reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

hej
Lona w piatel ide z cytryna,nie ma co:)to mialas sytuacje napewno nie bylo ci do smiechu ,ale teraz pewnie to wspomnienie powoduje umsmiech na twarzy hehe
Kasiona a jakie to jest uczucie ja tez tak mam i wydaje mi sie ze to wiercenie sie maluchow i wypychanie,ale czasami to juz sama nie wiem.takie dziwne uczucie,ciagnie mnie takpod zebrami i kłuje czasami,nie wiem czy to skurcze???jesli to skurcze to co mozna zrobic,pozostaje tylko szpital??badzmy dobrej mysli:)

reklama
dziewczyny podajcie jak mozecie sprzedajacych na forum gdzie zamawiacie ciuszki,butelki itd.
Kasiona ty wtedy co mi podalas to super ta aga,jestem zadowolona z tych co zamowilam:)))masz jakis nowych sprawdzonych gdzie jeszcze zamawialas?
dziekuje i pozdrawiam:)

czesc justella :) tez jestem zadowolona z tej agi, znowu bede u niej zamawiac i znalazlam jeszcze jedna, ale nie zamawialam u niej jeszcze Majka112008,fajne ma ubranka..co do skurczow to jak maluchy sie wierca, to przewaznie widze ze mnie wybulilo z ktorejs strony, albo z obu a jak twardnieje brzuch i skurcze to tak az ciezko sie wyprostowac..trudne do opisania..w kazdym badz razie jestem niepocieszona bo ten brzuch caly czas mi tak twardnieje od wczorajszej nocy...kurde jak stoje jak siedze jak leze...zobacze jutro i w najblizszych dniach co i jak, bo dzis szyjka byla zamknieta i wszytsko ok, jak nie mina to udam sie do szpitala trudno niech mnie zbadaja i zobacza o jest grane

hej
Kasiona dziekuje i zaraz sprawdze ta majke,ja nie moge zdecydowac sie i zamowic u kogos innego niz u tej agi jak do tej pory wiec zobacze ta majke.
ja tez w taki razie mam te skurcze i twrdnieni i dzisiaj tez jakos chyba juz najbardziej.cały dzien wlasciwie siedze i mimo wszystko brzych twardy.teraz chcialam uprasowac dwie koszulki i musialam zaraz siadac.nospa dziala na krotko.jutro powiem o tym tej lekarce zobaczymy...ja jestem czasami 3 dni sama w domu wiec ni wyobrazam sobie nagle musiec cały czas leze,rany..nawet nie mial by kto jedzenia mi podac.jesli by tak bylo to maz musiałby mnie zawiezc do mamy do innego miasta i tam musiałabym byc.z drugiej strony wole w warszawie bo tu w razie czego szybko moge do tego lekarza sie udac lub szpitala gdzie chce rodzic a nie jakiegos immego..ehhh chcialabym aby juz byla zima i zebysmy byly szczesliwymi mamusiami z naszymi synusiami i pisaly sobie o nich.juz dzisiaj wydaje mi sie ze moga non stop chcec zeby ich nosic moge godziny nie spac,ale zeby juz byly na swiecie bezpieczne:)

Justella
Ja zamawialam ze sklepu internetowego BoboLAND - Sklep internetowy dla bobaska i jego mamy - jest zreszta w Warszawie, wiec odebrac mozesz po wiadomosci o skompletowanym zamowieniu...wydaje mi sie, ze ceny sa bardzo przystepne..ja tam zamawialam butelki, pokrywki na butelki, smoczki, podklady poporodowe, naprawde swietny biustonosz do karmienia no i masci dla maluchow i jakies gaziki nasaczone spirtytusem itp rzeczy..takie bibeloty, ktorych sie nazbieralo i ciagle czegos gdzies nie moglam znalezc

Hej dziewczyny! Tak przeglądam ten wątek i postanowiłam się przedstawić, jestem w ciąży dwuowodniowej dwujajowej dwukosmówkowej no i jest to 3pak dziewczyn;) termin na wrzesień. Pozdrawiam

Olis23 witam na forum i mam nadzieje ze sie tu zadomowisz i bedziesz dzielila sie z nami czym tylko chcesz:)))
Lona bardzo dzikekuje za namiary tez zaraz sprawdze:)))ty juz masz wszystko skompletowane pewnie,nawet podklady,rany ja to nawet nie mam tego na liscie chyba,wiec zaraz sobie dopisze:)))

Drogie Podwójne Ciężarówki,

Jestem założycielką tego wątku. Ponieważ raz na jakiś czas trafiają do mnie prośby o zmianę wpisu na pierwszej stronce chciałam Wam podsunąć pewne rozwiązanie.
Ja z powodu totalnego braku czasu związanego z pojawieniem się moich szkrabów na świecie nie jestem w stanie na bieżąco uzupełniać Waszych wpisów. Proponuję abyście zmieniały je same. Trzeba by tylko założyć trzecią odsłonę wątku z konta dostępnego dla wszystkich (nowy login z hasłem znanym osobom biorącym udział w rozmowach, np login: blizniakiwdrodze, hasło: admin ). To chyba najprostrze rozwiązanie i najbardziej uniwersalne w czasie. Szkoda, że nie wpadłam na nie wcześniej, zakładając wątek. Mam nadzieję, że to rozwiązanie Wam się przyda :)

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo serdecznie i życzę spokojnych i zdrowych 9 miesięcy :)

Ostatnia edycja:
Witaj olis23!!!

Justella ja mam ciaze dwukosmowkowa dwuowodniowa. Lekarz powiedzial ze lepiej jak cc jest.wtedy raz dwa i po krzyku. I na razie chlopaki sie odwrocili wiec do ciecia :-). Moj mezus tez w rozjazdach czasem 2 dni go nie ma.a ja sama od rana do wieczora i czesto martwie sie jak to bedzie wrazie czegos bo mieszkamy troszke za miastem.

Kasiona ja tez mam czesto problem z odroznieniem czy to maluchy sie wypinaja czy mi brzuch twardnieje. Ponoc jak do 10 razy dziennie skurcz zlapie to jeszcze ujdzie ale byleby nie regularnie. W szpitalu lekarze i pielegniarki kazali lezec i brzucha nie dotykac bo to skurcze powoduje, ale mi ciezko jakos i macam sie. w dodatku moj lekarz kazal mi liczyc ruchy tlumaczyl jak ale jakos mi to nie idzie bo zapominam poza tym chlopaki grasuja kiedy chca i to na maxa. szczegolnie lubia skakac po pecherzu.

Dziewczyny ja kupowalam u Majki pajace teskowe.wszystko bylo ok.towar ladny nowy i szybko przyszedl. Kupowalam tez u Darex8787 bo ma tanie ciuszki.Gatunkowo bawelna nie taka dobra jak ta tescowa ale spioszki sa sliczne i ma rozmiar na 50. ciekawa jestem jak po praniu. Podacie moze link do tej agi? chetnie popatrze co ma fajnego. Troszke udalo mi sie upolowac rzeczy na licytacjach np lezaczek lub ciuszki nowe nie uzywane tylko np wyprane raz -za grosze. taka jestem wtedy dumna hehe
dobranoc :-)

reklama
Do góry