reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ollena jutro Mijka w poważny wiek wejdzie wrzuć z okazji fotę jakąś.:tak:Zoyka panna cebulcia śliczna:-).Misia no ogarnij tę robutkę bo tęsknimy tu za Tobą:-D

reklama
azula - gratulacje dla Amelki, toż to juz poważny wiek!!!

Zoyka - toś mnie kurde pocieszyła, teraz mam problem z bluzkami, bo wszystkie mają za szczupłe rękawy (od noszenia Kubuli męśśśśnie mi się rozrosły), niedługo nie zmieszczę się w spodnie, bo od noszenia dziecka na nodze mięśnie zmienia swą objętość....

Azula gratulacje z okazji półroczku dla Amelki :-D
Ollena Ty poważnie idź do lekarza, zainteresuj się swoim zdrowiem bo ciut za młoda jesteś na takie problemy z trzustką.
Nie zycze sobie być w klubie, odmawiam członkostwa :-D nie chcę mieć kuli u nogi i wybujałych mięsni uda :-D Może dziecko mi się nie popsuje i nie będzie ciężarem u stopy.... :)))

Może Wandzia będzie jak najstarsze dziecko? cicha, spokojna, nieruchliwa....? może... :-D Tylko gdy widze te diabliki w oczkach to nadzieja we mnie zamiera i przeczucie szepcze do ucha, że to raczej średnio dziecko się w niej ujawni. Pomarzyć zawsze można :-D

Anka ja też się ciągle łudzę :-D:tak:,że moje dziecię będzie genialne i ten etap kuli u nogi po prostu ominie;-)

To sie nazywa myslenie zyczeniowe, wiesz? Czemu mialabys miec lepiej niz my i np. pozmwac bez czegos uczepionego nogawki, albo chocby zamieszac w garnku nie stosujac unikow strategicznych?

Moj potwor spi. WYbral jaja po calosci bo spal dzis tylko przed poludniem, czyli przed 1 wstal i potem juz nie spal, wiec... Ale moze uda mi sie dzis spokojnie skonczyc "likestronke" na fb wreszcie. O ile jestem jeszcze w stanie myslec...

reklama
Aniu ja sie interesuje swoim zdrowiem az nadto podobno i za duzo ostatnio narzekam tez podobno;)
NA trzustke za wczesnie i poza tym po czym? ja sie pytam.

Co do listy zyczen to ja sie nie ludze, ze Mia bedzie jak Patryk. Ona teraz jest nadpobudliwa, nerwowa i mimo,ze sie nie rusza to wszedzie by chciala byc i wszedzie ja slychac. Istne ADHD wiec jak zacznie raczkowac lub chodzic to sie nie pozbieram.
JAkos miesni na rekach nie mam mimo, ze gada nosze.. a gad malo nie wazy.
No ale...

Zoyka
JUlka boska jest z tym kucykiem, ja tez chce takie robic! ;-)

Azula,
tak jutro mnie czeka przywitanie rano polroczniaka...zdjecie sprobuje jakies cyknac:)

Ostatnia edycja:
Do góry