reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Mówisz masz: https://www.babyboom.pl/forum/wrzes...wrzesniowek-z-porodowek-bez-komentarzy-43175/

No Kasiona zazdroszczę tego etapu już, ja póki co jestem na etapie "ale mnie wszystko boli" ;)

Biedne jesteście z tymi choróbskami mnie póki co od początku nawet katarek nie dopadł, może dlatego że jestem zahartowana, non stop nawet jak 12 stopni okno otwarte.

A i mi też już głupio że ja taka kaleka a mój wszystko robi za mnie, ja nawet jednego ciuszka nie wyprasowałam, wszystko mężuś,

Kasiona wkładasz coś do wanienki do kąpania? Chodzi mi o taką gąbkę lub plastikowy taki stelaż co by dzidzi oprzeć czy że tak powiem "na ręce" je trzymasz?? No i w czym dzidzi kąpiesz?? I ile mniej więcej pampersów na dobę schodzi?

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki:)
Kasiona dzieki za informacje,w takim razie moje 16 pieluszek tetrowych i 5 flanelek to pewnie za mało;)własnie zamowiłam wczoraj ten Jane Twin Two,wiec juz nie ma odwrotu.mam nadzieje ze nam sie sprawdzi:)
Jedynka trzymaj sie kochana i nie dawaj smutkom.mozesz zadzwonic do tesciowej jak troche ochłonie i powiedziec ze ci przykro i wyrazic swoj smutek.wiem ze nie była dla ciebie dobra zawsze,ale moze jakos czasami warto sie przemoc.choc z drugiej strony chyba cie rozumiem ze sie nie rwiesz do tego...jak sie masz dzisiaj?
u mnie udało sie wczoraj zamowic tak jak pisałam wyzej ten wozek i złozyc jedno łozeczko.kupiłam tez sterylizator,podgrzewacz i termometr elektr.na allegro.uff juz chyba na razie koniec tych zakupow wyprawkowych:)

POZDROWIENIA:))

jakby co to nie ode mnie:) lecisz z wagą pewnie przez ta diete dla cukrzyków.a jesz cos oprócz wasy z pomidorami?

Wase to jem tylko rano, a tak niby jem i wędlinę i mięso (gotowano/pieczone), ziemniaki, makarony, salaty, surówki ale może zbyt mało kalorii a więcej spalania.
Zobacze jutro jak wyniki z krwi i co we wtorek powie doktorka :)

A co do prasowania to ta przyjemność spadnie chyba na mnie. Zaczynam się już powoli nastrajac do prania w jakims odpowienim proszku, prasowania i układania.

Jedynka i Olis -Wy już faktycznie na ostatnich nogach - niedługo zobaczycie Wasze maluszki, przytulicie je... fajnie... macie rację, że to cudowne i warto przejść przez to wszystko dla nich:-)
Ja wyżywam się kulinarnie - wymyślam różne potrawy, żeby wykorzystać ostatnie tygodnie, póki mogę jeść - potem karmienie wymusi dietę, a poza tym czasu na pichcenie na pewno za dużo nie będzie :sorry2: Ale co zrobić.
Dziewczyny - nie pozabijajcie swoich mężów - oni chcą dobrze, tylko nie zawsze im wychodzi... a i nasze hormony nie pomagają.
Ayla - zdrówka życzę!
I dobrej nocy dziewczynki!

Witam z rana :)
Jak dziś Wam leci? Ciekawe co u naszej świeżo rozpakowanej Mamusi Karolinkare.

Ayla fajne o tych różnicach damsko - męskich. Trochę prawdy jest :) nie na darmo się mówi że faceci są z marsa a kobiety z wenus :D

Rainmanka dzieki :)
Olis ja jestem teraz na etapiee bozee jak mi sie chce spac :D do wanienki wkladam zwiniety recznik i opieram dzidzia na tym reczniku, jest wygodnie, bo pozniej wrzuce ten recznik do prania i juz, na gabkach ponoc zbieraja sie bakterie.Na poczatku ,,trzymalam na rece" bo tak w spzitalu mnie nauczyli ale po chwili to troche ciezko bylo, papmersow mniej wiecej kolo 10 na dobe na dzidziusia zuzywam :)
JUstella mysle ze styknie i wozek i ilosc pieluszek :)

reklama
Do góry