Kasiona czytałam relacje z porodu i wiedzac ze wszystko skonczyło sie happy end'em to momentami mialam usmiech na twarzy,fajnie to opisałas.jak znajdziesz chwilke napisz kilka cennych rad młodziutkiej mamy,co warto miec,co sie najbardziej z wyprawki przydaje itd.widze ze mama juz twoja jest z Toba..fajnie ,ja tez bede miała swoja na pierwszy miesiac.Kasiona powiedz mi czy jestes zadowolona z wozka,bo ty masz Jane Twin Two tak?chyba dobrze pamietam-mam nadzieje.te foteliki pełniace funkcje minigondolek wystarczaja,czy lepiej miec klasyczne gondole..zastanawiam sie intensywnie nad tym wzkiem.
ja chciałam dzisiaj kupic bujaczek -lezaczek ale stwierdzilam ze jeden na poczatek od siostry mało uzywany wystarczy.pozniej szukanie wozka na necie i nadal nie wiem.jednak zdecydowałam sie prawie na ten Jane Twin Two,na cos trzeba w koncu.tymardziej ze to juz trzeci na ktory zmieniam zdanie...
Z wyprawki to najbardziej jestem zadowolona chyba z mojego przewijaka i niani elektrycznej czy jak sie to nazywa
pozniej pieluchy flanelowe i tetrowe duzooo, bo ciagle ich brakuje ja nimi wycieram dzieci po kapieli, tzn klade recznik na to piluche na to dzieciaczka, jak go wytre i jest prawie suchy usuwam pieluche i lezy sobie na suchym reczniku okryty wtedy spokojnie moge go wysmarowac oliwka i pepuczek, pampersa ubrac itp.
Jesli chodzi o wozek to nasze wypady narazie ograniczaja sie do tarasu, generalnie spoko, jedyny minus to dosc ciezkie foteliki samochodowe te gondolki...ale ponoc bezpieczniejsze takie..a jesli chodzi o wielkosc to mysle ze do 6 miesiecy starcza spokojnie a tyle mnij wiecje potrzeba ...justellka ja jestem zadowolona poki co ale wiesz wyjdzie w praktyce