Dzięki dziewczyny.
Gienek- gratuluje Parki:-) a nie mówiłam , ze będzie to co u mnie;-) super
A u nas z imion to Lenka i Mateusz bądź Nadia i Szymon:-) cały czas do nich mówimy w wersji pierwszej ale zastanawiam sie nad zmiana i Nadia byłaby mniej popularna bo z tego co widzę to Lenka jest bardzo popularna ostatnimi czasami. Jednak tak już sie przyzwyczailam do tych imion ze nie wiem czy uda mi sie inaczej mówić .
A synek nie wiem mi sie wydaje, ze do męża podobny ale w sumie cieżko stwierdzić .
Sylha- olej biedny mąż i biedna Ty bo teraz będziesz musiała mu pomagać. Dobrze, ze to sie stało teraz a nie po porodzie... Niech szybko mu sie goi ta ręka . Sylha a ty kiedy masz kolejne USG ?
A ja w piątek idę do męża kolegi co 2 tyg temu blizniaki im sie urodziły w 34tc - ok 2200 wagi i tez parka . Ja dopiero poznam jego żonę i fajnie by było jakbyśmy sobie przypadły do gustu bo miałabym blisko koleżankę na spacery itd i to lepiej trafić nie mogłam z tymi blizniakami:-)
Katka- tak jak piszesz nie ma co porównywać rozmiaru obu do siebie . Najwazniejszy jest przyrost wagi i inne rzeczy jak przeplyw krwi itd a to jest ok. Lekarz powiedzial, ze pelno tskich ciaz prowadzil. Zreszta ja jestem w dziale dla blizniakow i tak jest ok 100 zdjec i na co drugim, trzecim widac wuelka roznice miedzy dziecmi. Nawet Sylha kupowala wozek u ludzi gdzue tez byl 1kg rozbicy miedzy dziecmi. Tym bardziej , ze tak jak Sylha mówi ja miałam bardzo niska bete tak jak przy pojedynczej ciąży a na pierwszym USG było widać tylko jeden zarodek i dopiero 2,5 tyg pózniej był szok bo gin powiedział ze biją dwa serduszka:-)
Trzymam kciuki za wizytę . Daj znać po
Aga- a mocno ci sie ta szyjka strocila?? Nie martw sie tym tak bardzo bo znam wiele osób które od początku miały krótka a ciążę do końca donosiły