reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Patrzylam tam - jest zaawansowany WYSIWG. Ja tam nie ruszalam nic od poczatku bo jak sie nie znam na czyms to nie ruszam.

reklama
Ja tam nie wiem z czego wy korzystacie:szok::szok::szok: ale ja to zacofana letko taka:-(moze dlatego czasem którejś o czyms odpisać zapomne ale chyba najgorzej mi nie idzie ,a ponoć szare komórczaki trza tresować:-D:tak:.Majuska no własnie bucik ,woda na mastifke woła lala z tym ,ze słychać to leciutkie G na poczatku bo ona jest Gala.,tata,mama ,baba,totofe(gotowe) jak czymś walnie o glebe i butem doprawi:blink::-:)no:no i śpiewa lalala lub jak jest śpiąca aaaa no i jeszcze mówi daj i ma(to do psów) czasem do nas ale przeważnie do psów i hau na py ale tylko obce i cić na koty na razie tyle i coś bebla po swojemu jak to dzieci:-DOllena Ty posłuchaj majuski z radami względem marsjanina co czujesz i jak Ci z tym bo jakąś terapię czas zaczać.To nara ide ogladać "Grę o tron":-)

hełoł :-D Kłaczku masz jak ja :-D Się naprawi :-D
Juz raz tak mialam i sie naprawilo po dwoch dniach, teraz trwa juz za dlugo. Wnerwia. Rajmund zrobil kran na zewnatrz - skonczy mi sie nalewanie wody do konewki kubkiem z kranu nad zlewozmywakiem. W nagrode na kolacje Kingusia piecze cebulaczki. Do czerwonego barszczu.

A ja w domu:) Wszystko się uspokoiło po 5 rano. Dzisiaj czułam się świetnie!! M.się śmieje, że jak przetrwałam długi weekend, to teraz przenoszę na po terminie:))

Mam nadzieję dzisiaj na trochę snu w nocy.

Miłego wieczorka!!!!

co tu taka cisza ?
Malfi wyśpij się :-) pod koniec też miałam z tym problem.
Azula - Kubula jest rozgadany ale w swoim narzeczu. Ulubione - to wrrryyyy i ijo :-D Chociaż wiem, że rozumie zdecydowanie więcej niż myślę - zna pojęcia o znajomość których go nie podejrzewałam.
Kłaczku z jakiego przepisu na chałkę korzystasz ? Mam ochotę upiec Kubuli jakieś drożdżówki ale nie mam dobrego przepisu.
Zoyka wypoczęłam i co z tego - dziś zostałam zabita pracą i to nie raz a razy kilka :-D Ale rozumiem Cię bardzo dobrze - jak się nie dam rady wyrwać od 17 maja na wyjazd to mnie do czubków zamknął albo do aresztu bo będę zabijać WSZYSTKICH :baffled:

Cześć,
padam na ryj z niewyspania mimo iż Wanda nie była upierdliwa. Pies ziapał całą noc z przyczyn niewiadomych, ale ziapał tak okrutnie że słychać go było wszędzie. Zawsze mówiłam że to idiota a nie owczarek. Potem doczytam, muszę otrzeźwieć najpierw z mocną kawą
baffled5wh.gif

Czesc Wam,
Piekna pogoda sie zapowiada, o 7 rano z Mia bylysmy w krotkich rekawkach, zaprowadzic Patryka do przedszkola :-) Lato!!

Majuska mowilam juz ze Cie delikatnie mowiac lubie? :-D Tak, mysle sobie, gadam do siebie i jest najs i bezstresowo! Mars dzwoni i probuje gadac jakby nigdy nic ale go dzis ukroce delikatnie mowiac, manipuluje mna cale wspolne zycie i ja sie nie dam..

Azula Amelka zdolniacha, Mia tez zaczyna mowic slowka rozne, najlepsze jest Halo, Halo to u niej tlitlitli... tak swiergoli bosko :-))

A wczoraj uslyszalam od syna pierwszy raz wierszyk na Dzien Matki, ucza sie i mi wyrecytowal pierwszy kawalek, lzy w oczach mialam..nie powiem :-D

Kawa! Na dzień dobry zderzyłam się dziś w pracy z chodzącą głupotą, na szczęście udało mi się ją jakoś przekierować... :sorry:
Ollena - masz rację, bo majuska dobrze prawi :tak: jak Ci lepiej bez Marsa to ciesz się tym, z czasem może za nim zatęsknisz - a może nie... Ja aż się boję to pisać, ale mnie czasem w ciągu dnia ogarnia taka miłość do Pawła, że mnie to przeraża :-D jak sobie pomyślę, że moglibyśmy się nigdy nie spotkać :no:
anka_d - rozumiem Twój ból - pieski wróciły z weekendu od mamy bez swoich posłań, w związku z czym postanowiły, że będą spać z nami w łóżku :no: znów się ciasno zrobiło...
Malfi - melduj się :-)
Miłego dnia, za oknem nieco pochmurno, ale całkiem ciepło :-)

reklama
MIsia, z tego: Wielkie Żarcie - Przepis - Chałka z kruszonką-zawsze udana z tym ze troche modyfikuje - do kruszonki nie daje cynamonu tylko podmieniam czesc cukru na wanilinowy, w braku swiezych drozdzy daje suche, ale wychodzi za kazdym razem i jest pyszna. Ostatnio pieklam ja w dwoch silikonowych keksowkach - male warkocze w foremke i tak sie piekla. Karol tez gadula, ale glownie "butabuta", "bojaboja", "ingainga"

Do góry