reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Toola gratulacje!!!Ale masz kruszynki hihi suuper!!!!
A ja pomarudze..mam juz dosc buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Hej dziewczyny:-)

Oj dawno nic nie pisalam,len mnie dopadl, moze to przez ta pogode;-).
Po pierwsze tolla gratulacje!!!!!, wspaniala waga maluszkow, odpoczywajcie i wracajcie jak najszybciej do domu, oczywiscie czekamy na foteczki dziewczynek.
gastone- jak sie czujesz kochana?, jak tam po wizycie? wiem ze ci ciezko, ale juz niedlugo, glowa do gory:-)
Kasiona- wiekszosc rzeczy kupowalam na ebayu i jestem bardzo zadowolona:-), wlasciwie ciuszki kupilam od jednej osoby i bylo ich tyle (okolo 100 sztuk) ze nie musialam juz nic kupowac. Ciuszki wygladaja jak nowe. Prawda jest taka, ze pierwsze dwa rozmiary, czyli 0-3, 3-6 mozna smialo kupowac przez neta, potem jak sie uda, wiadomo, dzieciaczki wiecej sie brudza czyli ciuszki sa bardziej sprane.
Ostatnio udalo mi sie kupic dwa pudla zabawek bardzo tanio:tak: od pluszakow,grzechotek, i dla wiekszych dzieci powiedzmy 3+, jak je zobaczylam strasznie sie ucieszylam. Tylko mam z nimi problem zabardzo nie wiem jak je czyscic i prac bo wszystkie maja jakies pozytywki- moze wy macie jakies pomysly?

Mam do was pytanie czy kupujecie moze poduszke do karmienia?, bo szczerze mowiac to nie wiem czy mam kupowac czy nie?

Ogolnie to czuje sie coraz ciezsza i wieksza, obwod brzucha juz 120:szok:, ale to dobry znak, znaczy ze chlopaki rosna. W niedziele mialam straszne bole pachwin, nie moglam siedziec lezec, chodzic- lzy mi ciekly z bolu, naszczescie dzis juz lepiej.
Wyprawka dla chlopakow gotowa, ciszuki mam juz wyprane, poprasowane, zostalo mi jedynie wybrac imona dla chlopcow i spakowac torbe do szpitala, wiem, wiem strasznie z tym zwlekam:confused:. Zastanawiam sie co ja mam spakowac?, glownie dla maluszkow- ile sztuk body, spioszkow, jaka chemie. Moze wy mi poradzicie???
Milej nocki:-)

.

Ostatnia edycja:
Tolla urodziła:tak::tak::tak:
dziś przez cc przyszły na świat Paulinka 2920 52 cm oraz Natalia 3600 54cm. Siostra czuje się dobrze :-D widziałam już maleństwa są prześliczne nie ma piękniejszych dzieci hehhe :-D:-D:-D
dostała skurczy i od razu na sale wiec teraz wypoczywa pozdrawiam:tak:

Tolla WIELKIE GRATULACJE!
Waga dziewczynek imponujaca,zycze szybkiego powrotu do formy,trzymaj sie kochana!!!duzo zdrowka dla Ciebie i dziewczynek!!!
ja bylam dzisiaj na usg.Chlopcy maja sie dobrze:-)wczesniej byli ułozeni jeden głowka do dołu,a drugi w poprzek w kształcie litery T,teraz natomiast jeden bez zmian głowka w dół,a drygi sie przekrecil odwrotnie czyli nogami w doł i głowka do gory takie 69:)))zawsze czuje sie spokojniejsza jak zobacze moje kochane szkraby,cały czas hasaja:)))
Kasiona przyszły mi dzisiaj ciuszki od tej Majki-bardzo ładne,jestem naprawde zadowolona.
milej nocki

reklama
Justella ja mam lekarza prowadzacego tu u siebie,ale on mnie tam skierowal ze wzgledu na ciaze blizniacza.Na USG tam mam sie zglosic do ambulatorium,a znowu na 21lipca mam wizyte w poradni patologii ciazy.

Tolla gratulacje.Zdrówka dla Was

Do góry