reklama
azula
Fanka BB :)
Ja tam nie wiem z czego wy korzystacie ale ja to zacofana letko taka:-(moze dlatego czasem którejś o czyms odpisać zapomne ale chyba najgorzej mi nie idzie ,a ponoć szare komórczaki trza tresować.Majuska no własnie bucik ,woda na mastifke woła lala z tym ,ze słychać to leciutkie G na poczatku bo ona jest Gala.,tata,mama ,baba,totofe(gotowe) jak czymś walnie o glebe i butem doprawi:-no:no i śpiewa lalala lub jak jest śpiąca aaaa no i jeszcze mówi daj i ma(to do psów) czasem do nas ale przeważnie do psów i hau na py ale tylko obce i cić na koty na razie tyle i coś bebla po swojemu jak to dzieciOllena Ty posłuchaj majuski z radami względem marsjanina co czujesz i jak Ci z tym bo jakąś terapię czas zaczać.To nara ide ogladać "Grę o tron":-)
Juz raz tak mialam i sie naprawilo po dwoch dniach, teraz trwa juz za dlugo. Wnerwia. Rajmund zrobil kran na zewnatrz - skonczy mi sie nalewanie wody do konewki kubkiem z kranu nad zlewozmywakiem. W nagrode na kolacje Kingusia piecze cebulaczki. Do czerwonego barszczu.hełoł Kłaczku masz jak ja Się naprawi
co tu taka cisza ?
Malfi wyśpij się :-) pod koniec też miałam z tym problem.
Azula - Kubula jest rozgadany ale w swoim narzeczu. Ulubione - to wrrryyyy i ijo Chociaż wiem, że rozumie zdecydowanie więcej niż myślę - zna pojęcia o znajomość których go nie podejrzewałam.
Kłaczku z jakiego przepisu na chałkę korzystasz ? Mam ochotę upiec Kubuli jakieś drożdżówki ale nie mam dobrego przepisu.
Zoyka wypoczęłam i co z tego - dziś zostałam zabita pracą i to nie raz a razy kilka Ale rozumiem Cię bardzo dobrze - jak się nie dam rady wyrwać od 17 maja na wyjazd to mnie do czubków zamknął albo do aresztu bo będę zabijać WSZYSTKICH
Malfi wyśpij się :-) pod koniec też miałam z tym problem.
Azula - Kubula jest rozgadany ale w swoim narzeczu. Ulubione - to wrrryyyy i ijo Chociaż wiem, że rozumie zdecydowanie więcej niż myślę - zna pojęcia o znajomość których go nie podejrzewałam.
Kłaczku z jakiego przepisu na chałkę korzystasz ? Mam ochotę upiec Kubuli jakieś drożdżówki ale nie mam dobrego przepisu.
Zoyka wypoczęłam i co z tego - dziś zostałam zabita pracą i to nie raz a razy kilka Ale rozumiem Cię bardzo dobrze - jak się nie dam rady wyrwać od 17 maja na wyjazd to mnie do czubków zamknął albo do aresztu bo będę zabijać WSZYSTKICH
Cześć,
padam na ryj z niewyspania mimo iż Wanda nie była upierdliwa. Pies ziapał całą noc z przyczyn niewiadomych, ale ziapał tak okrutnie że słychać go było wszędzie. Zawsze mówiłam że to idiota a nie owczarek. Potem doczytam, muszę otrzeźwieć najpierw z mocną kawą
padam na ryj z niewyspania mimo iż Wanda nie była upierdliwa. Pies ziapał całą noc z przyczyn niewiadomych, ale ziapał tak okrutnie że słychać go było wszędzie. Zawsze mówiłam że to idiota a nie owczarek. Potem doczytam, muszę otrzeźwieć najpierw z mocną kawą
Czesc Wam,
Piekna pogoda sie zapowiada, o 7 rano z Mia bylysmy w krotkich rekawkach, zaprowadzic Patryka do przedszkola :-) Lato!!
Majuska mowilam juz ze Cie delikatnie mowiac lubie? Tak, mysle sobie, gadam do siebie i jest najs i bezstresowo! Mars dzwoni i probuje gadac jakby nigdy nic ale go dzis ukroce delikatnie mowiac, manipuluje mna cale wspolne zycie i ja sie nie dam..
Azula Amelka zdolniacha, Mia tez zaczyna mowic slowka rozne, najlepsze jest Halo, Halo to u niej tlitlitli... tak swiergoli bosko :-))
A wczoraj uslyszalam od syna pierwszy raz wierszyk na Dzien Matki, ucza sie i mi wyrecytowal pierwszy kawalek, lzy w oczach mialam..nie powiem
Piekna pogoda sie zapowiada, o 7 rano z Mia bylysmy w krotkich rekawkach, zaprowadzic Patryka do przedszkola :-) Lato!!
Majuska mowilam juz ze Cie delikatnie mowiac lubie? Tak, mysle sobie, gadam do siebie i jest najs i bezstresowo! Mars dzwoni i probuje gadac jakby nigdy nic ale go dzis ukroce delikatnie mowiac, manipuluje mna cale wspolne zycie i ja sie nie dam..
Azula Amelka zdolniacha, Mia tez zaczyna mowic slowka rozne, najlepsze jest Halo, Halo to u niej tlitlitli... tak swiergoli bosko :-))
A wczoraj uslyszalam od syna pierwszy raz wierszyk na Dzien Matki, ucza sie i mi wyrecytowal pierwszy kawalek, lzy w oczach mialam..nie powiem
Andzike
Fanka BB :)
Kawa! Na dzień dobry zderzyłam się dziś w pracy z chodzącą głupotą, na szczęście udało mi się ją jakoś przekierować...
Ollena - masz rację, bo majuska dobrze prawi jak Ci lepiej bez Marsa to ciesz się tym, z czasem może za nim zatęsknisz - a może nie... Ja aż się boję to pisać, ale mnie czasem w ciągu dnia ogarnia taka miłość do Pawła, że mnie to przeraża jak sobie pomyślę, że moglibyśmy się nigdy nie spotkać
anka_d - rozumiem Twój ból - pieski wróciły z weekendu od mamy bez swoich posłań, w związku z czym postanowiły, że będą spać z nami w łóżku znów się ciasno zrobiło...
Malfi - melduj się :-)
Miłego dnia, za oknem nieco pochmurno, ale całkiem ciepło :-)
Ollena - masz rację, bo majuska dobrze prawi jak Ci lepiej bez Marsa to ciesz się tym, z czasem może za nim zatęsknisz - a może nie... Ja aż się boję to pisać, ale mnie czasem w ciągu dnia ogarnia taka miłość do Pawła, że mnie to przeraża jak sobie pomyślę, że moglibyśmy się nigdy nie spotkać
anka_d - rozumiem Twój ból - pieski wróciły z weekendu od mamy bez swoich posłań, w związku z czym postanowiły, że będą spać z nami w łóżku znów się ciasno zrobiło...
Malfi - melduj się :-)
Miłego dnia, za oknem nieco pochmurno, ale całkiem ciepło :-)
reklama
MIsia, z tego: Wielkie Żarcie - Przepis - Chałka z kruszonką-zawsze udana z tym ze troche modyfikuje - do kruszonki nie daje cynamonu tylko podmieniam czesc cukru na wanilinowy, w braku swiezych drozdzy daje suche, ale wychodzi za kazdym razem i jest pyszna. Ostatnio pieklam ja w dwoch silikonowych keksowkach - male warkocze w foremke i tak sie piekla. Karol tez gadula, ale glownie "butabuta", "bojaboja", "ingainga"
Podziel się: