Cześć mamuśki!jesteśmy po wizycie, wszystko ok, maluszki rosną, do tej pory było że synek byl ciutwiększy a dziś wyszło ze siostrzyczka jednak bardziej sie oszczedza i nabiera ciałka ,ważą mały 1200, mała 1300:-) Synek jest baaardzo ruchliwy teraz leży pupcia na mojej szyjce i tez jak mocniej przyciśnie to ledwo oddycham. szyjka mimo to sie trzyma wręcz wydłuzyla do5 cm,nasza dr zadowolona że tak adnie sie trzymamy, co prawda ja wiekszość czasu leżę,odpuściłam wszystko, czasem ugotuje obiad....... a wszystko dla nich
Ivi pytałam sie o lekarza i o szpitale, tego coona poleca jest Boćkowski,poczytałam opinie, wygląda na porządnego. no i mówiła że ostatnio b.duzo porodów na noc wrecz do 20 i nie które dziewczyny rodzą w korytarzach, szczególnie Zaspa, ale ty sie nie przejmuj z bliźniakami na pewno będzie miejsce no i powiedziała żybysmy sie zastanowili i za 2 tygodni jej powiedziec gdzie jednak wolimy, żeby ona ustawiła spotkania z lekarzem w odpowiednim szpitalu.
Co do bólu na dole, to powiedziała że tak może być i im dalej tym bardziej,bo dzieci rosną,rozciągają, byle by skurcze temu nie towarzyszyły.
trzymam kciuki za wszystkie mamusie
Ivi pytałam sie o lekarza i o szpitale, tego coona poleca jest Boćkowski,poczytałam opinie, wygląda na porządnego. no i mówiła że ostatnio b.duzo porodów na noc wrecz do 20 i nie które dziewczyny rodzą w korytarzach, szczególnie Zaspa, ale ty sie nie przejmuj z bliźniakami na pewno będzie miejsce no i powiedziała żybysmy sie zastanowili i za 2 tygodni jej powiedziec gdzie jednak wolimy, żeby ona ustawiła spotkania z lekarzem w odpowiednim szpitalu.
Co do bólu na dole, to powiedziała że tak może być i im dalej tym bardziej,bo dzieci rosną,rozciągają, byle by skurcze temu nie towarzyszyły.
trzymam kciuki za wszystkie mamusie