reklama
Justella trzymaj sie dobrze ze te sterydki dostaniesz bedziesz spokojniejsza. Mysle ze 5 dni pewnie potrzymaja bo to taki standard bo chyba jak malo dni to im sie nie oplaca bo kasy nie dostaja za pacjenta czy jakos, wiec uzbroj sie w cierpliwosc zapas gazet, ksiazke jakas, laptopika jak mozesz i masz neta bezprzewodowego, i cos do przegryzienia w czasie nudy bo posilki sa pewnie o takich porach ze po 18 zeby w sciane mozna wbic. Ja lubie mielic cos ciagle wiec to byl dramat heh.
Olis a czemu maluszki Karolinkare w inkubatorkach?
Olis a czemu maluszki Karolinkare w inkubatorkach?
Już nie pisałam, nie wypytywałam, pewnie zmeczona leży ale wydaje mi sie ze dlatego ze małe są no i urodzone przed terminem,
a Justella tak tak dużo przekasek, bo oni to robia wyscigi chyba kto najwiecej sxchudnie na ich diecie
a Justella tak tak dużo przekasek, bo oni to robia wyscigi chyba kto najwiecej sxchudnie na ich diecie
Jedynka,Olis dzieki za rady kochane jestesciechciałabym sie tak trzymac jak wy
własnie sie bede niedługo pakowała,biore mało rzeczy zeby nie zapeszac,ale laptopik,gazety i cos do przekasania bezcenne.
Karolinkare gartulacje maluszkow!!!!
Bardzo ciekawa jestem co u 2ani,czy juz urodziła,czy nie skoro sie nie odzywa.ma ktoras z was nr do niej na komorke?jesli tak to moze skrobnac jakiegos smsa.ja niestety nie wziełam od niej.gdzies tam czytałam na ktoryms watku,ze dziewczyny (chyba październikowki,ale nie jestem pewna)powymianiały sie nr tel na jakiejs zamknietej grupie czy cos takiego,cos kojarzycie moze jak to zrobic?
własnie sie bede niedługo pakowała,biore mało rzeczy zeby nie zapeszac,ale laptopik,gazety i cos do przekasania bezcenne.
Karolinkare gartulacje maluszkow!!!!
Bardzo ciekawa jestem co u 2ani,czy juz urodziła,czy nie skoro sie nie odzywa.ma ktoras z was nr do niej na komorke?jesli tak to moze skrobnac jakiegos smsa.ja niestety nie wziełam od niej.gdzies tam czytałam na ktoryms watku,ze dziewczyny (chyba październikowki,ale nie jestem pewna)powymianiały sie nr tel na jakiejs zamknietej grupie czy cos takiego,cos kojarzycie moze jak to zrobic?
Kasiona
Fanka BB :)
Kasiona a co myślisz o tej lekarce co 3 dni przed porodem powiedziała że wszystko ok?? Nie masz do niej żalu że coś przeoczyła??
Tak mialam do niej zal, jak przyjechalam do szpitala to miala dyzur, rozmawiala z moim O i stwierdzila ze takie rzecy sie zdarzaja..ze szyjka byla dluga i nie bylo rozwarcia..pozniej rozmawialam z inna lekarka i w sumie powiedziala to samo.Najwaznijesze ze dzieci maja sie dobrze, jak na 33 tydzien mieli wysoka wage urodzeniowa, ponad 2 kg kazdy, teraz mysle ze nie mialam szans donoscic dluzej moich dzidziusiow.Inny lekarz z kolei powedzial ze skoro dzidzius rozwalil worek to znaczy ze nie czul sie tam dobrze..mialam tysiace mysli czy to moze moja wina? Teraz juz sie nie obwiniam widocznie tak mialo byc, maluszki zdrowe to najwaznijesze
Ayla karmie ich butelka ale moim mlekiem, ktory odciagam co 3 godziny, na poczatku straczalo teraz musze raz dziennie dodawac mleko w proszku bo nie wyrabiam.Dokarmiam ich piersia czasami ale nie mam pewnosci dokladnie ile zjedza, wiec wole butelki no i przynamniej mama moze mi pomoc ona karmi jednego ja drugiego :-) a siusiaki normalnie tzn myje sie tak jak sa i uklada sie siusiaka w dol w piluszce a rana po cesarce jest prawie niewidoczna zcego jestem bardzo zadowlona, odwalili kawal dobrej roboty :-)
Jedynka laktator u mnie to mus, polecam jednak elektryczny bo z recznym to chyba bym dwie godziny odciaga i reka by mi odpadla
KAROLINKARE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!
hej Justella,trzymaj sie w tym szpitalu!
no i na pewno po sterydach bedziesz spokojniejsza...tez bym chciala.mi to sie wydaje ze jak dotrwam do 30-tego to juz z górki będzie
olis,ja tez robie kwarantanne na odwiedziny przynajmniej na 2 tygodnie.
tylko najblizsza Rodzina,no bo tesciowej czy szwagierce jak powiem pa to bedzie obraza...
Karolinkare!!Gratulacje!!!dochodzcie do siebie jak najszybciej!
no i na pewno po sterydach bedziesz spokojniejsza...tez bym chciala.mi to sie wydaje ze jak dotrwam do 30-tego to juz z górki będzie
olis,ja tez robie kwarantanne na odwiedziny przynajmniej na 2 tygodnie.
tylko najblizsza Rodzina,no bo tesciowej czy szwagierce jak powiem pa to bedzie obraza...
Karolinkare!!Gratulacje!!!dochodzcie do siebie jak najszybciej!
dziewczynki wiecie gdzie moge znalezc ladne niedrogie bodziaki z napisem kocham tate? w textilu sa same duze rozmiary a na allegro jaies takie brzydkie a jak jakis spoko to nie ma tego napisu, moze macie jakas stronke skad mozna zamowic?
lenna1982
Fanka BB :)
Jedynka nie pomogę
Justella trzymaj się. jak chcesz to mogę Ci podać na priva numer swojej komórki, dasz znać co tam u Ciebie. Bo nie wiem nawet czy się wymieniałyście z dziewczynami czy nie. Ja to się wogóle szpitala boję strasznie więc nie chciałabym tam trafić. Przekąski jak przekąski, obiad ktoś Ci będzie musiał dostarczyć żebyś chcociaż raz dziennie coś porządnego zjadła I duuuże gazet najlepiej kolorowych
Kasiona widzę, że zadowolona z Ciebie podwójna młoda mama, napawasz optymizmem
A ja się dziś załatwiłam zamawiając ostatnią partię na allegro i już nie będę miała co robić. Zostały mi tylko butelki. Z M nie gadam więc tak leżę i patzrę w okno a leje strasznie. Rozrywka na ten tydzień to fryzjer w środę i to by było na tyle
Ale jak sobie pomyślę że jeszcze tylko 6 tyg to od razu mi lżej
Justella trzymaj się. jak chcesz to mogę Ci podać na priva numer swojej komórki, dasz znać co tam u Ciebie. Bo nie wiem nawet czy się wymieniałyście z dziewczynami czy nie. Ja to się wogóle szpitala boję strasznie więc nie chciałabym tam trafić. Przekąski jak przekąski, obiad ktoś Ci będzie musiał dostarczyć żebyś chcociaż raz dziennie coś porządnego zjadła I duuuże gazet najlepiej kolorowych
Kasiona widzę, że zadowolona z Ciebie podwójna młoda mama, napawasz optymizmem
A ja się dziś załatwiłam zamawiając ostatnią partię na allegro i już nie będę miała co robić. Zostały mi tylko butelki. Z M nie gadam więc tak leżę i patzrę w okno a leje strasznie. Rozrywka na ten tydzień to fryzjer w środę i to by było na tyle
Ale jak sobie pomyślę że jeszcze tylko 6 tyg to od razu mi lżej
No Kasiona to fakt szybko Twoi chłopcy doszli do siebie jak na 33 tydz, i w sumie po co sobie zawracać głowę jak wszystko jest ok. A po Twoim ekspresowym porodzie mam takie schizy na odchodzące wody że szok, non stop kontroluję i boję się jak dzieciaczki się tak rozpychają że w końcu pęknie któryś. A jak się czułaś zaraz po cesarce, bo Gastone biedna opisywała okropny ból i że na morfinie ciągnęła !
Jedynka a takie może : BODY KOCHAM MAMĘ, TATĘ - kolory r. 56 (1202095772) - Aukcje internetowe .
http://allegro.pl/kocham-tate-body-na-3-6-m-cy-62-68-cm-i1179710753.html tu byś szybko dostała z Twojego miasta
Jedynka a takie może : BODY KOCHAM MAMĘ, TATĘ - kolory r. 56 (1202095772) - Aukcje internetowe .
http://allegro.pl/kocham-tate-body-na-3-6-m-cy-62-68-cm-i1179710753.html tu byś szybko dostała z Twojego miasta
Ostatnia edycja:
reklama
Jedynka ja widziałam takie bodziaki w h&m tylko ale to odpada bo nie pojedziesz przeciez specjalnie.był napis I love Dady,I love Mumy takie białe z czarnymi napisami i czerwonym serduszkiemnie kupiłam bo były tylko takie duze rozmiary.
Ayla1 dzieki za słowa otuchy,zeby szybko zleciało tylko.
Lenna to zaraz wysle ci nr na privmoj maz teraz jakos wiecej czasu mi poswieca i nie ma takiego cisnienia z ta praca,a wasciwie pracami,mam nadz ze tak juz na razie zostanie.lez ile sie da lenna,ja to niby leze ale wiesz zawsze sie cos robi,obiad i takie krzatanie.ta szyjka za szybko mi sie skraca i pewnie lekarz sie troszke boi.ja tez ostatnio w szpitalu leżałam jak miałam 6 lat i boje sie panicznie,ale co zrobic.trzeba sie jakos przemoc.oczywiscie sie poryczałam jak wyszlismy z gabinetu,ale moj maz mnie jakos podbudował optymistycznie.w sumie zawsze to bezpieczniej tam,bede spokojniejsza po tych sterydkach ze juz maja podane.
pozdrowienia
Ayla1 dzieki za słowa otuchy,zeby szybko zleciało tylko.
Lenna to zaraz wysle ci nr na privmoj maz teraz jakos wiecej czasu mi poswieca i nie ma takiego cisnienia z ta praca,a wasciwie pracami,mam nadz ze tak juz na razie zostanie.lez ile sie da lenna,ja to niby leze ale wiesz zawsze sie cos robi,obiad i takie krzatanie.ta szyjka za szybko mi sie skraca i pewnie lekarz sie troszke boi.ja tez ostatnio w szpitalu leżałam jak miałam 6 lat i boje sie panicznie,ale co zrobic.trzeba sie jakos przemoc.oczywiscie sie poryczałam jak wyszlismy z gabinetu,ale moj maz mnie jakos podbudował optymistycznie.w sumie zawsze to bezpieczniej tam,bede spokojniejsza po tych sterydkach ze juz maja podane.
pozdrowienia
Podziel się: