reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża chwilę po poronieniu..

Zaszlam w ciazę końcem stycznia tego roku. 11 marca doszlo do poronienia w 7 tyg. W kolejna ciaze zaszlam w następnym cyklu. Nie czekalismy. Obecnie jestem szczeliwie w 14 tygodniu ciazy. Wszystko przebiega prawidlowo ;)
Gratuluje ja poroniłam 3 lipca czekam na wyniki histopatologiczny i też bym chciała bym być w ciąży ale boję się

reklama
Gratuluje ja poroniłam 3 lipca czekam na wyniki histopatologiczny i też bym chciała bym być w ciąży ale boję się
Ja nie dociekalam dlaczego tak sie stało, bo to byla moja pierwsza strata. Życzę Ci zebys szybko stanela na nogi no i niedlugo szczęśliwego poczęcia ;) czasem tak bywa, matka natura wie co robi

Ja nie dociekalam dlaczego tak sie stało, bo to byla moja pierwsza strata. Życzę Ci zebys szybko stanela na nogi no i niedlugo szczęśliwego poczęcia ;) czasem tak bywa, matka natura wie co robi
Tak tylko ja byłam w szpitalu bo zaczęłam plamić i toś ie stalo w szpitalu jak bylam że poroniłam samistnie i zrobili mi usg I powiedzieli ze juz nic nie ma i na blok od razu tyle wiem bo mnie uśpili

reklama
Do góry