bidowac. Wiekszosc co prawda rozowa (bleee...) a jeden niebieski (tez nam nie pasuje do niczego) ale nie bede wybrzydzac. Najbardziej by pasowal czerwony, bo fotelik szaro-czerwony, ale pikus. Ollena, ma dziecie charakterek, a to wszystko przez to ze dotad nie chrzczone... Taak.. Trzeba diabla wygnac! ;) A faktycznie macie fuksa i tolerancyjnego ksiedza. Nasz po kilku jadowitych uwagach oznajmil ze moze byc cichy chrzest "po godzinach". My spalismy do... 9:00! :o. Mam od wczoraj @, wiec umieram, ale dziecie laskawe bylo. Wczoraj tez po raz pierwszy, Karol odlozony do lozeczka w stanie nie padajacym na ryjek, polezal troche, wstal, kazal sobie dac pic, wypil i zasnal. Ani nawet nie zajeczal, choc w sumie nim zasnal zeszlo z pol godziny. Zwykle kladlam go juz padajacego, a i tak musial wstac, chwile powyc i dopiero - kladziony przeze mnie konsekwetnie - zasnac. Wczoraj upieklam 2 male chaly. Takie z 4 szklanek maki w sumie, z kruszonka - sprawdzony przepis, maly kocha bule z maslem, wiec wczoraj opchnal na kolacje, dzis na sniadanie ma. Poniewaz taka porcja to za duzo dla dziecka i Rajmunda, (ja ze lzami w oczach i resztka sil sobie odmawiam), celowo upieklam dwie male zamiast jednej duzej i jedna podrzucilismy do Karla i Charmain. Za jakies 10 minut cos nam puka w okno salonu, a tam Karl z geba pelna, bula w garsci i pokazuje ze pycha. Myslalam ze padne. Coraz smieszniej z nimi mamy.

reklama
kłaczek - próbowałam znaleźć w necie tą poduszkę, ale nie ma ... Paweł na 100% kupił ją w Smyku, według mnie trochę przepłacił, no ale tatuś kocha, tatuś płaci :-D
Zoyka - szkoda, że nie udało Wam się odpocząć, nawet wyjazd na weekend super ładuje akumulatory, może teraz Wam się uda? I na pewno nie będzie wszędzie takich tłumów jak w majówkę...

Hallo Kobitki!
Ada dziś spadła z łóżka, na szczęście nisko miała, ale matka zawału prawie dostała. A taka nie mobilna jest niby.
Anka dzięki za pocieszenie:-) Dobrze, że ciężka nie jest to nosić będziemy, a jak się nie ruszy to chodzik kupię, Starsze chłopaki, a szczególnie Kamil też nie umieli raczkować, dopiero jak 11 miesięcy miał to się nauczył, a w chodziku śmigał aż miło.
Ollena co ja się napociłam, żeby wymyślić jakie meble kupić:szok:
Kłaczek, włączałam "odpowiedź" i wyłączałam, i po pół godzinie znowu się włączyło.

Zoyka no to mysle, ze Mia bedzie podobna do Julki jak bedzie strasza albo da;lej bedzie wisiala na mnie.. nie wiem co lepsze.
Co do gradu to nie u Majuski na szczescie. Kawalek od 'naszych' terenow.

Andzike, na ebay znalazlam kilka - szukalam wbijajac "trunki hugger", "trunki head", "trunki neck" i wychodzily. Uzywane co prawda, ale nie boli. Na amazon sa nowe, ale tam z kolei nie mam konta i nie bede sie rejestrowac dla jednej rzeczy - nosimy uzywane ciuchy, bawimy sie uzywanymi zabawkami, wiec jakos nie mam oporu przed uzywana poduszka, zwlaszcza ze to "pierne". Axarai, ja mam taki uklad od paru dni. Kompa wylaczam, wchodze od nowa na forum i ciagle d... Irytujace.

witajcie

Grochówke mam z wczoraj, leczo dochodzi, karpatka jeszcze jest - nie ma to jak poleniuchować w Bank Holiday....

Kłaczku - a zobacz w ustawieniach na swoim profilu, możesz masz powyłączane.

Ollena może Ty już lepiej Mija nie rymuj ze żmija bo sie sprawdzać zaczyna;-)ona po prostu wie czego chce ,a czego nie.Czapki na głowie to raczej dzieci nie lubia ja akurat mam mała strojnisię i jak ją dam przed lustro w czapeczce i powiem ,że ślicznie wygląda to nie ściąga za to uwielbia buty i bucik mówi lepiej niż mama:-)

Heja!

Jestem ino weny brak:-D, upajam się piękną pogodą, grilowaliśmy, browarzyliśmy przez sobotę i niedzielę, Paćka z nami urzędowała, stwierdziłam, że jestem strasznie szczęśliwą osoba, gdyż nie ubolewałam nad mijającym długim weekendem ( a przerabiałam te czarną rozpacz nie raz w byłej pracy ), dziś zrobione jedno shih-tzu, drugie wieczorem przyłazi, więc ruch w biznesie jest, kalendarzyk mam własciwie znów zabity do końca tygodnia, mąż dobry i ( o dziwo) nie wkurzający mnie, zaraz lece do gabinetu, na wieczór chłodzi mi się Leszek w komorze 0...czegóż chcieć więcej..i'm happy:-D czego i Wam z całego serca życzę:tak::tak::-)

Malfi i jak tam?? kciukasy są &&&&&&&

Andzike piękny fotoreportażyk, Kacper rośnie jak na drożdżach:-)

Zoyka, nie wiem czy był jakiś grad, bo w tym czasie browarzyłam wewnątrz u znajomych:-D, ale na naszym "ogrodzie" jakas woda stała, innych zniszczeń nie zauważyłam, chcem do Was nad morze!!!:-D Aha..ale zalało nam gabinet wet w sobote, bo on jest tak na niższym poziomie w szeregówce i pływało wszystko:sorry2:

Stuknęło nam dziś równe 18 miechów :-D

Azula nie mów, że Amelka mówi bucik, moj bachor tylko "ooo nie" , "taaaaa", koty, ziuuuuu ( auto), tata, hau, hau :-D

Ollena obserwuj swoje samopoczucie, jak Ci jest bez Marsa, spokojniej, lżej? czy może tęsknisz i myślisz o nim strasznie??? posłuchaj siebie, znajdziesz odpowiedź;-)

reklama
Kłaczku - wejdź w Ustawienia -potem na pasku po lewej wejdź w Zaawansowane ustawienia - w "dziale" Pozostałe Opcje sprawdź jak masz zaznaczone interfejs edytora postów, jak masz zaznaczone ZAAWANSOWANY, to powinno pokazywać wszystkie funkcje.
Jak przestawiłam na podstawowy, to nie ma dodatkowych pasków (pogrubienie, zmiana i kolor trzcionki, itd.) nie wiem jak przy ustawieniu na standardowe.

Do góry