jolanta 2345
Aktywna w BB
9/10 tydzień ciążyW ktorym tyg stracilas ciaze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9/10 tydzień ciążyW ktorym tyg stracilas ciaze?
9/10 tydzień tak wychodziło z miesiaczkiW ktorym tyg stracilas ciaze?
Tak tylko ja byłam w szpitalu bo zaczęłam plamić i toś ie stalo w szpitalu jak bylam że poroniłam samistnie i zrobili mi usg I powiedzieli ze juz nic nie ma i na blok od razu tyle wiem bo mnie uśpil
Ja czekałam 6 tygodni na wynik histopatologicznyA dzis 3 tygodnie od poronienia i jeszcze wyniku nie mam sama nie wiem co myśleć o tym
Ja czekałam 6 tygodni na wynik histopatologiczny
A po jakim czasie byłaś na kontroli u lekarzaJa czekałam 6 tygodni na wynik histopatologiczny
Co może być w wyniki histopatologicznymNie wiem co wyjdzie ni z wyniku histopatologicznego i czy będzie szansa na kolejną szczęśliwa ciążę bo się boję
Myśl pozytywnie będzie dobrze tylko uważaj na siebieHejka, mały update; lekarz potwierdził u mnie ciążę, 4 tydzień. Przepisał mi duphaston dwa razy dziennie. Na razie ciąża bardzo wczesna, ale staram się być dobrej myśli. Zobaczymy, co z tego wyniknie..