reklama
lenna1982
Fanka BB :)
Olis jaki piękny brzuszek A jaki zgrabniutki
Rainmanka ja miałam przeczucie od 9 tyg że po prawej stronie siedzi dziewczyna i tak było więc szansa jest
Na której stronie na wrześniówkach jest ten opis porodu Kasiony. Będę mogła przysiąśc na dłużej dopiero jutro i nim się dokopię ....Są u mnie rodzice i ciągle coś robię zamiast leżęć!!!!!
A skurcze w stopach to mam takie że skonać można co chwilę dosłownie. I czemu mi drętwieją ręcę????Dziś w nocy się zaczęło. Okropne uczucie
Rainmanka ja miałam przeczucie od 9 tyg że po prawej stronie siedzi dziewczyna i tak było więc szansa jest
Na której stronie na wrześniówkach jest ten opis porodu Kasiony. Będę mogła przysiąśc na dłużej dopiero jutro i nim się dokopię ....Są u mnie rodzice i ciągle coś robię zamiast leżęć!!!!!
A skurcze w stopach to mam takie że skonać można co chwilę dosłownie. I czemu mi drętwieją ręcę????Dziś w nocy się zaczęło. Okropne uczucie
A bierzesz magnez? Na takie skurcze według mnie najlepszy aspargin. A drętwienie rąk i ja przechodzę, do tego ból każdej kostki w dłoniach doszedł, w nocy tak mnie zaczął boleć palec wystawialec że nie mogłam niektórych rzeczy podnieść, ale to chyba normalne, a brzuszek zgrabniutki, owszem był 1,5 miesiąca temu bez ani jednego rozstępa a teraz?
Hej dziewczyny! Kilka dni się nie odzywałam, bo nie miałam czasu - ciągła bieganina. We wtorek byłam na usg połówkowym prenatalnym - z dzieciaczkami wszystko dobrze! Ładnie rosną, wymiarowo też niewiele się różnią - raptem o 2 dni. Tylko że jest jedno ale... w domu mam 2 dziewczynki (11 i 8 lat) i nastawiłam się bardzo od początku na 2 chłopaków - tak dla równowagi w rodzinie, a tymczasem wszystko wskazuje na to, że będę miała kolejne 2 dziewczynki... raju... ale babiniec! U mnie nawet pies to suczka. Mój mąż niepocieszony, ale cóż... Mam jeszcze malutką nadzieję, bo jedno w prawdzie jest na 100% dziewczynką, ale drugie miało pępowinę między nóżkami, więc może coś tam się jeszcze schowało? Cóż, we wtorek mam wizytę u gina i chyba poproszę o szybkie usg w celu zidentyfikowania drugiego maluszka
Wiesz, myślę, że podawana waga nie jest zbyt precyzyjna, chyba ważniejsze są wymiary. A swoją drogą ciekawe, jak oni ważą te maluchy? A Twoja ciąża jest jedno czy dwujajowa? Bo moja dwuowodniowa i dwukosmówkowa - może dlatego nie ma rozbieżności w wymiarach.
reklama
Podziel się: