reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

eh dziewczyny jaki ja straszny dzis dzien mialam! nie na darmo mowi sie ze tesciowa to postrach. Taki mi dzis dzionek urzadzila ze szok. Mam nadzieje ze jej nie bede juz musiala ogladac nigdy. Probuje skocic mnie z moim i chyba chce mnie wykonczyc przy okazji. Koszmar!!! az cala chodze. Nie mierze cisnie ia bo az sie boje. Pol dnia pakalam do tego jeszcze hormony... az maluszki moje zaczely sie mocniej ruszac. Tez sie bidulki zdenerwowaly.

reklama
eh dziewczyny jaki ja straszny dzis dzien mialam! nie na darmo mowi sie ze tesciowa to postrach. Taki mi dzis dzionek urzadzila ze szok. Mam nadzieje ze jej nie bede juz musiala ogladac nigdy. Probuje skocic mnie z moim i chyba chce mnie wykonczyc przy okazji. Koszmar!!! az cala chodze. Nie mierze cisnie ia bo az sie boje. Pol dnia pakalam do tego jeszcze hormony... az maluszki moje zaczely sie mocniej ruszac. Tez sie bidulki zdenerwowaly.
oj te tesciowe,nie na darmo tylke dowcipów o nich powstało...to chyba jednak szczescie trafic na taka co sie nie wtraca i dodatkowo z nia nie mieszkac...
ja mam to szczescie,choc jak pogadam z nia p rzez telefon to głowa mi peka do wieczora:sorry2:ale twojej to sie dziwie ze Cie denerwuje w takim stanie:-(

Dziewczyny jestem tu nowa nie dam rady doczytać wszystkich wpisów więc od razu wyskoczę z pytaniem :-)
Jutro zaczynam 22 tydzień, będziemy mieli parkę i chciałam się Was zapytać o spanie.
Generalnie mogę spać tylko na lewym boku. Niby tak jest zalecane ale przy ciąży pojedyńczej a czy podwójnej też tak jest?
Na prawym boku czuję potworny ucisk w brzuchu i zwyczajnie się męczę. Jestem tak w stanie wytrzymać chwilę a później ból :-(

A czy macie te poduchy do spania dla ciężarnych?Myślałam, że nie będę musiała jej kupować ale poważnie się zastanawiam czy to wogóle zdaje egzamin

Dziewczyny jestem tu nowa nie dam rady doczytać wszystkich wpisów więc od razu wyskoczę z pytaniem :-)
Jutro zaczynam 22 tydzień, będziemy mieli parkę i chciałam się Was zapytać o spanie.
Generalnie mogę spać tylko na lewym boku. Niby tak jest zalecane ale przy ciąży pojedyńczej a czy podwójnej też tak jest?
Na prawym boku czuję potworny ucisk w brzuchu i zwyczajnie się męczę. Jestem tak w stanie wytrzymać chwilę a później ból :-(

A czy macie te poduchy do spania dla ciężarnych?Myślałam, że nie będę musiała jej kupować ale poważnie się zastanawiam czy to wogóle zdaje egzamin

U mnie zdaje ezgamin swietnie,a potem jak juz urodzisz tez znajdziesz dla niej zastosowanie,spokojnie wato zainwestowac:-)
A tak wogole witamy:-)

Poprawilam profil;-) mozna wysylac zaproszenia choc doczescizwas juz wyslalam:-)

http://nk.pl/profile/372937

witam lenna1982 chwila wolna mozesz sobie poczytac wpisy, sa ta rozne porady itp. co do spania na lewym boku ja jak sie dowiedzialam to staram sie spac na nim jak najwiecej, ale na prawym tez sie poniewaz to nie mozliwe zeby cala noc spac tylko na jednym boku.Ja czy spie na lewym czy na prawym to i tak mnie bola boki, nogi,poduszki tej do spania nie mam podkladam swojego jaska bo mam takiego nie kawadratowego ale jest prostokatnego jest lepiej troche brzuszek wtulam w podusie:)
Jaka pozycja do snu dla ciężarnej - Ciąża - arykuł
http://www.dobramama.pl/pokaz/29882/poduszka_rogal_czy_wygodna_i_przydatna/1/1

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry