yenefer
Fanka BB :)
Witajcie;-)W poniedziałek w nocy wylądowałam na porodówce.Lekarze po badaniu usg stwierdzili,że będę rodzic naturalnieTydzień temu miałam planowaną cesarkę i już oswoiłam się z tą myślą a tu taki szokSkurcze miałam już naprawdę bolesne i rozwarcie na 2cm.Dostałam tabletki przeciwbólowe i po kilku godz.wszystko przeszło...Dziś wyszłam do domu ale kompletnie zaskoczyli mnie lekarzeBóle wróciły,najgorzej przy chodzeniu a oni nawet nie zbadali mnie ginekologicznie po raz kolejny.Myślę,że powinni skoro już przyjechałam z rozwarciem.Małym bo małym,ale zawsze coś.Zrobili tylko ktg,badanie krwi,moczu i usg.Kacper waży 1706gram a Zuźka 2166gr.Nadal jest ta różnica.W każdym razie na porodówce lekarz powiedział,że nie będziemy zatrzymywac akcji porodowej,bo dzieci są bezpieczne.Widac one zdecydowały,że jeszcze nie czas:-)Powiedziałam sobie,że teraz do szpitala pojadę jak bóle będą jeszcze silniejsze i bardzo regularne.Ciekawe ile to jeszcze potrwa.Już boli niesamowicie no i plamię cały czas.Zobaczymy:-)Pozdrawiam gorąco;-)
kurcze, mrożąca krew w żyłach opowieść
Uwielbiam naszą służbę zdrowia, są rewelacyjni, traktują człowieka jak popychadło. Jestem zaszokowana że kazali ci iść do domu z plamieniem. Przecież skoro cię boli to można powiedzieć że akcja porodowa jest już w toku
Trzymaj się!!