Lola216 tak kochana mój zaplanowany wózek równie dobrze może być stosowany jak pojedynczy,bo ma jedną ramę i tak jak obserwowałam u koleżanki z forum.to ona wcale nie musi go składać po spacerku-tak mało zajmuje miejsca. A co do testowania,to niestety chyba żaden sklep nie miał wersji dla bliźniaków i nie mogłam obejrzeć, prawie wszędzie jest za to ABC Design Zoom 2012 Double, który też mi się bardzo podoba,ale podobno (nie wiem na 100%) ma taką wadę,że w spacerówkach nie można rozłożyć dzieci do pozycji leżącej i jest im niewygodnie. A jak Ty się czujesz? Suwaczek leci jak szalony a ja tu wchodzę i zaglądam,czy jesteś,bo jak pewnego dnia nie będziesz pisała,to będzie oznaczało jedno...;-)
evelee- witaj jak miło,że coraz więcej dziewczyn przechodzi na nasze forum

jeśli chodzi o objawy to ja wymiotowałam na początku zawsze rano jak tylko wsadziłam szczoteczkę do zębów i poczułam pastę do zębów. Po prostu mną trząchało, innych objawów za bardzo nie miałam- a miałam brzydką cerę i szybko rosły mi włosy wszędzie;-)
katka- bardzo ładnie przybierasz na wadze-przy trojaczkach wszystko w normie, wszystko jest ok! Ja już mam jakieś 9 kilo na plusie wg ostatniego ważenia

Powodzenia na USG serduszkowym, czas leci jak szalony, zobaczysz zaraz będzie piątek.
silvii- moje gratulacje, tak się cieszę,że wszystko u was w porządku!
onlyone- podobno(moja koleżanka oglądała jakiś program) kobiety w ciąży bliźniaczej mają brzuszek i czują się jak kobiety w 2 miesiące bardziej zaawansowanej ciąży. U mnie wszystko by się zgadzało...moje spanie to jak księżniczki na ziarnku grochu, wybudzam się co 2 godziny i jest mi strasznie niewygodnie a brzuch to mam taki,że moja mama wczoraj doznała szoku i zaczęła mnie fotografować. Zmartwiła się o mój stan za jakieś 2.5 miesiąca,bo już teraz widziała jak ja się męczę i wyglądam
Dziewczyny nie wytrzymałam tego czekania na 28 tydzień ciąży i zapisałam się prywatnie na USG dzisiaj na 10:30. Myślałam,że dam radę poczekać,ale nie dałam

Muszę zobaczyć co u dzieci,ile ważą,jak leżą,czy nic im nie zagraża.
P.S: Dziewczynki, które urodziły w ostatnim czasie, wrzućcie fotki waszych słoneczek-prosimy bardzo, dla nas tutaj oczekujących zobaczenie zdjęć waszych pociech już po drugiej stronie daje kopniaka,że trzeba być dzielnym i wytrzymać jeszcze trochę