reklama
witam cieplutko wszystkie mamuski
jestem na tym forum nowa i mysle ze mnie milo przyjmiecie )
chcialam i ja sie pochwalic moja jakze dla mnie nowa i inna ciaza - BEDZIEMY MIEC BLIZNIAKI !!!!!!!
mam juz 3 dzieci - 15 , 14 i 3 lata a teraz zadebiutuje na koniec w blizniakach
jestem w 16 tygodniu ( dopiero ) i nie macie pojecia jak sie boje i zazdroszcze tym co juz maja maluszki przy sobie
nie wiem jaka plec dzieciaczkow ...ale w swoim czasie moze sie dowiem , sa zdrowe , rozwijaja sie dobrze u mnie tez wszystko ok . Jak znajde watek ze zdjeciami to Wam pokaze fotki usg moich brzdacow .
Powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz ... jaki mialyscie duzy brzuszek w mniej wiecej 16 tygodniu ? pytam , bo ja mam wielki !!! jak w 8 miesiacu . Taki ma byc ? Jak sobie lezymy jest "normalnych" rozmiarow , ale jak do pionu wstaniemy ..... echhhh , niech se bedzie jaki jest , grunt ze dzieciaki zdrowe
jestem na tym forum nowa i mysle ze mnie milo przyjmiecie )
chcialam i ja sie pochwalic moja jakze dla mnie nowa i inna ciaza - BEDZIEMY MIEC BLIZNIAKI !!!!!!!
mam juz 3 dzieci - 15 , 14 i 3 lata a teraz zadebiutuje na koniec w blizniakach
jestem w 16 tygodniu ( dopiero ) i nie macie pojecia jak sie boje i zazdroszcze tym co juz maja maluszki przy sobie
nie wiem jaka plec dzieciaczkow ...ale w swoim czasie moze sie dowiem , sa zdrowe , rozwijaja sie dobrze u mnie tez wszystko ok . Jak znajde watek ze zdjeciami to Wam pokaze fotki usg moich brzdacow .
Powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz ... jaki mialyscie duzy brzuszek w mniej wiecej 16 tygodniu ? pytam , bo ja mam wielki !!! jak w 8 miesiacu . Taki ma byc ? Jak sobie lezymy jest "normalnych" rozmiarow , ale jak do pionu wstaniemy ..... echhhh , niech se bedzie jaki jest , grunt ze dzieciaki zdrowe
Witaj Evika na naszym forum!!!!!
Serdeczne gratulacje!Taka wiadomość to chyba duże zaskoczenie było dla Ciebie,a jak dzieci przyjeły wiadomość o nowym rodzeństwie?
Ja jestem w 25 tygodniu i też mam spory brzuszek.Już nie pamiętam jaki był w 16 tyg.,ale nie taki duży.Nie przejmuj się rozmiarem,ja twierdzę że w końcu tam znajduje się dwójka,a nie jedno dziecko i muszą mieć miejsce.
Serdeczne gratulacje!Taka wiadomość to chyba duże zaskoczenie było dla Ciebie,a jak dzieci przyjeły wiadomość o nowym rodzeństwie?
Ja jestem w 25 tygodniu i też mam spory brzuszek.Już nie pamiętam jaki był w 16 tyg.,ale nie taki duży.Nie przejmuj się rozmiarem,ja twierdzę że w końcu tam znajduje się dwójka,a nie jedno dziecko i muszą mieć miejsce.
Kasiona
Fanka BB :)
malakurka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj evika ja jestem w polowie 16 tygodnia i moj brzuszek do najmniejszych tez nie nalezy hehe
Witaj evika ja jestem w polowie 16 tygodnia i moj brzuszek do najmniejszych tez nie nalezy hehe
dzieciaki sie ogromnie ucieszyly , od razu zaczely w kalendarzu z imionami grzebac
mi bylo tylko troche dziwnie , bo wiele razy sie zarzekalam ze Zuzka ( 3 latka ) jest ostatnia nasza pociecha i wiecej nie bedzie
a tu takia niespodzianka i od razu w podwojnej ilosci SZOK !!!
mi bylo tylko troche dziwnie , bo wiele razy sie zarzekalam ze Zuzka ( 3 latka ) jest ostatnia nasza pociecha i wiecej nie bedzie
a tu takia niespodzianka i od razu w podwojnej ilosci SZOK !!!
Witaj Evika nie przejmuj sie ja tez mam synka 3 latka i nie planowalam wiecej dzieci juz taki odchowany mozna bylo bardziej sie wyluzowac koniec pieluch od roku juz nie uzywa a tu nagle ciaza i w dodatku podwojna zalamalam sie razem sie zalamalismy ale coz stalo sie i nic nie mozna juz zrobic a wiem ze bede je niesamowicie kochac babelki malenkie mam nadzieje ze za 2 tyg juz je zobacze.Dzis sie dowiemy.Jestem strasznie ciekawa jak wygladaja i do kogo sa podobne.Wy tez tak macie dziewczyny???
Make a pregnancy ticker
Make a pregnancy ticker
Witaj Evika nie przejmuj się brzuchem ja miałam bardzo mały teraz dopiero mi urósł a jestem w 34 tc a jeszcze znajomi ,sąsiadki i rodzina męża gadają że mam bardzo mały i na pewno nic nie jem a ja przechodzę katusze bo mam doła a psychika mi pokazuje dziwne obrazy przytyłam ok 12 kg a małe mają ok 2kg.Jedynie gin mnie pociesza ze dzieci mają czas rosnąć jak się urodzą a po co ja mam się męczyć jak i tak jest mi już ciężko bo mam astmę i wadę kręgosłupa ( który o dziwo w ciąży ani razu od pukać mi nie dokuczał ) ,na szczęście mam bardzo duże wsparcie w kochanym mężusiu który mi bardzo dużo pomaga i moich kochanych rodzicach na których mogę zawsze liczyć. pozdrawiam
Witaj Omena dlaczego tak wcześnie Twój gin planuje rozwiązać ciążę bo z moich obliczeń to będzie dopiero 36 tydz mnie gin powiedział że rozwiążemy po 37 ok 38-39 bo tak rozwiązują w naszym szpitalu, ja mam wizytę u gina w 36 tyg i wtedy będziemy się zastanawiać pozdrawiam
martyna222
udało się ! :)
hej!
Witam nową przyszłą podwójną mamusię-gratuluję~!
Byłam rano zrobić badanka na wizytę ciekawe jak tak moje żelazo...pewnie znowu będzie powrót do leków...
Moje nogi bolą coraz mocniej,zrobiły mi się gule na wew mieśniach ud i są strasznie gorące ...chodzić nie mogę bo normalnie tak bardzo boli, napisałam wczoraj smsa do mojej lekarz o tym ale narazie nic nie odpisała...zatem czekam do 12.04 na wizytę
Pozdrawiam
Witam nową przyszłą podwójną mamusię-gratuluję~!
Byłam rano zrobić badanka na wizytę ciekawe jak tak moje żelazo...pewnie znowu będzie powrót do leków...
Moje nogi bolą coraz mocniej,zrobiły mi się gule na wew mieśniach ud i są strasznie gorące ...chodzić nie mogę bo normalnie tak bardzo boli, napisałam wczoraj smsa do mojej lekarz o tym ale narazie nic nie odpisała...zatem czekam do 12.04 na wizytę
Pozdrawiam
reklama
Malakurka gratulacje, piekna waga dzieciaczkow, no rzeczywiscie rodzic w 38 tygodniu to jak na blizniaki pozno, ale lepiej przenosic niz nie donosic No i czekamy na relacje z porodu jak juz dojdziesz do siebie.
Evika witamy, bedziesz miec 5 dzieciaczkow, wow, podziwiam
Martyna te gole w nogach to pewnie zylaki, odpoczywaj z nogami uniesionymi, lekarz powinien ci przepisac jakas masc.
Ja dzisiaj odbieram wyniki glukozy, mam nadzieje, ze nie jest za wysoka, bo jestem uzalezniona od slodkosci
Az sie dziwie, ze hemoglibina w normie, a nie biore zadnych witamin - mam 11,5. Myslalam, ze na tym etapie ciazy bede niezgrabnym i ociezalym wielorybem z wszelkimi mozliwymi bolami, ale nie jest tak zle, dokucza mi jedynie bol zeber, zamiast przechodzic od zeszlego tygodnia nasila sie... No i jeszcze wczoraj udalo mi sie samej zrobic sobie depilacje woskiem, ale pewnie to byl ostatni raz
Ania nie przejmuj sie gadaniem ludzi, mnie tez mowia, ze maly jak na blizniaki, ale ja dobrze wiem, ze rosna jak nalezy, a nawet wyprzedzaja o tydzien swoj wiek. I sie nie przejmuje, po prostu zawsze bylam szczupla i pewnie dlatego brzuszek nie jest wypasiony.
Evika witamy, bedziesz miec 5 dzieciaczkow, wow, podziwiam
Martyna te gole w nogach to pewnie zylaki, odpoczywaj z nogami uniesionymi, lekarz powinien ci przepisac jakas masc.
Ja dzisiaj odbieram wyniki glukozy, mam nadzieje, ze nie jest za wysoka, bo jestem uzalezniona od slodkosci
Az sie dziwie, ze hemoglibina w normie, a nie biore zadnych witamin - mam 11,5. Myslalam, ze na tym etapie ciazy bede niezgrabnym i ociezalym wielorybem z wszelkimi mozliwymi bolami, ale nie jest tak zle, dokucza mi jedynie bol zeber, zamiast przechodzic od zeszlego tygodnia nasila sie... No i jeszcze wczoraj udalo mi sie samej zrobic sobie depilacje woskiem, ale pewnie to byl ostatni raz
Ania nie przejmuj sie gadaniem ludzi, mnie tez mowia, ze maly jak na blizniaki, ale ja dobrze wiem, ze rosna jak nalezy, a nawet wyprzedzaja o tydzien swoj wiek. I sie nie przejmuje, po prostu zawsze bylam szczupla i pewnie dlatego brzuszek nie jest wypasiony.
Podziel się: