Ja od początku miałam powiększony brzuszek i musiałam nosić spodnie ciążowe. Starczyły do połowy ciąży, bo obecnie z nich wyrosłam (w biodrach zrobiły się niemożliwie ciasne), a że jeszcze ze dwa m-ce lub i dłużej chodzenia musiałam dokupić dżinsy i takie elegantsze leginsy - one są najwygodniejsze i z nich nie da się wyrosnąć. Gdybym siedziała w domu to też bym zaoszczędziła na tych ciuchach, a tak to do pracy trudno chodzić w jednym, a i w typowo sportowych nie wypada (biuro). W ogóle to tak wyszło, że potrzeba było trochę ubrań i na chłody i na upały. Myślę, że latem to więcej jednak trzeba. Mam taką kurteczkę, zamawiałam na wiosnę i były podane wymiary w brzuszku od ileś tam do BEZ OGRANICZEŃ. A mi to bez ograniczeń właśnie zaczyna się ledwo dopinać. Producenci zapomnieli chyba o bliźniaczych mamach.
Kiedyś wydrukowałam takie zdjęcie kobiety spodziewającej się ośmioraczków i jej brzuch wydawał się niemożliwie potężny. Dziś na nie natrafiłam i stwierdziłam, że mi tylko trochę brakuje.
Mam w końcu ten kojec motherhood. Poleżałam z nim trochę i aż nie chciało się wstawać. Jest taki przyjemny w dotyku i bardzo, bardzo wygodny. Człowiek czuje się tak bezpiecznie w tym (wypróbowałam taką opcję za plecami, można wtedy leżeć tak jakby w połowie na plecach a w połowie na boku, a on fajnie podtrzymuje). Wykorzystam go oczywiście dla dzieci, a później zamierzam nadal go stosować do spania bo mam problemy z kręgosłupem i dawno o czymś takim myślałam. Także inwestycja na lata...
Kiedyś wydrukowałam takie zdjęcie kobiety spodziewającej się ośmioraczków i jej brzuch wydawał się niemożliwie potężny. Dziś na nie natrafiłam i stwierdziłam, że mi tylko trochę brakuje.
Mam w końcu ten kojec motherhood. Poleżałam z nim trochę i aż nie chciało się wstawać. Jest taki przyjemny w dotyku i bardzo, bardzo wygodny. Człowiek czuje się tak bezpiecznie w tym (wypróbowałam taką opcję za plecami, można wtedy leżeć tak jakby w połowie na plecach a w połowie na boku, a on fajnie podtrzymuje). Wykorzystam go oczywiście dla dzieci, a później zamierzam nadal go stosować do spania bo mam problemy z kręgosłupem i dawno o czymś takim myślałam. Także inwestycja na lata...