reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża krwawienie

Dziewczyny co myślicie w styczniu dostała okres staraliśmy się o dziecko w lutym dostałam normalnie okres w dzień planowanej miesiączki trwał normalnie 7 dni po kilku dniach zaczęłam plamić brązową krwią więc zrobiłam test wyszedł pozytywny. Pierwsza beta 175 kolejna po 48h 215 co myślicie czy to ciąża pozamaciczna ? Lekarz nic nie widzi na USG

reklama
Dziewczyny co myślicie w styczniu dostała okres staraliśmy się o dziecko w lutym dostałam normalnie okres w dzień planowanej miesiączki trwał normalnie 7 dni po kilku dniach zaczęłam plamić brązową krwią więc zrobiłam test wyszedł pozytywny. Pierwsza beta 175 kolejna po 48h 215 co myślicie czy to ciąża pozamaciczna ? Lekarz nic nie widzi na USG
No dobrze to nie wygląda. Czy cp to nie wiadomo. Na USG obraz jest przy becie powyzej 1000.
Sprawdzajz kontroluj, w razie mocnego bólu jedź do szpitala.

Jeszcze zbadaj progesteron i jak będzie niski z wynikiem do ginekologa. Lepiej się cały czas kontroluj bo jeśli to CP i np jest w jajowodzie, to może po prostu pęknąć a to niesie poważne konsekwencje.

Na USG może coś zobaczyć przy becie 1000.
Przyrost nie jest prawidłowy. Ja bym zrobiła betę znowu po 2 dniach czy spada czy rośnie i do obserwacji

reklama
reklama
Do góry