reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża chwilę po poronieniu..

Zaszlam w ciazę końcem stycznia tego roku. 11 marca doszlo do poronienia w 7 tyg. W kolejna ciaze zaszlam w następnym cyklu. Nie czekalismy. Obecnie jestem szczeliwie w 14 tygodniu ciazy. Wszystko przebiega prawidlowo ;)
Gratuluje ja poroniłam 3 lipca czekam na wyniki histopatologiczny i też bym chciała bym być w ciąży ale boję się

reklama
Gratuluje ja poroniłam 3 lipca czekam na wyniki histopatologiczny i też bym chciała bym być w ciąży ale boję się
Ja nie dociekalam dlaczego tak sie stało, bo to byla moja pierwsza strata. Życzę Ci zebys szybko stanela na nogi no i niedlugo szczęśliwego poczęcia ;) czasem tak bywa, matka natura wie co robi

Ja nie dociekalam dlaczego tak sie stało, bo to byla moja pierwsza strata. Życzę Ci zebys szybko stanela na nogi no i niedlugo szczęśliwego poczęcia ;) czasem tak bywa, matka natura wie co robi
Tak tylko ja byłam w szpitalu bo zaczęłam plamić i toś ie stalo w szpitalu jak bylam że poroniłam samistnie i zrobili mi usg I powiedzieli ze juz nic nie ma i na blok od razu tyle wiem bo mnie uśpili

reklama
Do góry