reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

dziewczyny mam pytanie ile Wasze maluchy ważyły lub ważą w 34tc bo moje tydz temu ważyły 2kg i 1,5 kg trochę się martwię że są za małe muszę dodać że od początku ciąży przytyłam 10 kg pozdrawiam

reklama
Witam!
Omena ja też umieram z bólu ale nóg i bioder, chodzić nie mogę bo tak mocno boli,mam takie gulki na mięśnich nie wiem od czego to jest, co do wymiotów to u mnie jest to samo, zgaga taka mocna że od razu wymiotuję...ja mam wizytę 12.04 i odliczam każdy dzień...
Ania1979 moje chłopaki w 31 tydz ważyli 2 kg i 1,8 kg...ale ja przytyłam 19 kg

Witam wszystkie mamusie :)
Pragnę donieść, że 03 kwietnia 2010r przyszły na świat moje dwie cudowne królewny.

Pierwsza urodziła się Ola - 2500g , 10pkt, 49cm. o godz 08:35
minutę później o 08:36 pojawiła się Julia - 3400g, 9pkt(w pierwszej min za zabarwienie skóry, w 5-tej min 10pkt), 56cm...

od wczoraj jesteśmy w domu:) tatuś oszalał i robi przy nich wszystko. Sa piękne i zdrowe wszystko jest oki.
Ja czuje się jeszcze bardzo kiepsko jednak cesarka na takim późnym etapie i przy tak ogromnej macicy daje się we znaki wiec wiecej napisze jak wszystko wygladalo jak troche sie zagoje...

Pragnę donieść, że 03 kwietnia 2010r przyszły na świat moje dwie cudowne królewny.

minutę później o 08:36 pojawiła się Julia - 3400g, 9pkt(w pierwszej min za zabarwienie skóry, w 5-tej min 10pkt), 56cm...

od wczoraj jesteśmy w domu:) tatuś oszalał i robi przy nich wszystko. Sa piękne i zdrowe wszystko jest oki.
Ja czuje się jeszcze bardzo kiepsko jednak cesarka na takim późnym etapie i przy tak ogromnej macicy daje się we znaki wiec wiecej napisze jak wszystko wygladalo jak troche sie zagoje...

GRATULACJE!!!! :-) Dużo zdrowia dla dziewczynek, a dla Was cierpliwości i wytrwałości :-)

Gratulacje!!!!!!!!!!!!Dziewczyny ja was dobrze nie znam ale za kazdym razem jak ktoras z was sie rozpakowuje normalnie wyje jak bobr!!!

kochana wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
i jaka super waga dziewczynek.
szybkiego powrotu do formy życzę.

Serdecznie gratuluję córeczek!!!Waga imponująca,a szczególnie Julcii.
Jak tylko dojdziesz do siebie czekamy na dokładniejsze relacje.

reklama
Do góry