reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Tekla- współczuję Ci bardzo-Moje Ogromne wyrazy Współczucia! Masz w niebie teraz 2 aniołki,które będą zawsze nad Tobą czuwać ['] ['] [']

Dziękuję Wam wszystkim dziewczyny za ogromne wsparcie bardzo się cieszę ,że mamy takie forum,zawsze można się wygadać,bo niestety nie każdy nas zrozumie doskonale tak jak my same...

reklama
Witajcie Dziewczyny.
Dawno do Was nie zaglądałam a tu takie smutne wiadomości...:-(
Tekla,Katka bardzo mi przykro,rozumiem co czujecie i jaki to ból,ja też mam Aniołka-synka Olusia, w sierpniu tamtego roku straciliśmy synka w 21 tygodniu ciąży...
Życzę Wam z całego serca żebyście doczekały zdrowych Maluszków.

(***) (***) dla Waszych Aniołeczków,niech nad Wami czuwają...

cześć dziewczyny. Już od dawna was podczytuje, dzisiaj piszę pierwszy raz. Jestem w 31tc wg usg moje dwa bąble to parka i mam nadzieję, że nie często zdaża się pomyłka w tym względzie. Powiedzcie mi jest ktoś może w okolicach 30 tc? Jak u was z ruchami mauszków, bo u mnie czasmi cały dzień się wyginają. Mała wbija się pod żebro, a Młody kopie w pęcherz, a czasem cały dzień nic dopiero trochę w nocy. A i wiecie może kiedy najlepiej iść na to ostatnie usg w przypadku ciąży bliźniaczej?
Pozdrawiam was wszystkie i muszę przyznać, że jestem w szoku, że jest nas aż tyle:-)

I ja napiszę, niedawno bylam stałą bywalczynia tego watku, podczytuje Was w miare możliwości....
Tekla, Katka - brak słów:-(, strasznie Wam wspólczuje i jednocześnie podziwiam za Wasza siłę, modle sie o Wasze Aniołki ale i o to, zebyście szczęśliwe doczekały swoicj małych szczęść. Wiary Kochane............ (*) (*) (*) (*) (*)

Lola - Tobie tez dużo siły, wiary i nadziei...........w tym co dla Ciebie cięzkie, choć nie wiem co to takiego...

gieniek masz racje, ja tez nie mam tak naprawde z Kim pogadac... Moj M w ogole nie podejmuje tematu "co jak", "a jak bedzie cos nie tak", moze troche dobrze, bo gdyby zaczal tak myslec jak ja, to nie bylo by ciekawie. Ale to forum daje taka sile, ze szok! Zagladam kilka razy dziennie, bo nie moge sie doczekac az cos napiszecie, cos pozytywnego.
Lola cayly Czas o was teraz mysle I sprawdzam czy jest jakas wiadomosc od ciebie. Mam nadzieje, ze to nic powaznego...

Lola czy Twoje zmartwienie dotyczy badan genetycznych jakie miała mieć Lenka?Pamiętaj że na tym forum zawsze znajdziesz wsparcie:tak:Życzę również Tobie dużo wytrwałości w ciężkiej dla Ciebie sytuacji...myślę ciepło o Tobie i Twoich maluszkach.

Cześć dziewczyny,

Fajnie,że zaglądacie jeszcze czasami na wątek ciąży bliźniaczej,ja właśnie z niego do was przybywam:-) Macie racje nie za ciekawie u nas ostatnio,ale jest też wiele dziewczyn, które urodziły zdrowe śliczne dzidzie np: Sylha, Marcikuk, Malena i wiele innych. To fakt ja jestem jedną z przyszłych bliźniaczych mam,która trzęsie się o zdrowie dzieci i mam tutaj pytanie do MamyFasolek- pisałaś,że całą ciążę żyłaś w stresie, czekałaś na badania i ich wyniki, mam dokładnie to samo..u mojej córeczki w okolicach 14 tygodnia było nieprawidłowe NT i w związku z tym nie mogę spać po nocach, napisz mi proszę jak to było u Ciebie, ile wynosiło to NT i czy ono o czymś świadczyło? Z góry dziękuję za odpowiedź!

Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję,że za jakieś 2 miesiące do Was dołączę i będę miała dobre wieści, że mój Gabryś i Laurka są zdrowymi dzidziusiami!:tak:

reklama
Do góry